49

nekoi si do 32

преди 8 години

Бе той и преди месец им узлетя кораба на ***, ама с руското насочване уцели океана не МКС ,то щастливи случаи ности винаги има

48

Боби

преди 8 години

До kokospa 63Същото важи и за Б-52 колега - Тези самолети са само за сплашване и напомняне.

47

Боби

преди 8 години

До Пътешественика 63С касетна бойна глава - унищожаване на ПВО комплекси на противника тип С-300(по-стари модификации) и Пейтриот Пак2 и всичко по-леко от тях. По-новите може и да успеят да я свалят.с моноблок глава - някои от скадове за ценни боеприпаси и командни бункериС моноблок глава с насочване от маяк - Стратегически мостове, Рафинерии, Водопровод и т.н.С ядрена бойна глава ...всичко за което се сетиш до 400 км от зоната на пуска

46

kokospa

преди 8 години

Аман от неуки хора които като видят руска мащина и се подмокрят.Полетите на тези самолети се извършват по един договор още от 1975 година м/у ССРе то и САЩ.И имат за цел единсвено тренировка и евентуално разузнаване.Спътниците на НОРАТ засичат тези летящи цели още на руска територия драги руски поклонници...Така че не се подмокряйте от възторг на всяка руска железария.

45

Анонимен

преди 8 години

62 Бобсън я кажи ракеъите СС23 дето ги наряхме и дето толкова много плачат стещу тях каква работа биха ни вършили днесОфисей 1

44

Боби

преди 8 години

Поредната новина от Мухата Слон.1. След създаването на малогабаритните стратегически крилати ракети Ту-95 и Б-52 се ползват само и единствено като РЕАЛНА заплаха с 3,5-12 часово време за решаване ще има ли или няма да има ядрена война(3,5 часа е полета на ракетата на 3000 км за това време ракетата може да бъде спряна от собственика и)2. Балистичните междуконтинентални ракети са с полетно време 30 мин3. Ракетите с Малък и Среден обсег като Пършинг са с полетно време 5-10мин(ЗАБРАНЕНИ в РФ САЩ)

43

Анонимен

преди 8 години

Това е поздрав на Путин за националния празник на САЩ. Още повече, че е поздравил Обама по телефона, точно когато тези бомбардировачи са били над Калифорния. Можело и букет да му изпрати, но под ръка е имал само дръвчета Тополь-и.

42

НФБ

преди 8 години

Китай вече разполага с един самолетоносач...в строеж е втори...

41

Камен

преди 8 години

ееее- то какво по - лесно за изтребител от такъв клас да прехване витлов бомбардировач от 50-те години на миналия век. А да видим това упражнение дали ще може да го направи на МиГ-25 или МиГ-31...

40

Анонимен

преди 8 години

До Judge DreddКакто винаг русофилската безродна *** блести д тъпотата си. Като р руска що не ди я вземат бе московска неука подлого?

39

Judge Dredd

преди 8 години

Договорът за НАЕМ на Аляска е изтекъл преди 50 години. Това е руска територия!

38

До Чебурашка

преди 8 години

Въпрос: "Защо руснаците не се нуждаят от памперси?"Отговор: "Защото си имат бългатдки ***. Те облизват, издухват и подсушават."

37

Анонимен

преди 8 години

politikus.ru/uploads/posts/2015-07/1436246484_img_20150707_081848.jpg

36

Анонимен

преди 8 години

до 17няма граници българската простотия!!!! най-долните сме на Балканите!!!за съжаление...

35

Анонимен

преди 8 години

Като гледам след спиране на патоците путландия е заложила на финансиране на троловете със съветцко самосъзнание

34

Анонимен

преди 8 години

Тези 60 годишни изгнили коптори са известни с това, че шума създаван от тях се чува на стотици километри ...a oste s tova, ce imat prakticeski neogranicen resurs za polzvane-pri poleta im niama tolkova ekstremalno naprezenie na dvigatelite, kolkoto pri iztrebitelite...Ta sa minali da IZIADAT malko resursa na dvigatelite na F22,pozdraviavaiki gi za 4 July...Puk za dalecinata na otkrivaemost...pri dnesnite raketi, izstrelvani ot hiliadi km....Na pecelivsite cestito..:))

33

сиганин

преди 8 години

изкупувам руски самолети за скрап...

32

Варна

преди 8 години

Един от двата самолета (заедно с Ту-95), които са на въоръжение вече повече от половин век.Той все още е в експлоатация и не се знае кога ще бъде бракуван.

31

Анонимен

преди 8 години

То и сонара на подводниците ги засичал... толкова шумни били. Но си остава най-най този витлов самолет .

30

Варна

преди 8 години

Боинг B-52 Stratofortress (в превод от английски - стратосферна крепост) е американски стратегически бомбардировач с голям обсег, произведен от компанията Боинг и използван от 1955 година от ВВС на САЩ.