68

Гай Баньо Ориджинал

преди 9 години

До Арменския попНищо подобно-за лекарствени продукти няма санкции.Санкциите са за магаретата не за атовете.

67

OlegRU

преди 9 години

"и сега над 90% от плодовете и зеленчуците са вносни."Това е национален тероризма.Ние трябва да убие всички български производители...

66

Анонимен

преди 9 години

толкова ни е акъла в РУСИЯ е истината.

65

човек

преди 9 години

що се вайкате ? нали като по европейци от европейците спазваме ембаргото ?

64

buno

преди 9 години

to4no taka gur4 za toja prost narod......biiii bg po tikvata i tova e

63

да да

преди 9 години

А правителството се удряше у гърдите, че износа ни е рекорден. Как става това, като Русия е топ дестинация за наши стоки? Нима нашата супер квалитетна продукция е пробила европейския пазар или претенциозността на европейците е спаднала?

62

Анонимен

преди 9 години

ДО 76ОТ ВСЯКО 10 ЕВРО ДО НАРОДА СТИГА САМО 1 ЕВРО. ДЕ СА ДРУГИТЕ?????????

61

Анонимен

преди 9 години

Споко ...затова пък ще стройм ..."гъзов хъб " в България....ще поемамес "гъзовият ни хъб " всичко от еворпа!Американските Марици работят ....Европейския Козлудуй ще работи с Американско гориво "Уестинг хауз"Магистрали си имаме ...Евро туристи ще пълнят черноморието и хотелите ни ...Споко за какво ни е Русия !

60

Анонимен

преди 9 години

Всеки здравомислещ икономист би се ужасил от изкривения стокобмен между Бг и Ру. Няма държава в Европа, която да внася от друга 10 пъти повече отколкото изнася.

59

Анонимен

преди 9 години

76, въпросът не е в това, че страната ни също получи пари по това перо миналата година и тази година също ще има помощ от Брюксел, а в това - какъв % от тези компенсации на ЕС влязоха в джоба на българския производител и каква част от тези т.н. помощи се изпариха още по пътя от Брюксел до София. Гърците точно за това протестират.

58

е

преди 9 години

е нали бяхме за ембаргото пък сега се чудим!?

57

Анонимен

преди 9 години

Явно много хора не са чули за конпенсациите които ЕС дава заради руските санкции. Страната ни също получи пари по това перо миналата година, тази година също ще има помощ от Брюксел.

56

майорски

преди 9 години

Да се обърнем към Еврогейците в Брюксел за помощ!!

55

Анонимен

преди 9 години

Откакто се помня софарма са все пред фалит.

54

Арменския поп

преди 9 години

Между другото, Софарма са пред фалит, заради спрения износ за Русия. Ама нали онзи крадец, шефа на Софарма Огнян Донев е известен русофоб(какви ли други фобии и страхове има този, и защо не ходи на психиатър да се лекува?)...сега ще отнесе плувката.Абе, каквото сам си надробиш...това ще сърбаш.

53

пепе

преди 9 години

Ами да изнасят за Германия и Франция, ама не им стиска на червените другари бизнесмени!Който е читав търговец м дреме на оная работа за Русия - изнася си стоките на запад и изток и печели пари.Тея които реват най много изнасяха развалените консерви към необятния съветски пазар, ама сега и Братушките се усетиха и искат качествена стока.Аман от назначени за бизнесмени!!!!

52

Америка за екс-Бълга

преди 9 години

Да, но сме лоялни европейски партньори. Въобще, последните 25 години, колкото по-лоялни ставахме към ЕС, още повече към САЩ, толкова повече намаляваше населението.Е, време е и производителите на плодове и зеленчуци да си вземат багажа и да отидат да бачкат ангария по Европата или САЩ. Така както го направиха заетите в много други БИВШИ отрасли. Че, само от сферата на машиностроенето си отидоха над 400 000 души...А тук, ще бъде европейският резерват за роми, *** и други бивши индийци...

51

Анонимен

преди 9 години

Рублата пак пада, турски поток боксува, руския народ мизерства, руските и украинските братя се избиват в донбас, а вие се тюхкате за доброто старо време

50

читател

преди 9 години

А колко е това от целия ни износ?От 3% станало на 2%, голям проблем.

49

Анонимен

преди 9 години

На 6 юни НСИ отчита спад на износа ни за Русия с 32.6% за първото тримесечиеНа 6 юли някакъв твърди, че срива за първото тримесечие е 42%