17

bal samos

преди 8 години

Bankerite i ribolovcite lovuvat tam, deto ima riba. ;) uvelichenie na taksite za morski prevozi e novata sladka idea na eu - autorite na svobodnoto dvijenie na capitali v eu :) (tova ne kasae tezi bez kapitali, bez dvijenie, bez otvoreni moreta, bezsilnite izvan shengen)

16

Бай ви Ганя

преди 8 години

А бе не виждате ли, че тези зелени хартийки от средство за стойност алчните от Гомора ги превърнаха в средство за заробване. И тези кредити и лихви са един огромен балон под налягане. Гърците свалиха розовите очила на хората по света. Дълговете на Гърция са както загубените 4,5 млрд от КТБ у нас. Едни вложени пари са преминали през фирми и сметки през офщорки все едно и върнати като увеличен капитал на самите банки-кредиторки. И накрая кой ке плати. Вложителите в КТБ респективно обикновените гър

15

хихи

преди 8 години

Дайте 20 години гратисен период...

14

Б

преди 8 години

тоя *** от Въздуха що говори глупости, нали знаете че каквото и да се приеме трябва да се одобри от парламентите в останалите от ЕЗ а там има 5-6 дето просто това ще е невъзможно, а в други 5-6 ако го одобрят в парламентите ще се превърнат в политически трупове. Дори и Меркел може да не успее на прокара одобрение от Бундестага, защото гърците прекалено скачаха по нервите а и започнаха да говорят за репарации от ВСВ това една огромна част от немците просто не могат да го приемат

13

luxemburgov domat

преди 8 години

Elada e vanshna granica na eu i pazi eu ot afrika i asia - bez pari? Absurd?

12

Трябва да си идиот

преди 8 години

Трябва да си ***, за да мислиш, че Гърция ще върне някакви пари. Направиха Референдум и ясно казаха, нямаме намерение да връщаме нещо. Ако Европа им отпусне заем, все едно налива от пусто в празно -- този заем ще се прибави към другите заеми и нищо. "Изходът" е Европа просто да приеме, че завинаги ще финансира Гърция -- за да направиш и това пак трябва да си ***.За това вън от Еврозоната -- по-добре ужасен край, вместо ужас без край

11

Анонимен

преди 8 години

СИРИЗА вече е съгласна, че сиренето е с пари, но ние да го платиме. Бившите комунисти сега разбират, че има и по-комунисти....разликата е в дойната крава.

10

Кукувица

преди 8 години

Сирица и нейните партийни функционери са от малко време на власт за да напълнят добре гушките. Сега ще обещаят всичко независимо от всякъкви референдуми и други подобни фарсове. Европейските политици само чакат как да дадат парите, все пак политик не може да признае грешна политика. След година, Ципрас и компания ще се напапкали добре и цирка ще се потрети или почетвърти, но при променени банкови сметки на някои хора.

9

И аз мога да рева НЕ

преди 8 години

От написаното разбирам, че аз който не съм получил и едно евро помощ от ЕС трябва да плащам за да може Клатис Мадуракис да си пие узото и да спи ежедневно от обяд до 4 следобяд. По-добре да не съм в ЕС отколкото да храня грък след като аз не мога да се изхранвам.

8

Българин

преди 8 години

Едно не ми е ясно - защо след като всички казват, че ние и Румъния сме много по-зле от Гърция, никой от ЕС не се е загрижил да показва "солидарност" към нашите мъки, но пък постоянно се натиска да помага на "изстрадалите гърци". И аз мога да изляза на площада и да се тръшкам, че заплатата не ми стига и че родителите ми получават по 120 евро пенсия. Нещо май аршинът е много различен.

7

Анонимен

преди 8 години

До непукисттова което разказват двамата по горе е самозалъгване. Прочетете, ако знаете немски, какво казват Германските аналитици. Пък американските разпространяват още по други истории. Така, че в момента важи немската поговорка " abwarten und Tee trinken" (чакай и пий чай).

6

ceceo prisadata

преди 8 години

Palni glyposti garcia e na praga na grajdanska voina i moga da vi yveria che evropecite i cent niama da i dadat poveche taka che molia da sprete s izmislinite geroi koito davat mnenie ,mostovo ne znam si kakvo finansirane palni glyposti.

5

BG

преди 8 години

Да, ще я плати. Да питат всички управниците си, защо преди няколко години тези дългове бяха купени от частните банки, към които бяха, и се стовариха на главите на данъкоплатците. Политиците си прибраха комисионните, а ние ще плащаме, защото уредиха далавера на частните банки да ги спасят, за да не пият една студена вода като в Исландия. Това стана.

4

Анонимен

преди 8 години

България иска ЕС и ще трябва да плаща и пенсиите на гърците по 2 хиляди евро.

3

непукист

преди 8 години

Както и да се нарича финансирането ще излезе ,че гърците си изиграха правилно картите и брюкселските лентяи са готови на всичко само и само да не се повлече крак и да не се стигне до разпад защото ще останат просто безлични чиновници .

2

Анонимен

преди 8 години

Политическо решение ??Да не изпуснат Гърция , политически интереси ! За Еврото ?Защото има и други парични единици xx..

1

Трудно герб

преди 8 години

OXI