488

Анонимен

преди 8 години

знаете ли колко субсидии съм взел от ЕС само с фактури бе будали какво само ревете бе

487

Анонимен

преди 8 години

Нашите социолози казаха че гласуването в Гърция ще на кантар къдее ви е кантара бе ду педавци

486

Анонимен

преди 8 години

Ес официално каза затворете си реакторите и ще влезете в ЕС като сте будали

485

До 765

преди 8 години

В твоето село русофилите и комунистите сигурно в 90% ще гласуват против ЕС и НАТО, относно цяла България нещата далеч не стоят така.

484

до 765

преди 8 години

Много правилно!Мисля,че е крайно време да дойде краят на тези престъпни организации,които само обират малките държавици като нас!Не виждам какво добро сме видели от ЕС и НАТО

483

11

преди 8 години

Ако у нас има такъв референдум ще е 90% против ЕС, НАТО и подобни еврейски световни престъпници и обирджии.

482

анонимен

преди 8 години

И ние трябва да си направим референдум,защото доста хора в БГ не одобряват политиката на престъпната организация ЕС!Но друг е въпроса,че нашите политици се мазнят на ЕС и само с бунт може да си извоюваме референдум!

481

Анонимен

преди 8 години

До Васоточно така! сега се видя колко са платени т.нар. социологически агенции. 20 % разлика имат, нали уж разликата между да и не беше 1%?! Лъжци и манипулатори, браво на гърците!

480

Анонимен

преди 8 години

Лошо, но не и нещо ново... Комунисти на власт, след тях неплатени заеми, фалити бедност отчаяние.

479

наблюкател

преди 8 години

очакваното е вече факт огромен знаков пробив в лихварският капитализъм и глобализъм наречен демокрация от тук нататък агония

478

Анонимен

преди 8 години

" Браво на Гърция, че е взела заеми които няма да върне! Каква чудесна заработка, която ще обезпечи гръцкият горд народ в близките 5-10 години! Гениален ход! Браво и поклон пред такава смелост и зашеметяваща съобразителност характерна разбира се както за гордият гръцки народ, така и за всички социалисти (комунисти) " Ето приятели как разсъждават при тези събития комунистите с присъщият им морализъм и въобще ценностна система богата на безброй достойнства!

477

Анонимен

преди 8 години

Когато Омир е писал "Илиада", предците на днешния ЕС са мучали и са се криели сред храсталаците, а предците на днешните американци са се люлеели безгрижно на опашките си.

476

Анонимен

преди 8 години

За разлика от България, в Гърция всичко е национализирано ! Вижте и в Румъния какво става...бивши министри в затворите и шефове на отдели за борба с корупцията са по затворите ! В БЪЛГАГИЯ КОГА ???

475

Анонимен

преди 8 години

До само 642"Само алкохолизма им е велик на росиа и роснаците" пишеш. Освен неграмотен, си *** - един изяден член (става дума за пълен член, не за друго!), "росиа и роснаците". *** в което и да е наше село да видиш какво значи алкохолизъм, ***! А има и статистика, която сочи, че руснаците са изпреварени от мнозина.

474

Някой

преди 8 години

Браво на този Ципрас! Сега щевлязат в Евразийският съюз и ще ни изпапкат тортичката която ние щяхме да хапнем ако беше минал през Бг "Южен Поток" Вероятно заради това Ципрас вече няколко пъти се среща с Путин. Но по нашите "медии" такива новини несе публикуват нито пък се излъчват.

473

Анонимен

преди 8 години

До ЖОРОНай после един смелчага (ЦИПРАС), който се опълчи на шайката оберджии от европейския съюз.Единствения премиер който защити интересите на народа си, а не като нашия, който постоянно им лиже задниците.--------***,не бъркай крадец със смелчага!

472

е

преди 8 години

Е , и какво като са казали охи , ние да продължаваме да им плащаме да си разширяват дупките на панталона , не искат да спазват общоприетите правила , лицемери и търтеи.

471

Васо

преди 8 години

"А защо цяла седмица ни заливаха с прогнози как гърците ще гласуват ЗА ?" Защото за това им бяха платили.

470

Анонимен

преди 8 години

Когато живяха на кредит от Европа, Европа беше добра. Сега като трябва да връщат натрупаните заеми на Европа, Европа е лоша. Типично поведение на длъжник, който трябва да плаща 20-30 години. Упорството на гърците да не плащат ще ги доведе до увеличаване на периода на погасяване на задълженията им. Но няма как да не си платят.

469

Анонимен

преди 8 години

А защо цяла седмица ни заливаха с прогнози как гърците ще гласуват ЗА ?