29

хитрец

преди 8 години

Га ядоха гироса ни риваха,а???:))))

28

Анонимен

преди 8 години

Не ги ли финансира ЕЦБ чегеварчетата дори и да отворят много бързо ще затворят тези детп пееха ком.песни снощи първи ще се наредят на опашките пред гишетата и но пасаранОдисей 1

27

Анонимен

преди 8 години

Ципрас се държи като шеф, но е само практикант в ЕС и предполага, че гръцките номера щеминават както в Гърция с референдума. Няма опит как се преговаря със северни и западниЕвропейци, а и лъже ( "банките отварят в понеделник ") народа си. Той народа си е глупав и вярва,но ЕС не му вярва. Кой от тях ще иска да преговаря с лъжец?

26

Джедай Мастър

преди 8 години

"По тази програма централната банка предоставя кредити на търговските банки при по-високи лихви от стандартните кредити на ЕЦБ. Рискът, свързан с кредитите, се поема от Гърция."Гаси солидно гарантирания риск, честно :)

25

ВЛАСТ СЪС ЧЕСТ

преди 8 години

Да си връщат драхмата и това е. Време е ние да излизаме бързо от фунливия валутен борд, да обявим Волен Сидеров за президент и да помолим Русия за членство във федерацията.ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ!!!

24

mimoza

преди 8 години

"Гърция обмисля..."Все едно, че може да ги отвори...ха хаНяма да са отворени дъъъълго време!Банките де.

23

Анонимен

преди 8 години

Сетиха се гърците да правят нещо.Да,ама закъсняха с доста години.Услади им се изкуственото поддържане на стандарта им по висок от соц. комшийката!Сега ще си сърбат попарата която други им надробиха и им беше много вкусна.Въпросът е друг, кога и другите които живеят на баснословни кредити ще го издухат?!

22

Анонимен

преди 8 години

Един грък може и да взима 1000 евро, ама ако банката е затворена, какво от това? Пък и там цените са в евро и бързичко привършват.

21

Анонимен

преди 8 години

Бънди, още преди две години край Солун засякохме цял автобус българи, бягащи от Гърция. Разказаха ни, че вече няма далавера и дори за берач на портокали не можеш да се хванеш. Свърши тая вече.

20

политолог

преди 8 години

Е другари червени *** хванахте мигрена от викове и радост колко е велик Ципрас и как натрил носовете на ЕС . Нали каза , че днес ще отворят банките , защо не ги отваря . Накратко навсякъде където управлява комунист е само мизерия и кражби. Сега е ред на Гърция да види колко е хубаво . Айде честито и дано др. Путин ви помогне както помогна на нас да плащаме 3 пъти по скъп газ от Западна Европа .

19

Hiter

преди 8 години

Баба Ванга каза :"В Гърция ще е най-тежко"Не знам какво е имала в предвид ,но ще е така.

18

Пян_Гъ

преди 8 години

И помнете: много неща съм видял, но като българската ракия НЯМА, като българската шопска салата НЯМА, като българското кисело мляко НЯМА, като българския фолклор НЯМА (ако имах повече средства, щях да помагам), като българското Черно море НЯМА (не говоря за канализацията), като българските планини НЯМА!!! БЪДЕТЕ ГОРДИ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ, НЕ СЕ НАВЕЖДАЙТЕ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ГЪРЦИ!

17

шоп

преди 8 години

Гърция, фалирала или не фалирала - дреме ми!Но едно стана ясно - има гръцки политици, които не се предават и не се продават. А сега ми покажете един български политик! Само Желю Желев, Бог да го прости!

16

666

преди 8 години

давай давай Ципрас, Голодомор идва!

15

555

преди 8 години

В Гърция има триумф на народната простотия - ето затова не трябва да има референдуми по въпроси, които над интелектуалното ниво на народа.

14

Пян_Гъ

преди 8 години

Момчета, сиртакито свърши. И узо няма. Стига хвалете смотаните гърци, а имайте малко повече самочувствие. Може да взимаме по 600 лв., ама не висим на никого за месечната си издръжка. Предпочитам да е така, а не целият свят да се занимава с държавата ни и да ни ожалват. Бъдете горди, а не мрънкащи ***. В това е силата на мъжа.

13

пнваафяофьятя

преди 8 години

Ципурас довчера лъжеше смотаните гърчоля как още във вторник ще има споразумение с ЕС и от сряда потичат реки от евро към Гърция - а се оказа, че никой не се интересува от тях, още по-малко пък води някакви проговори. Банките затворени за неопределено време, вместо с пари ще се разплащат с хартийки... Честите простотия!

12

Анонимен

преди 8 години

Бънди, лекувай се!

11

Коко

преди 8 години

Низходящо степенуване на умствени възможности - глупав, по-глупав, грък, гръцки комунист!

10

Бънди

преди 8 години

Лузъри, ама изкарват 100л0 евро на месец, поне. А ти тука опъваш каиша за 600 лева. Сега има голяма омраза към гърците, но за мен тя е от комплексарщина. Някои май забравиха как преди година и тук се редяхме пред банките. Що така? Нали сме много стабилна и убава държава.