104

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакво му е на Евразийския съюз и на БРИКС?--------Нищо му няма, но деньги нет.../напечатаните хартийки/

103

Анонимен

преди 8 години

Планът " Маршал ", за Германия ,след войната , един американец ми го обясни така : Америка влива пари в германската икономика , Но при условие , че Америка внася стоките си в Германия . И със самолетите довчера бомбандирали Германия , полетяват стоки ... Така доларите стават световна търговска обменна единица !И .. сега дойде Еврото ?- ще пребъде ли или ще се разпадне ? И Юнкер сви Юмрук :)

102

Гуруфакис

преди 8 години

Пък ЕС е готов за разпад.

101

Мите Опилски

преди 8 години

До ЧебурашкаПромит соросоиден мозък си ти, ЧОЧОРАШКА !

100

Шоп

преди 8 години

България и Румъния могат да заместят Гърция без никакъв проблем.

99

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си много *** да наливаш пари в съдран чувал като Гърция. Мойте обвинения към ЕК са, че по - рано не сритаха тия нагли кучета извън еврозоната. Да вземат да направят реформи и да се види, че излизат от блатото и тогава да искат опрощаване на дълга. Очевидно те са прости *** с още по - прости интриганти политици. Ципрас не си спази НИТО ЕДНО обещание....комунистически демагог.

98

Анонимен

преди 8 години

в СССР са се самоизяждали, един мъж е имал 3, 4 жени и се гримират некъпани и по много, защото конкуренцията е голяма - рускиня ми го каза. Изчезващ народ. До 50 г, сам под 100млн, и Китай ще ги доунищожи до 25-30 млн, неизбежно е!

97

Анонимен

преди 8 години

До ЧебурашкаС плана "Маршал" САЩ наливат инфлационни долари - на практика нищо не струващи хартийки - в Европа за да служат като разплащателно средство при възстановяването от войнага - да се плаща за строежи на пътища, мостове, сгради. Така доларът се инжектира в паричния поток на Европа ставайки част от иконимиката. Европа стана зависима от долара, а със същия успех можеше да си напечата собсвени хартийки - евродолари или както и да ги бяха нарекли, но нямаше да са зависими от САЩ.

96

До 150

преди 8 години

България е тясно свързана с ЕС в момента !!За добро или зло,това е факт !Излезем ли,гибелта на държавата е гарантирана !!Но човек с коефицент на интелигентност-едноцифрено число,нищо не може да го спре !!

95

До

преди 8 години

До 149. Ти не се излагай. България си съществува от 2000 години, а ти си седнал да разправяш че щяла да изчезне ако напуснем Евросъюза. Глупости на търкалета.

94

Анонимен

преди 8 години

СТИГА ПРИКАЗКИ ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!!!!!!!!!!!

93

Odnoklassniki

преди 8 години

"Терористи" - ахахахахахахаха , Ципрас , Варуфакис и Цакалотос са герои ! Велика Елада !

92

СИВ

преди 8 години

До ВасилевЪхъ, например превеликите български електрокари и мотокари, които ги купуваха западняците, за да ги претопят за самия метал.

91

До Василев

преди 8 години

Няма,защото и да имаше,нямаше да има пазари за продукцията !!СССР не съществува,Василев !!

90

аванти пополо

преди 8 години

Вчера Фидел Кастро е похвали Ципрас и героичния гръцки народ, днес се очаква това да направи Ким Чен Ир, а утре - другиден вероятно ще завалят поздравителни телеграми от Уганда, Гвинея-Бисау и Етиопия.

89

До 150

преди 8 години

Не се излагай!!Ние плащаме на ЕС,защото той ни осигурява съществуването в момента !За работната ръка съм съгласен,но кой,освен комунистите и техните пипала са виновни за това ?Връщане назад няма.Затова стига роптахте срещу ЕС !!Ако не е той,Бг изчезва от картата на света.

88

Анонимен

преди 8 години

Ами нали заплатите Ви на почти всички са от европейски фондове,европейски компании,европейски проекти и европейски инвестиции....Реално България плаща повече вноски на ЕС отколко получава. Европейските инвестиции няма. България е военна площадка на НАТО, никой не инвестира във военна площадка. Европейските компании които откриват работни места се интересуват само от евтината работна ръка, печелбите и продукта им се изнасят.

87

Анонимен

преди 8 години

Най-добре се подгответе за БРИКС.Ако вие не искате ,Русия и Китай няма да изпуснат Гърция.Ама после как ще се обяснявате пред американците не ми е ясно.

86

Анонимен

преди 8 години

Люксембурт има 3 400 милиарда (3.4 трилиона) външен дълг, на глава по 3.6 милиона, 3 500% от БВП. Външният им дълг е 35 пъти повече от БВП - такъв дълг никога не може да се върне - просто няма как да стане. Дългът на Гърция е 360 милиарда, 174% от БВП и 47 000 на глава от населението.

85

Ц

преди 8 години

Интересно ми е всички,които подкрепят излизането на Бг от ЕС,от къде се препитават в момента ?Ами нали заплатите Ви на почти всички са от европейски фондове,европейски компании,европейски проекти и европейски инвестиции.Това,че са ниски ,се сърдете на комунистическия режим,който закопа България с изкуствения " охолен" живот,а не на ЕС !!!