53

Анонимен

преди 8 години

Не е вярно, че България иска Украина в ЕС. Иска го някаква върхушка - компрадори и блюдолизци. Не съм сигурен, че при един закъснял референдум българите ще искат страната ни да остане в ЕС и НАТО. Затова тези неща минаха без всенародно допитване, властимущите узурпираха правото на Суверена да решава важните въпроси сам.

52

Наблюдаващ

преди 8 години

От всичките 19 оценили поста ми как един не схвана иронията... Потресен съм просто :)

51

Атакист

преди 8 години

Докога ще търпим сложени чиновници от САЩ да говорят от името на целият народ? Четирима души говорят от името на 7 милиона, напълно обратни неща които споделят тия 7 милиона. Това са Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Кристалина Георгиева и Даниел Митов! За какви се имат тия?

50

Анонимен

преди 8 години

Митов Бог съди предателите..няма да избягаш от Божията справедливост

49

Атлас

преди 8 години

Тоя *** е представител на глистландия може би,но не и Български....

48

Baba Maria

преди 8 години

Tozi e unikalen I.D.i.O.T.

47

Припят Майданов

преди 8 години

Точно така вкарайте Украйна в ЕС, че така да го изгърби, че европейските лидери през нощта да бълнуват"защо ни трябвашииии"! Ония са само садисти, мафиоти, и побойници. И са много много кален съветски народ. Ще млатят европедерасите дето тръгват да им се налагат в системата както Кличко-Кобрата, ама ще е без меките ръкавици. В химна им се пее заканително"враговете на страната ни ще изчезнат като роса на Слънце"! Само страшни залпове може да изяде ЕС от Украинската гаубица.

46

Артур

преди 8 години

Даниелчо, да не те е чул ***, че тоя път ще станем съветска република вече.

45

Ма Би

преди 8 години

Малките държавици до руската граница може и да си ги котка ЕС но 46-милионна Украйна е истинският щит на Русия от Европа. Украинците са нагли, долни и лоши, според мен Путин прави услуга на ЕС, че не пуща Украйна в съюза. Много по-пропаднала държава е с проблеми е от нас. Но за работна ръка стават, като нас. Ама пък са много, и не са само те, от всичкото континент *** идва.

44

Анонимен

преди 8 години

Митов България ли означава????

43

Гражданин

преди 8 години

Добре, че оправи нашата външна политика. Вече му остава време и за световната. С наша подкрепа оправихме Либия, Сирия и Ирак. Сега остана време и за Украйна.

42

НАП

преди 8 години

Митов още ли получава заплата от държавния департамент,или в момента е в неплатен отпуск?

41

Анонимен

преди 8 години

Stefan Stambolov : Diavola za opashkata shte hvana ,no nema da pozvolia Bulgaria da stane "Ruska gubernia".

40

Боби

преди 8 години

До Василев 70Василев поступай го, че втори път да не иска. И все пак не съм съгласен с теб, че Руснаците са виновни за Украйна. САЩ и сие хванаха Украйна вкараха я в гърлото на Рашките и почнаха да ги давят и продължават все по ентусиазирано. Както се казва ще водят война с Русия до последния Украинец.

39

Василев

преди 8 години

Боби,аз мога та изплющя щом си на зор!

38

Боби

преди 8 години

Офффф...*** мнго ми е сексав тоя беее...като го гледам и са подмокям.Направо искам да *** изплющи здраво!

37

Боби

преди 8 години

До Боби 58Адаш не ходи в Украйна там скоро няма да оправят въпроса имат на дневен ред да ограбват каквото е останало от държавата. *** по-добре в САЩ там ГЕЙ браковете в доста щтати са разрешени а в другите ги търпят. На всичко отгоре САЩ световно се заеха да защитават ГЕЙ обществото.Ние обикновените Хетеросексуални предпочитаме Жени. Българките са най-красивите според мен. Но това си е въпрос на вкус.

36

Тъпчо

преди 8 години

Кой му дава право на тоя некадърник и комсомолски активист да говори от името на целия български народ. Тъй като, ние не провеждаме референдуми, защото както казват някои политици не сме дорасли да вземем правилно решение никой няма право да казва България иска.... На българския народ у е все тая къде ще е Украйна. И като се има предвид, колко са гладни украинците нашите вноски в ЕС ще отиват за тях /за да дразни Западна Европа Русия/ и за нас отново беднотия и мизерия в здравеопазване и образов

35

Анонимен

преди 8 години

Bravo na Mitov . Ivan Vazov razbra kakvo ozna4ava "lubov po ruski" ,Levski oshte prijive si go znaeshe I trugna nemil I nedtag da buni naroda .Sus Stambolov treba da se gordeem , 4ovekut na deistvieto I pokazal "sreden prust " na ruskite meraci.

34

Анонимен

преди 8 години

Официално доста простотия се е изляла и от нашичкия и от Наакацвили... Тайно кво са си хортували ще се разбере като се омажем за пореден път...