28

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Държавите които най-активно бомбандираха Либия и даваха оръжие в Сирия да си ги взимат ся бежанците и да си ги правят мосюта, сърове, херове и сеньори.

27

Анонимен

преди 8 години

ПОМОЩ като помощ ли значи или като дълг -не е уточнено.Двоен стандарт за бежанците помощ-за нас-дълг

26

Валентин

преди 8 години

А решение е и то доста добро.Колко хора можеха да прескочат загражденията и миното поле преди демокрацията ааа? Всеки минаваше през ГКПП щото рискуваше да отнесе некое олово през телените заграждения.

25

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на т.нар."бежанци", процъфтяващата, богата и мирна някога страна Швеция днес е на първо място в Европа по убийства и на първо място в СВЕТА(!) по изнасилвания, а прогнозите са, че икономиката и от водеща в света ще бъде далеч зад икономиките на България и Гърция през 2030 година. Защото е казано: "Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му направи!"

24

Анонимен

преди 8 години

До Папатаама тервел татарин

23

Анонимен

преди 8 години

Абе няма ли БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ в България бе.Само Шматки останаха в тази тъй наречена "армия".А сме били номер едно по тези земи доста хилядолетия.

22

Папата

преди 8 години

Аз ви обещавам 800 дена, благодат, 30 000 евра на месе заплата и розови кончета по дъгата за радост на децата !

21

Папата

преди 8 години

Ако Тервел беше слушал навремето толерасти и не беше подпрял арабите... сега щяхте да имате Айфелова джамия и Бранденбургско медресе...

20

Валентин

преди 8 години

Нито помощ нито бежанци ни трябват.

19

доц. д-р боко боков

преди 8 години

меркел, то не е и решение да се кара на 500 евро заплата и да се плаща по-скъп ток и бензин отколкото във франкфурт, да се дундуркат крадливи и влечугоподобни политици, твои приятели в ЕНП, ц*гани, мафиоти и обръъчи от фирми, но по тази тематика не се обаждате, а само размахвате пръст и ръсите лаконични мъдрости без да посочвате реален грексит. вземи 10 от тях на стаж в бундесрата само за няколко работни дни и после предлагай какво да се и да не се прави.

18

Анонимен

преди 8 години

До 25 - Точно!!! -- ТРАНЗИТ! - без регистрация в БГ - за да не могат да ги върнат - като първа държава в Европейският съюз приела ги на границата )))

17

Анонимен

преди 8 години

Решение за нас е едно и е ясно на всички- пускаме бежанците да си минават транзит и онези еврогейове да се оправят с попарата, която сами забъркаха!

16

Анонимен

преди 8 години

Потоците от коли с турци от Западна Европа всяко лято са показател, че турците не скъсват връзките си с майката родина. И когато тя ги призове, ще им видят сметката на домакините.

15

Анонимен

преди 8 години

Подкрепата е потупване ПО РАМОТО на ТИКВАТА, за нас остава да ги приемем, нахраним, облечем и накрая да ги ТЪРПИМ.

14

Ф.С.В

преди 8 години

Или казано с думи прости - ще ви даваме някакви сумички - само ги дръжте у вас (България) и по далече от нас (Европа и Евроатлантическите ценности )) Ами защо ние не даваме по 5000 лв на емигрант - но да си живее в Германия ?? и там да развива радикалноислямистките си "ценности" колко много мрази християните и въобще успелите бели хора ,,емигрантите от арабският свят -не искат да работят - искат да са милионери и да имат по 30 бели жени - това им е фикс идеята за живота-

13

Анонимен

преди 8 години

За нас морална помощ ! Казват ни браво !Тия гадове от ЕС има 38 трилиона борчове, а нас ни карат да стягаме коланите. Не се ли осъзна тоя *** народ как ни прекараха да си съсипем държавата ?!

12

Анонимен

преди 8 години

Тези еврообещания си приличат като викано на селска сватба.

11

Анонимен

преди 8 години

Лесно е да даваш съвети, когато нямаш за комшии македонци,византийци,турци с претенции че са велики нации и от тях започва света.

10

ВЕСИ

преди 8 години

СЪРБИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ, ДА НЕ СЕ ОМЕША ПЛЕМЕТО ИМ ХАХА...

9

Анонимен

преди 8 години

Какво общо има Сърбия? Тя дори не е страна членка на ЕС за да вълнува така г-жа Меркел. Може би заради това че граничи със Сърбия и унгарците строят китайска стена между двете държави да се предпазят от нахлуващите варвари. Името на нашата страна не е споменато въобще. Балкани. Обидно ей.