149

Анонимен

преди 8 години

До SsБГ мисъл

148

Анонимен

преди 8 години

До Ханс ШмиргелНаистина ли вярваш ,че ГЪРЦИЯ е толкова зле,това да не ти е България

147

Анонимен

преди 8 години

До *** Е...има

146

Комаров

преди 8 години

До bulgarianИма и по-тежки случаи, преди време четох пост от един студент, който съобщаваще че учи гръдска филология.

145

bulgarian

преди 8 години

До РемаХей, научи български, пък тогава пиши коментари. Има точната буква в кирилицата -Ц-, а не тс -грътските. Оригинално на старогръцки, а не "оргинално на старогрътски".

144

"Хейтър"?

преди 8 години

#185, Реми, откритията не би трябвало да имат националност. Все някой, някъде, ще ги направи.А за Завети не ми говори, моля те! Нов, стар ... все измама и манипулация на простите маси!

143

"Хейтър"?

преди 8 години

Тези, които стигате до логичния извод - 25 години ли ви трябваха за това прозрение?

142

Рема

преди 8 години

Не съм съгласен че откак съществува Гърция е паразита на Европа. Факт е че съвременната наука стои на основите на грътските математици и философи. Отделно Новият Завет е написан оргинално на старогрътски. Сега как живеят е друг въпрос. Но са дали много на света в миналото и това е факт.

141

"Хейтър"?

преди 8 години

Бай Иване, не е точно така. При гърците парите са И в народа. По-голямата част от заемите естествено е по джобовете на техните олигарси, а от някои пакети народа не е видял и цент.При нас до народа не стига и стотинка-НИКОГА, но плащаме заемите + гръцките!И каквото да говорите, сега пак ще им дадат. Просто магнатите им имат достатъчно пари, които са им осигурили лобита по разните парламенти, включително и европейския, и това е от векове. Откак я има Гърция/Византия/, те са *** на Европа

140

ТАСОС БУГАС

преди 8 години

ЯССАААС ТРАКИИСКИ РУНГЕЛИ.НЕКА ДА ВЪВЕДЕМ ЕДНО ''ТРАКО''---ОТ ЕВРО ЩЕ МИНЕМ НА ТРАКО.

139

Валентин

преди 8 години

Тия гърчоля нагазиха в нашето блато е са ке видят "Кон боб яде ли". Купони на корем /но без покритие/ и километрични опашки по магазините както и висене с часове за по половин леб, 300 гр. салам и половинка олио.

138

Shark

преди 8 години

До 172. Напротив, *** са. Който взима и не иска да връща е ***. Имай предвид че тези дето им се възхищаваш толкова, като не си върнат дълга ще го плащаш ти, и аз и всички. Това идва ли ти на ума, а? Хайде сега пак кажи че не са ***! Аз съм против да плащам на гърците масрафите и се надявам че ЕС няма да реши да им налива нови пари или да им опрощава дълг, защото ще има масови протести. Ние българите разбира се ще си мълчим, но другите надали.

137

българин

преди 8 години

До 157:Въпросът ти е много интересен. Обаче, в момента, гърците са в цайтнот. А ЕС, доколкото схващам, мисли да бави топката. Варуфакис вече хвърли кърпата, макар и по византийски. Сега се чака, какво ще направи Ципрас. На гърците им трябват пари ВЕДНАГА - поне 10-на милиарда. А ЕС може нищо да не прави, освен да приказва красиви слова - това, което гърците правиха досега. Ще видим.

136

българин

преди 8 години

До Анонимен 166:Явно са разбрали, че ви харесва.

135

българин

преди 8 години

До Анонимен 172:Баш е ***! За трети път фалира държавата им за 1 век. Че и на отворени се правят и още пари искат.

134

Джуджо

преди 8 години

След голямото Όχι" ще следва голямото ОХКАНЕ ! ! ! !

133

До 171 -- мисли

преди 8 години

Драги, Вземи и виж какви са доходите в Африка и тогава говори.На практика доходите на българите са по-високи от това което "заклужават".С постоянно манкиране и правене на "качак" не очаквай по-високи доходи.

132

Анонимен

преди 8 години

ОХI 28 Октомври 1940ОХI 05. Юли 2015Браво! Народ, а не ***.

131

до 170

преди 8 години

Значи ни се плаща, но всички пари ги пребира сутенъора?

130

Анонимен

преди 8 години

До 170По доходи ние ВЕЧЕ СМЕ в централна Африка!!!!!Даже ни изпреварват!!!!!И тогава каква е ползата от членството ни в ЕС????