27

Анонимен

преди 8 години

червените *** яко завиждат на успеха на другите градове.Не обяснявайте колко е лоша Фандъкова, кажете колко са ви добри кметовете във Видин и какво направиха за 30 години червено управление?хАхАх смешници, София е на светлинни години пред другите градове, само Бургас може да се мери със София и то пак с много уговорки. Къде има метро? Къде има нови тролейбуси, трамвай и автобуси въпреки, че автопарка е колкото на останалата държава?Къде има нови градинки? Къде има нови булеварди? В СОФИЯ!

26

Georgi umniq

преди 8 години

До КилАбдал, замисли се малко бе. Само плещите на вятъра.

25

Анонимен

преди 8 години

Комунистите ме накараха да си прехапя езика днес. Ако не бяха те всичко щеше да е наред!

24

ии

преди 8 години

Първия ден на Бойкото като кмет на София беше с лопата да кърпи дупка и да го снимат журналисти.Станишката беше лош защото не даваше пари за завода за отпадаци.10+ години по късно дупките още са си тука завода за отпадаци още го няма.Бойкото 2 мандата като примиер.Без коментар... добре че народа забравя за 3 дена всичко.

23

Aman

преди 8 години

До троловете: Разбирам че с тролене си изкарвате прехраната, но да имате предвид че ефективността ви в управление на общественото мнение е нулева... моля да се преквалифицирате в нещо по-смислено

22

Бучкко

преди 8 години

До plamenЗащо да няма? От колко време се започват този трити лъч?! Лъжат и мажат колкото могат и знаят! Защо не кажат точно датата - от началото на годината са почнали - сега, после-. И никой не знае до края на коя точно година!

21

Бучко

преди 8 години

До Чиновник Ако знаеш колко пъти съм ги питал?! И нищо! Мълчат като риби!

20

Бучко

преди 8 години

До АнонименОсобено в Овча купел!

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБаце нали точно комунистите го измислиха това метро , та сега да има да се гепи

18

Анонимен

преди 8 години

А тази кметка-марионетка, кога най-сетне ще вземе да направи поне една, не искам 1000 ремонта, реновации и там както ги нарича за предкамера проектите за точене на кинти, поне една улица на направи от карай до край, както в другите градове. Цяла София е станала като картофена нива от управлението на това безполезно същество и предхоното недорозумение.

17

Анонимен

преди 8 години

Кошмарът на комунистическата ***!

16

Кил

преди 8 години

Както винаги, точният маршрут на метрото е най-голямата тайна в държавата. Нормално е (в нормалните държави) да се даде подробна карта, която да се отваря в интернет. Помня изграждането на отсечката до летището, маршрутът на която беше променян тайно няколко пъти.

15

Анонимен

преди 8 години

До СисиТам има един Бароко дето дерибейства

14

citizen

преди 8 години

саше, след няколко месеца пак ела да обясниш кой ще "изберете".

13

Чиновник

преди 8 години

До АлександърТози въпрос го задай в пресцентъра на Столична община, вместо да тролиш по форумите.

12

plamen

преди 8 години

За да има отрицателни коментари под такава новина значи че е пълно с платени нещастници.Наистина не разбирам целта на този който плаща.Дано изкарате по някоя стотинка и да се повозите и вие на метрото.Айде със здраве

11

Анонимен

преди 8 години

В Овча купел да не забравите да сложите ескалатори в метростанциите, че остаряхме докато ви чакахме.

10

Сиси

преди 8 години

Леля Данче е лесно смилаемото лице на мафията в СО. Що не каже нещо за Студ. град - там вече е нетърпимо и точно в последно време строят като за световно

9

НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕ

преди 8 години

АМИ ТЕ БОГАТИТЕ СОФЯНЦИ МОГЪТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИЗКАТ ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ ХОРА. ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ МОТАЯТ ПО МОЛОВЕ И КАФЕНЕТА ДОКЪТО ДРУГИТЕ ПРЕВИВАТ ГРЪБ. СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ. НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ПАРИ САМО ТАМ ДА СЕ НАЛИВАТ.

8

Анонимен

преди 8 години

И тази е борец от ММА - Метро Магистрали Асфалт.