10

Някой

преди 8 години

До Анонимен 11Напълно подкрепям! Аз несъм пострадал от подобни тарикати, но много съм чел за методите им. Махнал съм всички карти, а като ми преведат пари по банка - До ден или два ги тегля и край. Така че неми пука нито кой какви писма ми изпраща за потвърждаване на акаунти, нито пък ми пука кой кога и с кого пее "Назад назад моме Калино"

9

Извинявам се

преди 8 години

Извинявам се ама колко трябва да сте прости за да се вържете. Най-малкото гледам кой е изпращача, накрая вместо paypall, като пише adatag.ch например и ти става ясно. Тва малко като с телефонните измами. Мислете малко бе хора, за вашите пари става въпрос !!!

8

Анонимен

преди 8 години

Запознайте се с чепинг- системата за държане на пари в джобовете и единственото, което може да бъде източено е онова между двата джоба.

7

dido

преди 8 години

При мен в имейла пишеше че трябва да verify you card иначе щяли да ми лимитират картата каквото и да означава, затова и се подлъгах...както и да е вече знам.

6

Анонимен

преди 8 години

И при мен 20$ през PayPal.Не дръжте големи суми в картата с която пазарувате.Явно не точат цялата а малко понеже в моята имаше повечко

5

Ник

преди 8 години

До АнонименПри мен пробваха 1200 $. Принципно внимавам,но него ден правех и други неща и миг разсеяност,можеше да ми коства доста повече ядове. Трябва винаги да се проверява горе сертификата за защита.Плюс това и да е изписано точно името. Повечко внимание и може да се спестят доста проблеми.

4

Иван

преди 8 години

Мислех, че българите сме умни и хитри, но като чета коментарите по долу, разбирам какви шарани сме. За пенсионерите, там се разбира, че са изкукуфели и ги мамят по телефона, но как по дяволите младите се връзват на подобни абсурди не знам.

3

Анонимен

преди 8 години

До НикИ при мен беше абсолютно същото, изтеглиха ми 20$ нямах повече в картата, после писах до paypay и те ми отговориха че няма такова нещо и че не бива да отварям подобни имейли, добре че нямах голяма сума в картата, понякога е по-добре да си беден хаха.

2

до 2

преди 8 години

Тва за което говорим е Phishing, a Fishing си е риболов.

1

Ник

преди 8 години

Дам и аз почти си изпатих.Добре,че опитаха да изтеглят сума по-голяма от тази ,която имах,че не успяха. Беше е-mail уж от PayPal и докато се усетя ... Внимавайте хора!!!