91

Тодор

преди 7 години

Минимално посолството трябваше да скочи с храна/вода/провиант и бензин за път, това са деца.парите са държавни а държавата е задължена да помага на своите поданици.Ако трябва и пари на заем да даде за най-нужното.

90

Мен

преди 8 години

Защо заради тъпотията на фирмата, трябва да се намесва цяла България?Не ми е ясно защо съществителните имена "българин", "България", "българска работа" се използват нарицателно...

89

Анонимен

преди 8 години

До 103. По голяма тъпотия не можеше да се напише. Вие кой познаваш от децата или от родителите? Характерно по български говорим научени фрази, за да защитим нарушителите, но уви ударихте на камък, защото не сте добре информиран, не се касае за 2 или 3 звезден хотел, а за пълна дупка, за което със сигурност не са платили родителите. Заради такива като Вас, които се изказват неподготвени, положението в България никога няма да се оправи.

88

Shark

преди 8 години

До 103. Говориш пълни глупости, типични за един комплексар. Как така голямо чудо че били в 3 звезден хотел, ами нали са платили за 4-звезден. А защо по погрешка не ги настаниха в 5 звезден бе? И познаваш ли родителите им, че твърдиш че са добре угоени или си плямпаш от злоба и завист. Ти когато си платиш за нещо, искаш да получиш точно това, за което си платил, нали? Злобар долен, ето затова сме на този хал, не се подкрепяме, злобеем, завиждаме.

87

оцеляваща

преди 8 години

МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ,БЪЛГАРСКИТЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СЛУЖБИ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ СЕ ЗНАЕ ВЪВ ВСЯКА СТРАНА...ТЕ ТАМ НЕ СА ДА СЛУЖАТ НА БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ПОДАНИЦИТЕ СИ.КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ....ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО РАЗЛИЧНО...ТА КОИ СМЕ НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА?УМОРИХ СЕ ДА ГЛЕДАМ И ДА ГОВОРЯ И СЪМ ОТЧАЯНА.ЗАЩО АЗ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ УЧА И ПИТАМ И ИСКАМ ДА СЪМ В КРАК С НОВОТО ,А ДРУГИТЕ ОКОЛО МЕН СА ПО-МЛАДИ,НО НЕ УЧАТ,НЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ,НЕ ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО.ДИПЛОМАТИТЕ НИ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ!

86

Анонимен

преди 8 години

***!

85

въздържател

преди 8 години

Комунистите продължават да разнасят славата на България.

84

nona

преди 8 години

Защо ли си мисля,че въпросната туристическа агенция е предлложила изключително"изгодни" цени и оттук е въпросът замислил ли се е някой какво стои зад всичко това.За Бога,пътувайте с проверени туроператори,а не с някакви измислени измамници.Сега поне има много информация,търсете.А иначе жалко за разочарованието за децата и дано не им се случва подобно изживяване отново

83

Ядрения

преди 8 години

MADE IN BULGARIA

82

Димитрова

преди 8 години

До Анонимен 58 - Като споменахте Венета Груйчева , правите неправилни предположения . Жената няма никакви психични или умствени проблеми . В най-активният й туроператорски сезон беше назначена за преподавател по компютри в Центъра в Кремиковци към МТСП . Познайте кой беше и продължава и сега да е директор - Росен Тумбев , първият братовчед на Емилия Масларова . Е , как ще я хванат да плаща? И как няма да си направи нова фирма? Парашутисти.

81

Димитрова

преди 8 години

До Христова Г-жо , моля да си допишете коментара . Не са Ви останали символи , а е интересно да разберем какво се е случило с Вас в Гърция .

80

Христова

преди 8 години

Туристическата агенция е Гъливер травъл е собственост на една измамничка, която се нарича ИРЕНА ГРИШЕВА СТОЯНОВА. Днешният случай вероятно не е резултат на неблагоприятно стечение на обстоятелства и не е провокирано от временна или инцидентна липса на финансов ресурс, а предварително планирана съзнателно осъществена измама.Поне така беше с групата хора, които миналата есен ползвахме нейната агенция за да си организираме кратка почивка.Ние бяхме група от различни градове, заплатили за четиридневна почивка в Гърция в четиризвезден хотел. Хотелът беше изрично посочен в сайта на фирма Гъливер

79

Анонимен

преди 8 години

следствие -> съд -> присъда -> ефективно наказаниетова е рецептата за оправяне на такива

78

Анонимен

преди 8 години

nese izmoriha da kradat tezi genno modificirani anti qstrebi

77

Анонимен

преди 8 години

До ПИй 88И какво, като има? Това не променя измамата на туропетора и липсата на положени каквито и да било усилия от страна на посланика.

76

Ердал до АЗ

преди 8 години

Виждам че си напрегнат нормално е нашите консулства в Европа да не обръщат много внимание и да не си вършат работата както трябва!Какво викаш за дъщерите на аташето айде за Мадрид е ясно но поне ти намаза ли нещо да се похвалиш?

75

me

преди 8 години

Още повече, че в Испания има толкова много българи, тя на практика ни е втора родина. Пълен абсурд е да няма кой да им помогне или да ги посъветва. Те са жертва на престъпление в крайна сметка. Със сигурност има варианти Испания да им помогне, стига да се знае как и къде да се попита. Именно това е работата на консула/посланика. Питайте българите в Испания каква полза са видели от това посолство някога, изобщо? Напълно безполезно. Ми защо тогава ни цоцат данъците?!

74

me

преди 8 години

Какъв Стоичков бе хора, държавата, т.е. ние, плащаме на посолствата в чуждите страни именно, за да помагат на българи в беда. Испания е голяма страна, 700км не са нищо за нея. Консулът трябва да е готов да отиде където трябва и да направи каквото трябва за съгражданите си, той за ТОВА е там. Докога ще търсим помощ от някакви трети страни, докато собствените ни институции бездействат? Знаете ли колко е заплатата на един консул?Защо аз или вие не я взимаме?Защото върви с отговорности и задължения!

73

Боко

преди 8 години

А, верно .... къде е Стоичков? Като да се кичи с титли е винаги на линия .....

72

ПИй

преди 8 години

С децата има и доста възрастни хора(родителите ми вкл.).