25

До 24

преди 8 години

Аз твърдо съм за възстановяване на смъртната присъда като висша мярка за наказание! Зашо не направим референдум по този въпрос? Защото 80% ще са "за"! Тези, които заслужават това наказание, са бреме за обществото, не - за човечеството - дишат кислорода, пият водата, ядат храната на нормалните хора. От тях да дочакате общественополезен труд? Забравете - нямат мотивация! Има кой да го полага, в САЩ ако пиеш бира на улицата или в градинката - белезници, съд и заминаваш 3-4 седмици с оранжеви дрешки

24

Анонимен

преди 8 години

Как може да удушиш баба си с плик и да те пускат в отпуск от затвора?Поставете се само за 1 секунда на нейно място....как се задушава и вижте за какво говорим....отпуск...

23

Анонимен

преди 8 години

На тая галина нещо не и върви с мъжете

22

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия отпуски , на убиец на баба си ?Убиец има право да е на свобода по 2 дни в месеца ? Това е нещо нечувано !В САЩ , това престъпление е до животен строг затвор !

21

Oтвратих се

преди 8 години

''От скоро наръганата млада жена имала връзка с нападателя си.''

20

до 20

преди 8 години

няма нужда да убиеш убиец, по добре да бачка до края на живота си в полза на обществото:- хем за назидание;- хем и почетнените семейства да получават месечна премия;Ако в Белене 1000 човека за загубили живота си за 4 години, то за само за 4 години жертвите на убийците са няколко пъти по 1000.Ще ревете за Белене ама няма да има.

19

Хан Крум има решение

преди 8 години

БХК сега ще ревне, че са му дали малко отпуск и затова е бил изнервен и в бързането е нападнал "приятелката" си !Истината е, че такива "хора" трябва да бъдат затваряни в мини до края на жалкия си живот. Да работят 14-16 часа на ден и да им се дава само хляб и вода. Като пукнат в камера и толкова по въпроса.

18

Анонимен

преди 8 години

А бре по затворите има ли трудов кодекс,че ги пускат в отпуск щом било по Дантевия Ад,за кой кръг по колко дават и на всеки кръг по синдикат ли или два и повече щом като отвреме на време има протестиращи,що за отношение пуснали го на море той пък едва не убил хазяйката си,ей бре защо лежат-щот не искат да живеят с другите,като в случая не харесал баба си храс,хазяйката също,ами ако му платят на отпуск,храс,храс,храс,и под храсти само ще ровите,а от него ни следа дори,а вдовци.

17

Анонимен

преди 8 години

"Георги излежава присъда за убийството на баба си в общежитие от отворен тип."Докато пращате доказани убийци в общежития от отворен тип, вместо в затвори с максимална сигурност - така ще е! :)

16

Пешо

преди 8 години

Трябва да има смъртно наказание!

15

преди 8 години

Абе аз в казармата само можех да си мечтая за 2 дена отпуск всеки месец.

14

Сандо

преди 8 години

е ако не убие някои в отпуската тогава кога ?

13

Анонимен

преди 8 години

Abe taja ot gerb deto vse do bB sediSaschto ne si hodi be ksk schte pusnexch ubiieza 2 dena da e Po ulizata tn kakvi sa tija Hora ot gerb pravitelstvoto kade e

12

Анонимен

преди 8 години

Ама не са ли нещата тотално сбъркани, а? Първо убиваш баба си, но те пращат в затворническо общежитие от отворен тип, после пък решават, че можеш да използваш отпуск. Излизаш и за малко да убиеш момиче. Какво следва дами и господа съдии? Оправдателна присъда и извинение? Защото, горкият, толкова много е страдал докато си е излежавал наказанието.

11

Анонимен

преди 8 години

Убиец в отпуск?! Е, това само в тая държава е възможно! И за какво му е този отпуск? За да убие още няколко човека? *** история!!!

10

Толераст

преди 8 години

Недейте заради един инцидент да посягате на малкото достижения в хуманноста които имаме! Хората в нормалните държави дават много повече права на затворниците от нас тук, а вие искате и това да им отнемем!

9

Смъртта

преди 8 години

Следващият път ще наръга някой роднина на този, който го е пуснал от затвора!Дано! Нека! Ще!

8

Анонимен

преди 8 години

Няма ли да се самосезира съда? КОЙ , КОЙ даде такава присъда? Какво ми дават за пример Америка. Там убийците лежат по 30г. Тия в общежития са леки престъпления.11

7

лелее

преди 8 години

Кви са тея отпуски за убийци, изнасилвачи и всяка мизерна *** по време на излежаване на присда бе, мама ви ....?!?!? Че то в началото на 90-те в казармата нямаше отпуски по 3-4 месеца бе, ***!!! Тези *** по затворите имат отпуски за какво?? За добро поведение ли или че са много хубави??? Всички законотворци в Бг са за затвор явно, след като приемат подобни тъпотии!! Всяка една гадина в панделата е там, за да бъде смачкана физически и психически, а не на почивка в хотел от отворен тип!!

6

Х

преди 8 години

две греди във форма на буква Г...въже за няколко лева...висоооко столче, табуретка ...и 1 Куражлия да ритне столчето под краката на убиеца.(ТОЧКА)т.е. (финал, финиш ...край на 1 престъпник).Процедурата се повтаря при следващи случаи с други мераклии да повисят.Въжето от обесени престъпници имало някакви вълшебни качества , според някои легенди.