17

11

преди 8 години

До АнонименЗначи не искаш пенсионерите да гласуват и да ти определят бъдещето? Но престъпниците - може! Това ли ти каза Бойко?

16

оцеляваща

преди 8 години

АЗ МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ХОРАТА ДА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ СТАЦИОНАРНИ ТЕЛЕФОНИ.ИНАЧЕ ДО СЕГА ДА СА ПРЕДПРИЕТИ МЕРКИ ТОВА ДА СПРЕ-НЕ Е МНОГО СЛОЖНО.ДРУГОТО КОЕТО СИ МИСЛЯ,ЧЕ ТАКА ИСКАТ ДА КАЖАТ КОЛКО СА БОГАТИ ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЪПРЕКИ МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ И ПИШАТ ЕДНИ ОГРОМНИ СУМИ...ПИТАМ СЕ ,НЯКОЙ ВЪРЗВА ЛИ СЕ НАИСТИНА?

15

Анонимен

преди 8 години

иван костов е виновен

14

Правилно!

преди 8 години

Абсолютно правилно,Сократис!Тази практика да се разпращат писма с телефонните номера на абонатите трябва незабавно да се забрани защото това са лични телефони и всеки злонамерен може да ги използва.Защо още никой не е потърсил отговор от Виваком и мобилните оператори които във сметките и фактурите които изпращат по пощата пишат и телефонните и мобилните номера на абонатите?Това е престъпление защото създават предпоставки за злоупотреби и изнудвания както и се случва в действителност!Защо мълчат?

13

Св

преди 8 години

Абе за номерата е ясно - звънят вечер, не в работно време да не попаднат на някоя фирма или държ. институция. Само възрастни и такива институции още имат стационарни вивакомски телефони от стария вид номер и звънят на посоки (казвам го защото имам познати с почти поредни номера и звъннаха в рамките на 10 минути и на двата). По клетка може да се намери, но питам защо регистрирахме съществуващите, а и новите се регистрират предплатени карти. Защо се продават предплатени регистрирани карти в нета?

12

Анонимен

преди 8 години

Mnogo smeshno i zabavno da policiata "ne moje da se spravi" s edna shepa ma...gali s telefoni ot veche 10 godini naistina super zabavno smeem se i stari i mladi , nai lovkite i inteligentni prestupnici bili "rome" s telefoni ....smeshna i idiotska policia i oshte po smeshna i idiotska durjava.

11

до 16

преди 8 години

Разбира се че имат , Боко Тиквата ги закриля! Сигурен съм че ако впрегнат всички оператори и криминалисти ще ги пипнат за един месец всичките! Не искат , това е , не искат! Нали даже журналисти отидоха до мястото където се подвизават тия зверове , но НИЩО !

10

Анонимен

преди 8 години

И тези, като джебчиите си имат протекции.

9

Сократис

преди 8 години

А не си ли задава някой въпроса-откъде измамниците имат телефонните номера на потърпевшите?Не малка вина за тези случаи имат Виваком които продължават да разпращат писма със сметки на абонатите по пощата а пощальоните не ги разпределят по кутиите а ги оставят накуп върху пощенските кутии а често и пред входовете.Така всеки измамник може да разбере телефоните на живущите и да звъни на подходящите за измама възрастни и самотни хора а пенсионерите не са виновни за това,че са запазили човечността си

8

Odnoklassniki

преди 8 години

За съжаление има много замесени полицаи . Обществото ни вече се нуждае от "чистачи" , които да трепят наред *** под егидата на правителството , ама то и депутати нямаме .

7

Анонимен

преди 8 години

Хехе, чак да му се прииска на човек да е дърт пенсионер.Чудно ми е дали след 30-40 години все още ще има такива мошеници... да, разбира се. Щото ще сме на същото дередже, каквото днес.

6

555

преди 8 години

Всички са в играта - ***, униформени, телефонисти... Това е поголовен национален рекет, злоупотреба с чувствата и съпричастността на възрастните хора. Държавата мълчи, само от време на време ни уведомява колко са станали спестяванията на българина в банките ....

5

Анонимен

преди 8 години

Цял живот фуражка да носиш! Да те сочат хората с пръст! Любо Ушев да те наричат и да ти викат к***п$***!

4

Анонимен

преди 8 години

То МВР освен да бие пубери по нощите, нещо може ли? Обхвата на клетката на gsm е 3 километра. А математиката има едно нещо - триангулация. И тия торби със сини ризки искат увеличаване на заплата? Защо не се арестуват тия ***? Лесно е да биеш пубери, нали? УШЕВ - и ти имаш майка, нали? В твоето семейство да дойде да си размърдаш дебелия ***?

3

Анонимен

преди 8 години

Да си регистрират телефоните като импулсни и нещата ще се оправят

2

как да се справи

преди 8 години

До бай иван - МВР не може да се справи с 30-40 телефонни измамника...най-вероятно се участва в комбина. Както при "джебчиите" от Игнатево.Телефони, адреси, имена...

1

бай иван

преди 8 години

МВР не може да се справи с 30-40 телефонни измамника, а искаме да се справят с кметове и депутати.