111

Български

преди 8 години

Абе столтенберг що не преподпишете договорите за базите така че да може да се проверява каво влиза и излиза от тях , българите не решават не е имало референдум нито за нато нито за американска техника

110

Анонимен

преди 8 години

ше ви пазим от ид която сами създадохме и от русия на която искахме да вземем крим и черно море но ни изпревари.духачи на кравари.

109

ДО 143

преди 8 години

78 ИЛИ 79 ГОДИНА ТУРСКИТЕ ВОЕННИ КОРАБИ СА БИЛИ В ПЪЛНА ГОТОВНОСТ ДА ТРЪГНАТ КЪМ БРЕГОВЕТЕ НИ (НЯКАКЪВ УЛТИМАТУМ НИ ПРЕДЯВИЛИ НЕ СИ СПОМНЯМ ТОЧНО КАКЪВ НО ТОЙ ВЪЗРОДИ ТУР.ДВИЖЕНИЕ У НАС ЧАК ДО 85Г -БУНОВО-АТЕНТАТ ВЪВ ВЛАКА ПОСЛЕ И В БУРГАС) ТА С ЕДНА ДУМА В СЪЩИЯ ДЕН РУСКИТЕ ВОЕННИ ФЛОТИЛИИ ПО ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР СА ЗАСТАНАЛИ В НАШИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ И ....ТУРЦИТЕ СА СИ ВЪРНАЛИ У ДОМА. А ТУРЦИЯ В НАТО Е ОТ 52 г

108

мнение

преди 8 години

Защо не се проведе референдум за присъствие на войска на НАТО? Както и да звучи, правителството на България не е народа на България.

107

Анонимен

преди 8 години

ДО 143А КАКВО ТИ Е ДАЛА ХАМЕРИКАНСКА ХРАНИЛКА?????? ХАХАХАХА САМО ФАКТА ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ И СМЕ ПРАВОСЛАВНИ ДОСЕГА - НЕ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХАМЕРИКА....

106

Анонимен

преди 8 години

Нямам спомен да са питали българите искат ли да са част от Варшавския договор... Това се реши с няколко марионетки на руска хранилка.

105

тцЪ

преди 8 години

Нямам спомен да са питали българите искат ли да са част от НАТО... Това се реши с няколко марионетки на хамериканска хранилка.

104

Анонимен

преди 8 години

Питайте народа, не политиците ,които печелят от вас . Нашите политици са ваши агенти на заплата.

103

KONTRAFAKT

преди 8 години

JBMNT

102

Сър Пичук

преди 8 години

Тия са напът и комунистическата пропаганда да ударят в земята! Дано поне ТЕ да си вЕрват!!!

101

SS

преди 8 години

До Григорий РаспутинГришо яко си изветрел баце.Дали да не вземеш това НАТО и да не си го поставиш на онуй място, та поне да се почустваш по - близко до великата натовска г.й армия.Изобщо нема да ни ги фалиш тея псевдо човеколюбци и борци за правата на човека.А ако толкова им се кефиш ходи на Ново село да им миеш кенефите на насраните натовци.

100

Анонимен

преди 8 години

Човека си го каза в прав текст-поискали сме тази помощ,а те с готовност ни я дават,дори само това чакат,за да стигнат по-близо до границите с Русия.Ние ще им бъдем троянският кон,а на по-късен етап и сигурна мишена.Но това тях не ги касае,те са далеч от този регион и за техните страни директна заплаха от военен конфликт няма.Тук също засега никой не ни заплашва,но страхливите ни премиер и "прецедент"решиха за всеки случай да си вържат гащите,за да не ги напълнят,ако недай боже нещо се случи.

99

С.Паси-1400-те танка

преди 8 години

До BerlinТи да не мислиш, че 500 млд. EUR са само за папане. Като "надежден съюзник" Гърция е купувала немски подводници(6 бр.?) и друго въоръжение,като парите дадени от Меркел са влизали директно във Военно Промишления Комплекс на Германия.Ти драги знаеш ли,че това и нас (без теб, ако си наистина в Берлин) ни чака-чети и мисли ! НАТО командва парада, а ЕС цирка. И да знаеш-една умряла държава, като нашата референдуми не прави."Марионетките не ги насилват,те се съгласяват". Чети,трий,мисли!

98

Пешо

преди 8 години

Да и на мен да ми набутат камара пари и аз ще си дам двора на село да го напълнят с танкове. Крайно време е народа се осъзнае, че управниците са ни измамници и продажници. Трябва нова система и нови хора, иначе глад и не дай си боже война...

97

Берлин

преди 8 години

Berlin-чо какво правиш в Германия. Такива като вас зарязаха държавата и оставиха само старците и децата. Като искаш тук да е по-добре върни се и се бори. Лесно е да се плюе.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В Германия съм, защото харесвам ЕС и НАТО. Българите не харесват ЕС и НАТО, така че е по-добре да напуснат и двата съюза.ПП За България пращам всеки месец пари. Ти как се бориш?

96

Анонимен

преди 8 години

Berlin-чо какво правиш в Германия. Такива като вас зарязаха държавата и оставиха само старците и децата. Като искаш тук да е по-добре върни се и се бори. Лесно е да се плюе.

95

Berlin

преди 8 години

Щом не ви харесват НАТО и ЕС, правете един референдум (видяхте как става) и заминавайте Путин да ви анексира (видяхте как става) и си живейте живота! Да не мислите, че на нас в Германия ни е много приятно с данъците си да хрантутим тунеядци, от които НЯМАМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА?!

94

Анонимен

преди 8 години

Тези се държат с нас все едно, че сме ***.

93

Анонимен

преди 8 години

Столтенберг,това го кажи на онези,които с медено гласче припяват,че това ни влиза в задълженията ни към НАТО!!!!!!!Значи,присъствието на тази техника у нас е НЕЗАКОННО,след като парламент не е взел решението за пребиваване на АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ И ВОЕННИ ЧАСТИ на родна,българска земя!!!!

92

Анонимен

преди 8 години

"А от ония с *** където нападнаха такава голяма държава като Сирия кой ще те спаси?Единия ни самолет на въоръжение ли?"Само че натовската техника се разполага на изток, а оттам няма да дойдат "ония с ***", трябва да се разполага на южната граница, защтото ще дойдат оттам, но първо трябва да минат през Турция, което пък ще ангажира всички сили на НАТО.