15

Дякон

преди 8 години

Цветанов вместо да дава интервюта и оценки да отива в затвора, където му е мястото. Осъденият на две инстанции бивш вътрешен министър да си отива в дупката и да не излиза от там. Наглец

14

селянин

преди 8 години

На този престъпник Цветанов кой му даде думата , я марш у лево престъпник некадърен.

13

до 11

преди 8 години

Умнико, пише се " със злобни" а не " с злобни". Герберастите са толкова грамотни, че на човек му идва да вие срещу луната. Буда и Цвък са същата работа, неграмотни. То остана ли някой читав, като не броим платените, който да е фен на тази партия?

12

Анонимен

преди 8 години

Човека правилно пише ГРОБ тия загробиха България! Сорри.

11

Анонимен

преди 8 години

Toja milizioner oschte li ne e v Satvora iskrov besche 4ovek na bB i zz te go nsbutasch v bk i te mu vidaha smetkata Kakto i na Zezo vasilev Kakto i s zeza seksa lubovnizata na bB posle ja nama aber maj Po hubav ot bB e dreme i

10

до 10

преди 8 години

На такива като тебе с злобни погледи от километри им личи , че са с червени за.....ци . Защо когато Станишев и Орешарски бяха на власт нищо не говорихте , а другари . Така , че няма какво да ти се отговаря. Само червени *** пишат ГРОБ , а не ГЕРБ .

9

до 7

преди 8 години

Ще блажим днес май, а? Кой ти казва, че харесваве посочените крадци от БСП? Най-лесно на *** като теб е да обвиниш в тролене в полза на загиващата БСП. Ако не беше БКП от където е и *** на снимкат и Рапоня, как щяха да са такива крадливи ***? Ако не бе Гея който нищо не направи за България как щеше тази партия ГРОБ дафе на власт? Защо Рапоня не ги натика по затворите? Защото им влезе в схемите и започна здравото крадене. В ГРОБ се набута всичко от БКП което не можеше да крадне.

8

Ред арми

преди 8 години

Ей, нагло *** е това Цветанов. Той не знаеше как е придобил апартаментите си, не знаеше, че е възпрепятствал процесуални действия... Та сега не знае и за натиск....

7

vesko02

преди 8 години

Откъде знае ,че Борисов не се поддавал ,като никой не е натискал?

6

ии

преди 8 години

До 4 Червено *** , Вие от БКП-БСП се кланяхте 35 години на един овчар наречен човек от народа и мислехте , че е бог. По точно щом като някой не обича вашата партия е жалък и нещастен човек. Вижте сега какво е вашето ръководство - Станишев , Миков , Манолова , Нинова и десетки Дъбовци , които не ги е раждала майка , а са извънземни . Ура..а..а..

5

до 4

преди 8 години

Ти изби рибата с този коментар! Колко *** и нагъл трябва да си за вярваш на този *** на интелигентността и достойнството. Рядко се ражда такъв природен феномен като този *** който мина границата на разума. Крадец, лъжец, долен далавераджия, рекетьор на всичко от бизнеса което не му плаща, наглост на Нта степен и отново ръководи "Предизборния щаб" на гробарите. Защо той отново е ясно, ще пазаруват и манипулират и отново "бихме" за пореден път. Лакомията и простотията им смазаха всичко.

4

кк

преди 8 години

До 1 Професоре,Ама много го принизяваш... Той е и Ботев, и Караджата, и Раковски и... който и да се сетиш.Това е чудо нераждано досега от българска майка юнашка...Пред такива като Него ние, простосмъртните, трябва само да свеждаме глави, и Той да реши какво да прави с тях.Просто Европа и Света са щастливи, че имат налице такава личност...Слава!!!!

3

професор

преди 8 години

Наистина червения *** е кукувица . Да искаш човек да умре е просто нечовешко , въпреки , че наследниците на БКП одобряват избиването на невинни хора по лагерите . Поклон пред светлата памет на БСП .

2

Кукувица

преди 8 години

Много ми се искаше да напишеш. Поклон пред светлата памет на Цветанов!

1

професор

преди 8 години

Давай Цветанов. Този човек трябваше да бъде Премиер на страната. Цветанов е Левски! Поклон пред Цветанов.