4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен! Политиката не е късогледа .Но просто нещо не се сработва ,било с Курдите ,с Арииците -Иран. Целта е да се разбунят 20 мил. мюсюлмани в Русия и около нея,ама и там не спят. И затова не сработва както трябва . А и изтърваха снимките с,,екзекуциите в студиото,-,да не говорим за снимките на МакКеини с Абу Багдади .

3

1

преди 8 години

Единствените хора който реално се противопоставят на ИД по земя са кюрдите.Бият ги където ги хванат. Америка обаче им помага с половин ръка. Ако ги въоръжат с тежки оръжия и им обещаят земя единственото което мога да кажа е: "Довиждане ИД". Видяхме как се справиха в Кобане и околностите. Видяхме и как отрязаха достъпа на ИД бойци от Турция. За съжаление обаче Америка ги смята за половин терористи :)Затова войната ще е дълга и безмилостна.

2

онбашията

преди 8 години

някой дето знае арабски да ме поправи, но айн иса не значи ли окото на исус? :)

1

Анонимен

преди 8 години

Смотаните американци пуснаха духа от бутилката...Единствения разумен вариант за спиране на тези фанатици са силните светски държави, които американците така лековато свалиха. Къде бяха фанатиците при Саддам, Кадафи, Асад, преди да се намесят новите ни отвъдокеанските ни братя? Късогледа външна политика, изцяло насочена към подкрепа на Израел на всяка цена. Защо никоя българска медия не описва начина, по който се отнасят евреите към палестинците?