35

Анонимен

преди 8 години

Абсурд с тая уста само ще дрънка и нищо няма да свърши -като в парламента.

34

ХРИСТОВ

преди 8 години

До аз: ЗА КОСТИНБРОД , ДРУГИ СА ЗА ЗАТВОРА ,НО НЕКА ПЪРВО ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ! ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ И ИСТИНАТА ЗА КТБ И ЩЕ СЕ ВИДИ КЪДЕ СА ОТИВАЛИ ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ВНЕСЕНИТЕ ПАРИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В БАНКАТА И КОЙ Е РАЗПОРЕДИЛ ЗА ТОВА ! СМЕТИЩЕТО СИ ЧАКА ПАК ОБИТАТЕЛИТЕ ДЕТО БЯХА ТАМ , ПЛЮС ГЕРБ !

33

ХРИСТОВ

преди 8 години

САМО ТАКА МИКОВ ,ДАВАЙТЕ ПЪТ НА ЖЕНИТЕ . МАЯ ОМБУДСМАН ,КОРНЕЛИЯ ПРЕЗИДЕНТ -ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИ УСУЛСЕКИДЖИИ ОТ ТАМ,САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ГОВОРЯТ ! СЛЕДВАЩАТА ЖЕНА ДА БЪДЕ НА МЯСТОТО НА ОНЯ С ПАПИОНКАТА ,ДЕТО РЪКОВОДИ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,ЧЕ ТОЙ НАДЖИВЯ И ПРЕЗИДЕНТИ И ПРАВИТЕЛСТВА И САМО *** ОТ КОМИСИОННИ И РЕКЛАМИ ! БЕЗЗАКОНИЕ С ТЕЗИ РЕКЛАМИ -НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ЗАРАДИ ТЯХ , А И В НИКАКВИ ПРОГРАМИ НЕ СА ОПИСАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .

32

Анонимен

преди 8 години

Става за букаке

31

Анонимен

преди 8 години

Мая е зъбата и борбена, уста на заем не иска. Но след като днес чух от самия Константин Пенчев, че е готов, ако го номинират, за втори мандат, недвусмислено, без колебание - Той е! Един честен и достоен мъж, без партийна натовареност и пристрастия! Втори мандат за Пенчев! Само за лаладжията Гиньо не ми говорете - позьор и мегаломан, никаква работа не свърши!

30

Анонимен

преди 8 години

Миков, парцуцо! Недей да спираш съдебната реформа за да не изхвърчиш от парламента!

29

Анонимен

преди 8 години

До АнтиТролАко имаше истински комунисти, тия в НС вече щяха да са в гробищата. Така че проблемът не е за ***, а за всички тия в НС, които гледат само и единствено личния си интерес! Всичките в НС са отрочета на някогашната върхушка на БКП. В този смисъл оправия може да има само ако никоя от сегашните партии в НС не е там в някакъв бъдещ момент, т.е. глупаците в България изведнъж да прогледнат - УТОПИЯ!

28

Коста Брадър

преди 8 години

Мая Костинбродската става само за ОМБУДСФРАУ

27

Кмета на Кюстендил

преди 8 години

Нея вече не я ли бяха назначили в чистотата на Кюстендил ?

26

vesko02

преди 8 години

Работатата е за омбудсман не на бостан ,все не е разбрал

25

Пенсионер

преди 8 години

Абе тая освен за махленска клюкярка за друго не я бива,а те искат омбудсман да я правят ?! И киакво й толкова достойното,когато в Мая-та грам достоинство няма ?! Ако си мерят устите с Мара Папучкина,на Мая ще излезне по-голяма ...По-скоро й възложете да скалъпи набързо пак някой компромат - в тая работа много си я бива! Г,син Миков като толкова много я харесва да си я назначи за ... домашен омбудсман,така де!

24

Анонимен

преди 8 години

Комунистите винаги са на власт приятелю не се заблуждавай-Е.Попйорданова,И.Бокова,К.Георгиева,Б.Борисов,Плевналиев,Дебелата Берта и т.н.т.

23

Румен Бл.

преди 8 години

пърцуцко умира от желание да разкара устата нахалница.няма значение къде, акоще да е омбудсман и на нигерия,още по-добре на папуа - нова гвинея.

22

АнтиТрол

преди 8 години

България ще се оправи когато *** не успеят да вържат 4% и останат извън парламента.. А другаря Мишо парцуцата ги е повел директно натам!

21

Анонимен

преди 8 години

Тези комунисти...вече нямам думи за тях...

20

Гражданин РБ

преди 8 години

Вместо да коментирам Мая (няма смисъл да си губя времето), ще кажа само, че К. Пенчев е най-достойният, вече го доказа!

19

Анонимен

преди 8 години

А НЕ МОЖЕ ЛИ БЕЗ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ДЛЪЖНОСТИ И АСЪЛ КАНЦЕЛАРСКИ ПОСИДЕЛКИ НА ГЪРБА НА НАРОДА.

18

Анонимен

преди 8 години

Мая е достойна САМО за мотиката на СЕЛО!...по-куха и нагла *** едва ли ще се намери

17

га га га га

преди 8 години

Ще бъде събирателен образ на всичко канцеларско, в лошият смисъл на думата.

16

гошко

преди 8 години

Достойна е....да брули череши