132

ема

преди 2 години

До UKRAIN-INFORM-BURO Я вие си сменете знамето, к'во толкова!

131

Български

преди 8 години

Нарочно са ги късали знаели са много добре на коя държава са знамената правете си изводите

130

Анонимен

преди 8 години

Еегати срамът, да помислят българското знаме за руско

129

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

До Анонимен-----В Щатите навремето са застреляли по грешка 17 човека на улицата защото приличали на Джон Дилинжър.Извод--приличаш ли на бандит,който полицията търси да застреля--само пластична операция те спасява.А тук става въпрос само да се смени едно знаме-сменете го и толкоз.

128

Анонимен

преди 8 години

Като се "размърдат " в Украйна или в Близкия изток у нас гърми склад с оръжия....Сега Президента е в Украйна....може пък и военен завод да гръмнат?!Боже опази от "политка"!18673

127

Анонимен

преди 8 години

Всичко е по Божията воля: един се ражда недъгав, друг - ***, а трети - украинец.

126

ER_Dr

преди 8 години

Ми да го променят пък малко туй знаме, ето хората се дразнят. Кво толкоз.

125

до 176

преди 8 години

" Вероломно нападната". Знаете ли поне какво означава това?. Или си пишете по инерция създъдена в главата ви от приетите опиати.

124

Анонимен

преди 8 години

Хич не са добре с главите си , а и са кьорави.

123

да

преди 8 години

Невежество и вандалщина. С такава страна ли ще си партнираме. Май олигофренията е обхванала целия ЕС. Ние - начело с президента си.

122

ТОДОРОВ

преди 8 години

До до 144: АЙДЕ-Е-Е-Е , ПОЧНА СЕ ,СИНИТЕ "ДЕМОКРАТИ" СЕ УПЛАШИХА ОТ СИРИЗА В ГЪРЦИЯ И ЗАПОЧНАХА ПАК ОПРАВДАНИЯ ! СЕГА ПЪК ЕС БИЛ СЪЗДАДЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ . КАТО ГИ НАВРЯХМЕ НА КУЧЕТО В *** ,СЕ ОПРАВДАВАХА ,ЧЕ БКП СЪЗДАЛО СДС - ЗА ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ ,ДЕТО ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ ! СЕГА ПАК КОМУНИСТИТЕ ВИНОВНИ . НАЛИ ГИ ИЗТЕПАХТЕ БЕ ,*** -НАЛИ ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА С МАЛКО ,НО ЗАВИНАГИ ! САМО ТОВА ЗНАЕТЕ ,ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С КОМУНИСТИТЕ !

121

ТОДОРОВ

преди 8 години

До Кошевец да се гръмне: ИСКАШ ДА КАЖЕШ , ЧЕ НАЙ НОВОТО ЗНАМЕ НА РУСИЯ СЕ ПОЯВИ СЛЕД ПРОДАЖНИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА ПРЕДАТЕЛЯ НА ДВАДЕСЕТИЯ ВЕК / ОТ РУСИЯ /,КОЙТО ПРОДАДЕ ЦЕЛИЯ СОЦ.ЛАГЕР И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР !

120

ТОДОРОВ

преди 8 години

До Анонимен: ПУТИН ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ ОТ ДЕСНИЯ В ЛЕВИЯ КРАЧОЛ,ЧЕ "НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ" ОТИШЪЛ ДА ДАВА КУРАЖ НА ФАШИСТИТЕ В УКРАЙНА !

119

Анонимен

преди 8 години

Изглежда,че са 100%дълтонисти! Или е самооправдание

118

Анонимен

преди 8 години

Украйна е във война с Русия, по-точно Украйна беше вероломно нападната от Русия, така че е нормално да се късат знамената на смъртния враг на Украйна. Мен по-живо ме интересува една друга хипотеза. Ако в Киев през ноща някой им заприлича на Путин, какво щяха да му скъсат на "великият" политик.

117

Кошевец да се гръмне

преди 8 години

След Освобождението първата българска конституция, приета на 16 април 1879 г., в член 23 определя, че българското народно знаме е трицвѣтно и състои отъ бѣлъ, зеленъ и червенъ цвѣтове, поставени хоризонтално. Руското знаме става официално знаме на Русия на 7 май 1883 г. След Октомврийската революция флагът на страната е заменен с червено знаме с изобразени сърп и чук. На 22 август 1991 г. бяло-синьо-червеният трикольор отново става държавно знаме на Руската Федерация.

116

Emigrant

преди 8 години

""В центъра на Киев окачват знамена на Украйна и България. Но, когато ги погледнах, се появи въпросът това ли е българското знаме? На вас как ви се струва?", коментира Линко."***Ami kraino vreme e da si smenim i znameto ta da ugodim i na vampiriasalite ukrainski nacionalisti deto bili garant za energiinata ni sigurnost...

115

до 144

преди 8 години

ЕС не е измислен от немец а от комунистите по времето на Живков това си е едно лошо направено АПК една "шапка"да управлява по точно да краде и всички останали крадци запазили си постовете да крадат и лъжат ЕС=АПК.

114

tuketu

преди 8 години

На тия *** кога ли най-накрая ще им скъсат измислената държавичка та да мирясат накрая ?

113

до Блокиран

преди 8 години

Той *** Порошенко нон-стоп е пиян?Никакъв контрол от президента в президентска държава?Някой да чу извинение от алкохолика за скъсаните български флагове?Е тва ако не е повторение на историята....*** Хитлер фюрер на 3-тия райх,Порошенкона велика Украйна.А после казват че нямало еврей-фашисти!Най-лошите в концлагерите към еврейте са били......познайте кои....***.Думичката КАПО или ОБЕРКАПО да говори нещона соросоидната ***?