24

Обонго

преди 8 години

Тая е Меркел направо е немската Меглена Кунева. Мнооого *** и безполезна.

23

М

преди 8 години

Меркел да накара ципурата да намери онази жена дето я нарече женски Хитлер по телевизията да и поиска прошка публично и тогава да говори за преговориОтделно тази програма почти е невъзможно да мине през парламентите на Естония Латвия Литва и Словакия защо стандарта им е близо 2 пъти по-нисък отделно минаха през чудовищно свиване на коланите и сега дърпат напред, а те са нови и преди не са подписвали, а сега едно НЕ и край на играта

22

Анонимен

преди 8 години

Ако четете германският вестник "билд" ще разберете че доста политици в Германия вече не виждат повод за преговори. Даже и да се разберат в Брюксел, трябва споразумениетода е 100 % по желание на ЕС за да мине през Бундестага и другите европейски парламенти.А също Лагард вече е извадила червеният молив. Ако днес не стане някакво споразумение,няма да се протакат разговорите, защото ЕС знае че т.н преговори не водят до нищо. А протаканеозначава фалит за Гърция.

21

Анонимен

преди 8 години

Математиката не ми е силната страна, ама ако дължат 300 млрд, 30 % опрощаване не прави ли около 100 млрд? Ако България изпадне в такава ситуация, едва ли ще ни траят и опрощават ...

20

до 21

преди 8 години

Ти знаеш ли че гръцкия дълг всъщност е изкупен он страните от ЕС, за да спасят Гърция от фалит като членка на ЕС. Това е приятелско отношение, а отношението на гърците е да ти налапат ръката, след като са ти подали сламка. Естествено е държавите кредитори, които са ти поели тавана, да ти наложат изисквания, да си намалиш разходите, за да можеш да си изплатиш дълговете. Всяка банка като дава пари има и условия, Условия които тогава гърците са приели и подписали а сега отказват да спазят.

19

койчо

преди 8 години

Наглите гърци 25 години караха на узо и чевермета плюс 15 заплати за година и сега, когато трябва да се плаща, се правят по всички начини на луди. Няма ли съдия изпълнител на ниво държави да им влезе в държавата и да почне да описва и разпродава?! Когато стигнат ниво 100 евро пенсии и 200 евро заплати ще почнем да им съчустваме!!! До тогава, ай сиктир НАГЛЕЦИ!!!

18

До 9

преди 8 години

"Забележителна гръцка наглост! Отхвърлят предложенията на ЕС, но искат нов кредит от 64 милиарда. Все едно да дадете на "приятел" 1000 лева, щото ви е молил цял ден на колене, и след като си ги..."----------------------------------------В случая няма "приятели" а са намесени институции, интереси, политики! И не, не е все едно, малко по сложно е :) Най- важното е, че от цялата работа страдат много хора не един отделен индивид!

17

Анонимен

преди 8 години

Гърците си направиха ритуално харакири. Банките са затворени, нямат пари за заплати, пенсии. И тъй като нищо не изработват и разчитат на пенсии и заплати само от кредити от ЕС сега си го натресъха дълбоко. Ясно е че ще приемат условията, те просто нямат пари за да съществуват. Това изпълнение с референдума бе някакъв жалък опит да покажат мускули, но всъщност те просят нов кредит. И никой *** няма да ти даде нов кредит, след като отказваш да плащаш предния и то с демонстративно НЕ!

16

Анонимен

преди 8 години

СидероФ: Ich bin ein Варуфакис !

15

Анонимен

преди 8 години

Тълпите с празните тенджери ще го подгонят още в края на месеца, ако банките останат затворени. Да подписва и да си ходи!

14

Анонимен

преди 8 години

Сега на Ципрас остава само да обяви стария план за "нов" и да го подпише. Ако тогава не го изхвърлят неговите съпартиици веднага, то аганията може да продължи най-много до края на годината, кагато тълпите ще го подгонят с празните тенжери.

13

Сандо

преди 8 години

да не ми сервират това лято маляки на морето ;)

12

Анонимен

преди 8 години

НЕ-то беше за отхвърляне на условия с изтекъл към момента на референдума срок. Сега ще има нови и по-различни условия, но времето за приемането им е малко и трябва да се приемат до края на деня, иначе става лошо.

11

Анонимен

преди 8 години

Днес Гърция ще приеме всякакви условия, защото европейските лидери се измориха да правят безрезултатни извънредни срещи и ако днес няма споразумение, следващата среща може да се отложи за неопределено време, също и отварянето на гръцките банки.

10

Анонимен

преди 8 години

Това НЕ, дето го гласуваха нали беше да не се приемат условията, съответно да не се вземат нови пари?!?Най-правилно е от този момент да им се предоставят чисто хуманитарни помощи - храна, лекарства и т.н., а самите гърци да си действат както си знаят. Точно по техния вкус.

9

ceco krastata

преди 8 години

Nai veroiatno grajdanska voina ili ne potochno sigorno grajdanska voina sled mesec nai mnogo

8

Анонимен

преди 8 години

Забележителна гръцка наглост! Отхвърлят предложенията на ЕС, но искат нов кредит от 64 милиарда. Все едно да дадете на "приятел" 1000 лева, щото ви е молил цял ден на колене, и след като си ги поискате, той да ви покаже среден пръст и да ви постави условие, че ще ви върне 700лв. а 300лв. от тях да му опростите, на ако искате да ви върне 700-те трябва да му дадете 500лв. нов заем. И цяла вечер да празнува победата си.

7

ха ха ха

преди 8 години

"Гордите" гърци вкупом ще се надупят пред Брюксел - ако искат пак да ядат.

6

ние питаме!

преди 8 години

Нали гласуваха против вземането на нови кредити - защо сега пак ще лазят пред еврочиновниците? Май лазенето през началника е типична гръцка черта.

5

пнваафяофьятя

преди 8 години

Каквото и да се случи обедняването на гърците продължава, при това с нарастващ темп! Честито на празноглавците на юг от нашата граница!