22

Анонимен

преди 8 години

аааа Добро утро

21

Никос Казандзакис

преди 8 години

Човек има нужда от малко лудост или никога няма да може да скъса въжето и да се освободи.

20

до 17

преди 8 години

До ЕнергетикМного си прав. Те ни осигуряват на минималната заплата и ни лъжат, че така взимаме повече, вместо да ги даваме на държавата а така те крият данъци. Но държавата трябва да събере необходимите данъци и те пак от нас ги взимат. С тия данъци (нашите пари) плащат дълговете на държавата. Пак ние робите го теглим а БИЗНЕСА си взима яхта.

19

петър стоянчев

преди 8 години

защо продължавате да си играете стърпението на хората българите колкото и да са кротки чак до страхливост има един момент когато са на ръба на на физическото оцеляване тогаваръководещото е първичният инстинкт овцата се превръща в свирепо животно итогава ставамного страшно за олигарсите и тъи наречените политици

18

еничар

преди 8 години

Според мен е по добре да си вдигнеш с 50% оборотите на вибратора, да мирнеш малко...Гей

17

еничар

преди 8 години

абе ти 19 що не ходиш да се гръмнеш, еничарино!?Ей такива като тебе *** прецакват държавата.Това е кофти, че точно такива българомразци са начело на държавата.Еййййй ще дойде видов ден....и то по-скоро от колкото си мислите, предатели.

16

Анонимен

преди 8 години

Свърши ви авантата при Орешарски, червени престъпници!Това да ми харчите ток, а да не плащате го няма никъде. Нека увеличението е поне 50%. Дори тогава НЕК не може да компенсира зафубите си от еашста клошарска пилитика.

15

спете,спете

преди 8 години

Като дойде време да се плащат сметките за ток декември,януари,тогава ли ще скачаме?!!!Продължавам да се чудя на търпението ни!Албанците ги изгониха като мръсни *** тезиЧЕЗ.Унгарците също.Ние търпим и се радваме на нещастието на съседа, а не разбираме чеот там ще пострадаме най-много ние.По 5-10 човека в София,Варна стачкуват за различни неща,които по принцип имат общ характер.Никой сериозно няма да се замисли ако излизат по10-на човека в 3-4 края на градовете.Роби сме си и това е...тъпо...

14

Енергетик

преди 8 години

Да обясня. Ако не го плати бизнеса, който ни граби, като не ни осигурява на пълната заплата, пак ние ще го платим. Дълговете на НЕК се плащат с данъците, които се събират от НАС (народа). Повече няма да говоря. Сега ако сме една правова държава, щяхме да вкараме виновните в затвора да изгоним ЕРП-тата.

13

Икономист

преди 8 години

До ЗОВ ЗА ПОМОЩ"Трябва България да се откаже от Валутния Борд"Жан, ти ли си?

12

Румби

преди 8 години

Работя в бранш, в който конкуренцията от Азия е убийствена.Вдигнат ли цената на тока - вдигаме цените - намаляват поръчките - свиваме персонала и "Здравей Бюро по труда"

11

изказване от сърце

преди 8 години

До ПрофТи не си професор, ти си участник в Холокост над българите.Ама на кой му пука, че правителство, кевър и пр. *** ще унищожат българите?Давай "професоре". То в бойковото правителство нито учен човек, ното честен учен човек има.Докато в това на Ципрас са професор до професора, но истински, не такива от Нов български университет.

10

you don't know

преди 8 години

в белите държави eypo 8.65 an hour за маймуните , професоре как е математиката , чуждите езици как са професоре , професоре имаше един хонг конгски бизнесмен със солари ама нещо даде фира , тука има един роден математико бизнесмен , ама го пратих за черни гъби в китай if you know what i mean .

9

Професор

преди 8 години

Колкото и да мучат и скимтят комунистите токът ще се вдигне на нивото на цената му в Белите Държави. Ако искате евтин ток прав ви път при ***. Само ГЕРБ!

8

анонимен

преди 8 години

А Домусчиев ВМЕСТО ДА ПЛАЩА , ЩЕ ПРАВИ ОТБОЧЕ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ ИГРАЧИ ЗА МИЛИОНИ , А ВИЕ ВИКАЙТЕ ГОРДО:БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.....

7

Мнение

преди 8 години

Бизнеса в България е в сивия сектор. Така, че държавата може да натисне силово бизнесмените да си поемат цената от печалбата. Да започнат ревизии на доходи и имущества на бизнесмените и ще видите как ще омекнат. Всички са уязвими по този показател. Просто ще печелят по-малко и това е 😀

6

Анонимен

преди 8 години

Гърците закъсали, ще им пращат помощи, Ония дупедавец нали милиони раздава на плана Юнкер?

5

реалист

преди 8 години

Ще има скоро сериозен трус в България и някой ще плаща парсата, кой не знам! Най-вероятно ще има и нов обществен строй.....

4

Анонимен

преди 8 години

Стане ли това, февруарските протести ще бъдат детска игра, на хората им писна

3

Анонимен

преди 8 години

СТАНЕ ЛИ ТОВА ЩЕ ИМА БУНТ !