9

СС

преди 8 години

***!

8

Наблюдател

преди 8 години

При комунистите конкуренцията по некадърност е изключително голяма. В това отношение Миков се е доказал още като министър на МВР. Сега се напъва да се докаже като политически анализатор.

7

П.Петров

преди 8 години

Другарят Миков май е позабравил, че точно управлението на социалистите от ПАСОК вкара Гърция в тази дългова пропаст. Неолиберализма би оставил гърците да живеят с каквото си изкарат и банките да фалират, а не да подкрепя ликвидността на гръцките банки с милиарди.

6

Анонимен

преди 8 години

е па БСП щом е против икономиите ЩО не направи минималната заплата 700 лева като беше на власт?? нали така ще стимулираме потреблението.

5

До 6

преди 8 години

Трудно ми е да си поема дъх, толкова смешно ми става докато ти четях мокрите сънища. Коя е тази силна и успешна държава която функционира на основата на комунистическата идеология, че не се сещам? Комунистите ги бива единствено да фалират, това го правят най-добре и успеваемостта им трябва да признаем е 100%.

4

хитрец

преди 8 години

Г-н др. Михув,май па сте зуопотребиуи с аукохоу!!!!:)))))

3

Божо

преди 8 години

Млъкни, червен популист , всички сте такива като вейкуракис, ципуракис и..., или насила взимате чуждото, или не плащате пропитото !!!! Аутсайдери с автомати и *** !!!

2

Анонимен

преди 8 години

Neoliberalizym..., Misho, ot kyde nauchi tazi duma?

1

Незначителен

преди 8 години

След изтрезняване боли глава!