19

OlegRU

преди 8 години

Тази уеб камера Крим...crimea-media.ru/Web.html#Web_Bahchisaray

18

Ту'лата

преди 8 години

Нашите хотелиери се мазнят на чужденците, а пренебрегват сънародниците си. Затова все повече българи не стъпват в съсипаните ни курорти, а почиват в чужбина.

17

Стария дъб

преди 8 години

До Хотелиер 5*Идва идват, плуват насам, засекли са един пасаж около южния бряг на Италия!

16

Хотелиер 5*

преди 8 години

Какво стана с пренасочените туристи от Тунис, които щели да напълнят нашите курорти? Идват ли?

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Който пере пари, пак ще продържава!Мутреещите се бизнесмени и без това не разбират от туризъм!

14

Ela

преди 8 години

Надявам се да успея да отида поне още веднъж тази година. Гърция предлага всичко, което ми трябва за една приятна почивка - чистота, спокойствие, културни и възпитани хора, отлично обслужване. Всички тези неща липсват в българските курорти, за съжаление.

13

...

преди 8 години

Ей добре, че фалира гърция! Инак тия наще "хотелиери", "туроператори", "курорти" и прочие *** нема да могат и 1 лв. да изкарат! Инак ако не ходя в гърция значи ще е Търция, там пак и МИЛИОНИ ПЪТИ ПО-ДОБРЕ И МАЛКО ПО-ЕВТИНО ОТКОЛКОТО ТУК!

12

синтагма

преди 8 години

До Анонимен 16Само като видя тези бетонни курорти , в които въздухът е дефицит и не им гледам звездите. По-добре в хотели без звезди - звездите на небето над чисти и незастроени плажове са вълшебни.

11

bebok

преди 8 години

Po4ivam samo u Lulin, na balkona,3 zvezdi ima-niama,ne znam.

10

Анонимен

преди 8 години

А къде почива варадерото?

9

Анонимен

преди 8 години

Не съм почивал на българското черноморие от 10г.Надявам се да имам възможност да продължа тази тенденция.Предпочитам да си дам парите на някой грък, който не се спира от сутрин до вечер да ме облужва като бог, вместо на нашите мутри и корумпирани политици.

8

Анонимен

преди 8 години

Аз и мойте познати НЕ почиваме в България. Изобщо много са ми интересни индивидите, който ходят в Хисаря, Банско и т.н., а за тези пари с евтините авиокомпании може и до Виена да се отиде.

7

Анонимен

преди 8 години

Редно е *** да почиват в крим! *** нещо все ги тегли на запад?

6

Анонимен

преди 8 години

И ние ходим по 2-3 пъти в Гърция , но за по няколко дни. В Гърция ме привлича преди всичко древната история и митологията. Красиви места има и у нас и по света много.

5

Чекист

преди 8 години

Българските сметки пак не излязоха...

4

ОХI

преди 8 години

Септември отивам в Гърция за втори път.Преди месец бях там.Ако те са в криза,ние сме в катастрофа!Искам техните политици,заплати и пенсии...

3

Анонимен

преди 8 години

Руски туроператори отбелязват огромен ръст на почиващите в Гърция руснаци.

2

Атанасов

преди 8 години

Ако поевтинеят може да идем за втори път това лято:)Вярно имат проблеми, но аз не усетих кризата им, прекарах си добре.Върнах се малко преди референдума им, но беше същото както и миналата година.

1

Анонимен

преди 8 години

Големите туроператори няма да се откажат от Гърция. Само цените на почивките там ще спаднат наполовина и Гърция ще стане още по-интересна за туристите. Така верятоно пак ще спечелят повече от нашенските мутри