17

Асеновец

преди 8 години

Сега да последваме Гърция. Вън от ЕС, вън Плевнелиев, вън Борисов. Оставка.

16

Ред арми

преди 8 години

Наистина може да има положителен ефект. Може народа да се събуди и да ви измете от управлението предатели

15

Одитор

преди 8 години

Тези твърдения граничат по тъпотия и необмисленост с това, което преди няколко месеца ми каза една касиерка от БИЛА: "Добре, че след няколко месеца ше дойдат руснаците, че да вдигнем оборота!", а че 12 месеца живеещите постоянно българи я карат на промоции: ние руснаците чакаме, гърците... марсианците. Сега колеги от семейна гръцка фирма регистрират нова в България, но те бяха проучили пазара, занимават се с доста специфична дейност и все пак няма да заработят с пълна пара от утре.

14

1

преди 8 години

До Анонимен-16, абе отворко,я ми кажи в сегашното правителство има ли някой,който не е бил комунист.

13

Гаранция

преди 8 години

Незная коя криза какъв ефект ще има върху "нас" НО! ако служителите в държавния апарат от президента до последнта чистачка спарат да грабят и крадат и започнат да си изпълняват стриктно задълженията т.е. да работят в полза на държавата среч на НАС , ще има ефект , при това много сериозен и силно положителен.

12

Анонимен

преди 8 години

А бе що никой не пише, че веднага след референдума бившият премиер и лидер на опозицията Нова демокрация си подаде оставката и веднага вчера по покана на Ципрас се събраха лидерите на партиите с изключение на тези лидери, които искат излизане на Гърция от ЕС и единни обсъждаха 6 часа какво точно споразумение трябва да подпишат с цел да защитят народа си. Съединението прави силата!!!!!!!!!!!!Гърция, успех!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Ти си в калта и заслужаваш д си там комунисточеска подлого. Който не работи не трябва да яде.

10

Анонимен

преди 8 години

До :)Каква българска криза бе ***?Това че ти бачкав за жълти стотинки не означава че има криза. Означава само че ти плащат колкото заслужаваш.

9

:)

преди 8 години

Гръцката криза не знам какъв ефект ще има, ама БЪЛГАРСКАТА криза мамата и ... на България. Да не говорим, че последните няколко години е най-зле. Може ли да има връзка с това, че такива "умници" като този на снимката си избирате... не знам.

8

Чекист

преди 8 години

Може, може би, има вероятност, напълно е възможно да се случи, сигурно ще стане... :))

7

анонимен

преди 8 години

ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО Е ДОБЬР ОТЗВУК В БЬЛГАРИЯ И НИЕ ДА ПОИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ----ЗА НЕГО ВЕЧЕ ТЕКАТ ДЕБАТИ В ИТАЛИЯ ИСПАНИЯ ПОРТУГАЛИЯ

6

Мети

преди 8 години

Bebeschonata usta plemenika na Tatjana don4eva se gluposti govori sanischta ne stava da se u4k ot lelha si tan4eto e pe4ena i ne i puka ot bB zz saschtoto gi snae 4e sa Mutri i prostovati

5

uu

преди 8 години

Г-н Вицепремиер, г-н Дончев! Аз Ви мислех за по-умен мъж. Как може да се надяваш на положителен ефект, ако къщата на съседа ти се запали и той грабне семейството си и дойде у вас?1.Те, гърците, са поне патриоти, за разлика от нас. Ами, като си пооправят къщичката, отново ще си вземат чукалата и обратно. 2. Сега изнасяме за 3 млрд. лв. за Гърция, утре къде ще иде тази стока?3. А ако се върнат поне 50% от работещите в Гърция?Е, га, ти и ефекта!!!!2. Сега имаме външнотърговски оборот с тях

4

Анонимен

преди 8 години

Герберугите сега ако дръпнат още някой заем и го откраднат естествено ще ги призная...

3

Анонимен

преди 8 години

В Гърциа работят 200 хил. българи. В момента има 350 хил безработни. Ако българите работещи в Гърция се завърнат безработицарта ще стигна 550 хил. Ще започнат уволнения и наемане на нови хора с 20-30% по ниски заплати, пазара на труда ща гъмжи от безработни готови да работят за стотинки.

2

zeus

преди 8 години

То и онова третополовото на туризма говореше, че ще заместим руските туристи с някакви други, ама сезона се провали. Винаги има начин да се извлече полза, ама ако имахме политици, които да работят за интересите ни, а не да чакат ЕС и САЩ да им кажат какво да правят!

1

:)

преди 8 години

Трябва да си завършен бързоизоставащ, за да кажеш подобна глупост. Гръцката криза, ако изобщо настане такава, ще има огромен негативен ефект върху България:- има хиляди БГ фирми търгуващи с Гърция (които хранят десетки хиляди семейства), които и сега сега изпитва огромни трудности. - има стотици хиляди българи в Гърция (повечето не много образовани и способни), които при евентуална криза ще се приберат в България и ще увиснат на врата на работещите (които и без това са прекалено малко).