23

ха

преди 8 години

... интересно защо прокуратурата не ме привиква мен ... може би не крада достатъчно ... нека си получи заслуженото тоя побеснял "политик" ... ама надали ..

22

факт

преди 8 години

Очевидно Костов е най-добрият ни и далновиден политик.Още преди много време той беше казал, че ДПС е проклятието на нашата политическа система. И естествено прокурорите, дирижирани от ДПС, респ.Пеевски, го погнаха. И не спират. Този човек е трън в очите на всички, които мимикрират като политици и политики. Иване, не им се давай! Бъди жив и здрав!

21

Анонимен

преди 8 години

Костов е оная част от българите,която демокрацията направи много по-богати отпреди 89г.И всички ония,които забогатяха ,направиха народа по-беден,къде с манипулации,къде с пладнешки кражби,къде с грешни политики.Бедни,но все пак свободни.Това никак не е малко.

20

Анонимен

преди 8 години

Не бъдете наивни. Тоя няма да осъдят. Той толкова краде, че може да си плаща. Жена му не остана по-назад. Колкото ще осъдят крадливия Цвък или бандита - *** Тикваров, толкова и този крадец. Може да го обрулят с някоя щинта но ...бълха го ухапала.

19

Цветанка

преди 8 години

Няма ли кой да го гръмне тоя смръдлив ром,ами занимавате хората с него?.....

18

xax до спокоен

преди 8 години

С нерви не става, минал съм по този път. Плюещите Костов си имат мисия и не можеш да излезеш на глава с тях, не защото не си прав или защото не те разбират, а защото това им е работата. Все едно да обясняваш на адвокат, че клиентът му е виновен - той може да го знае, но не може да признае.

17

Берлин

преди 8 години

Костов е единственият достоен премиер на България от Войната насам! Българите обаче не са от умните и го свалиха, за да си избират царя, Бойко и пр. А после ревете, че сте бедни... хахаха. :)))

16

xax до учуден

преди 8 години

Така е, никой не помни Жан Виденов, но всички помнят Иван Костов. Много удобна частична амнезия. Когато се давиш и се бориш за глътка въздух (1997г.) не е лесно да преговаряш с големите, които се чудят дали да ти хвърлят пояс. Лесно се критикува от дистанцията на времето, лесно се забравя какво е да нямаш пари за хляб и заплатата ти да е 5 долара. Но кво да ви обяснявам, вие ги знаете тези неща, но трябва да си изпълните поръчката.

15

Спокоен

преди 8 години

Оставете Костов на мира. *** такива.*** обраха всичко, *** всичко, раздадоха на РУСНАЦИТЕ ВСИЧКО..ВСЕ КОСТОВ ИМ ВИНОВЕН. Понеже бръкна в *** на Лукойл, сега поръчковите прокурори и следователи го яхват. Ама не смеят да бръкнат в Лукойл и да покажат как така е на загуба 20 години..! Защо Лукойл и всички руски фирми не плащат данъци от регистрацията си в България.?! Костов им виновен...не се ловете на тия куки бе..

14

Анонимен

преди 8 години

Лъже също като биологичният си баща от маалата в Дупница - Битако!

13

info.

преди 8 години

До АМАН...Правилно си вметнал че е командир!Но знаеш ли на кой по-точно е командир?Аз ще ти кажа!На Борисов,Бареков,Патриоти,Реформатори.А от другата страна на твоя командир е Доган.

12

Смотан

преди 8 години

До "Учуден"Стари манджи. Толкова пъти са разнищвани. Ако имаше нещо досега да са го опанделили.Ама всичко е само раздумки за пред електората

11

Анонимен

преди 8 години

Този престъпник защо още се разхожда на свобода?!! А и младото поколение чак подучвал! Човек подписал дългогодишен обирджийски договор с американска централа, за който всеки българин ще му плаща десетки години от джоба си все още се разхожда на свобода, че и си позволява да поучава! Кой го пази а? КОЙ?

10

АМАН...

преди 8 години

До анонимника "...скъп ток от американските генератори...". Аве, ***, не разбрали, че Командира не е подписвал договор, а меморандум. Ако имаш минимални познания трябва да правиш разлика. И още в този меморандум, прогнозната цена е 60лв, а в договора и анексите подписани от любимите ти Цар и РОвч е фиксирана цена 400лв. За какво ли пиша, такива като теб ще си продължават мантрата...Да може да съсипвате хора, като пишите неистини, но от това БГ няма да се оправи !!!

9

Анонимен

преди 8 години

Какво преподава в този "нов български университет"?.

8

Анонимен

преди 8 години

"ОПИТЕН ЧОВЕК СЪМ..." И СИ ЛИЧИ ...НИКАКВИ СЛЕДИ И ЗАТВОРЕНИ УСТИ...

7

Hiter

преди 8 години

Костов е виновен!!!

6

МРАВКА

преди 8 години

До Анонимен 3НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ,ЗА МЕН ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! АНАДЪМО?

5

до 3

преди 8 години

Че Бойко Борисов не е ли комунист! На фона на комуниста Борисов , обикновения комунист е като безобидно детенце!

4

Учуден

преди 8 години

Аз пък си мислех, че го призовават да дава обяснения за сключването на неизгодните договори с американците за ТЕЦ-овете. Или за това как без надлежно учредена представителна власт подписа за затварянето на реакторите в АЕЦ "Козлодуй". Или за продажбата на БГА "Балкан". Или за аферата "Сапио". И т.н. - хората помнят, но няма КОЙ да действа както трябва.