43

Наблюдател

преди 8 години

"Сектора сигурнос"т в България е типична финансова "черна дупка". Единственото сигурно е, че в нея се изсипват милиради с твърда тенденция всяка година да се увеличават, но от нея нищо съществено не излиза!

42

vesko02

преди 8 години

И тази държавна конструкция кой я създаде,всички с бездействието си я възпроизведохме и сега сме също толкова безразлични както преди.

41

Анонимен

преди 8 години

Значителен е но само за мутрите които охраняват

40

Анонимен

преди 8 години

Prestupnata vlast si hrani dobre pionkite

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименZa sajalenie nee samo policeiska darjava...Bg. e darjava na korumpirani slujiteli na vsi4ki niva...ot nai prostiq slujitel..na gi6e koletni pratki...do vis6ite politici..v tova 4islo i prezidenta...Plevnalieva....:-D

38

Тихомир Томов

преди 8 години

До Анонимен 47 Ти отиди в министерството и ще се отзовеш в следващото столетие по лукс и разточителство .

37

Анонимен

преди 8 години

Хора, четете какво пише в Биволъ и ще разберете какви ги вършат нашите "любимци" Пеевски, Борисов и Цацаров и тогава може би ще разберете, защо нищо не се оправя в България!

36

Анонимен

преди 8 години

Наскоро ходих в едно РПУ. В него не е правен ремонт от 30г. Покривът тече, мебелите в насипно състояние, от три стаи търсиха стол, за да седна. Видях бюра от 1952г. Има един принтер и всеки си носи своя хартия, а за тонер събират всички. Лошото е, че такива РПУ са десетки. И ако в момента се влагат хиляди лева за модернизация и това ли са загубени пари? Няма подразделение на МВР в страната, в което за последните 10г. да не е съкратен от 25-до 50% от състава. За каква ефективност говорим.

35

Анонимен

преди 8 години

За КТБ няма нито дума, защото си е игра на политиците - да крадат за себе си и да чернят онези, другите.

34

Анонимен

преди 8 години

Цифрите в статия не се връзват със съдържание.

33

Анонимен

преди 8 години

Бг-то е милиционерска държава. Само те са хора. Нямат насищане да лапат.

32

аз

преди 8 години

Докато в БГ не стане така че на всеки държавен служител независимо на какво ниво и от какъв ранг да се търси лична и персонална отговорност за свършеното или несвършеното от него няма как да сме нормална държава.Били виновни БНБ и ДАНС за КТБ.И какво от това те са си взели заплатките и са правили "нищо".Пак ние ще плащаме ,че те не са си свършили работата.Ето за такива промени трябва да се мисли в БГ А НЕ ПРОМЯНА НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ЧЛЕН ОТ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ЗАКОН и времето минава .

31

Анонимен

преди 8 години

"За 2014 г. страната е отделила 7% от бюджета за сектора, независимо че ефектът от изразходването на парите е незначителен. Преди нас е само Словакия. За сравнение, средно за Европа този показател е 37% от националните бюджети, пише в. "Сега"."Тука явно е изтървана запетайката и 37% трюбва да е 3,7% за да има смисъл изречението!

30

Анонимен

преди 8 години

Плащате си за апарат който да ви бие и убива и да охранява бандитите..кво трябва да стане та да въстанете не знам...

29

койчо

преди 8 години

Веднага тестове за интелигентност, психическа устойчивост и физическа подготовка и всички непокрили ги ВЪН от системата! Не искам да храня прости, налитащи на бой и закръглени ***!!!

28

Анонимен

преди 8 години

v administraciyata na darjavnoto upravlenie se vliza po rodninska liniya a ne po tova kakav specialist si i kakvo znaesh. s edna duma - MAFIA. postoyano izskachat nyakakvi kalinki s falshivi diplomi ili pak vaopshte bez diplomi. da negovorim che 80% ot upravlenskiyat aparat po vid i nivo na obrazovanieto si vaopshte ne otgovaryat na poziciyata si. primeri kolkoto iskash - STANISHEV, PLEVNELIEV, BOYKO i oshte mnogo takiva. S TAKIVA HORA BALGARIA NYAMA BADESHTE. RESHENIE - PINOCHET I V ZATVORA.

27

до:37

преди 8 години

Арабаконашките бандити на 21 век грабят и продължават да крадат

26

FBI

преди 8 години

Каква сигурност , само Реклами на ГЕРБ , до ден днешен не са барнати 10-те Милионери на Прехода които са извести на обществото

25

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

24

3344

преди 8 години

Българския народ е без бъдеще и сигурност!!За това народа емигрира и не поглежда повече назад към бг ***.У наше голяма село бяхме около 10 000 души сега има няма 5000 човеци.