15

Анонимен

преди 8 години

Турците ще нападат Асад, но не и ИД. Те са си техни хора.

14

Анонимен

преди 8 години

Ирак и Сирия си пазеха реликвите. Сега има прекрасна възможност да ограбят безценни антики за никакви пари. Мародери, така са грабили по целия свят векове наред. Така грабят и нас.

13

Възмутен

преди 8 години

До кога тези безмозъчни ще застрашават света?Няма ли кой да ги спре?Защо се занимаваме с несъществуващата Гърция?

12

Fen

преди 8 години

Тази търговийка си върви с мълчаливото съгласие на цитираните сайтове..С изумление прочетох, че ИД имат официална фейсбук страница!!! Иначе ФБ са много строги и изтриват профили за щяло и нещяло, но явно профил, на който се качват терористични и жестоки видеоклипове (убийства на деца!!!) - за това ФБ няма проблем!

11

Анонимен

преди 8 години

До КККсмешен разпробит ***

10

Анонимен

преди 8 години

Интересно кой купува крадените антики? Еми тези които които създадоха хаоса в Близкият Изток . Богатите американци , англичани , германци и т.н. , но не забравят да ни говорят колко са загрижени за мира , демокрацията , правата на хората -просто бля,бля.

9

ККК

преди 8 години

Тия хАмериканци сега и с антики търгуват бааааси мамата :) тия войни много пари им докарват !

8

Анонимен

преди 8 години

"Facebook, WhatsApp и ebay"А защо въпросните сайтове позволяват предлагането на незаконно притежавани антики?

7

до 4

преди 8 години

Ами същият този може би е натрупал имането си от търговия с детски органи и казва: Нищо лично, само бизнес! С такъв бизнес се занимават само хора, които никога не са знаели какво е това морал.

6

Анонимен

преди 8 години

Средата на миналата година доходът на ИД от нефт е бил над 2милиона дневно. Колко е днес не знам, но се питам:Къде са санкциите срещу купувачите на нефт? И колко трудно е да се хване някой друг канал за антики, след като един обикновен преподавател им е хванал дирята? Ами защо тези дни се смекчи американският закон за търговия с хора, вместо да стане по-суров? Това на фона на десетките хиляди човешки същества, вкл. деца и жени продавани с какви ли не отвратителни цели от бившите борци за демокрация - днешни ислямисти.

5

Анонимен

преди 8 години

На Бардак Хюсеин Обрама ортаците.

4

Анонимен

преди 8 години

Откакто Ливан престана да бъде християнска държава, всичко що е крадено от Европа и Азия е в Ливан. Цели конвейри с крадени коли от Европа влизат в Ливан. Искате ли скъпа кола на ниска цена, беж в Ливан ! Там 90% всичко е крадено, Днес я няма силата на фалангите които пазеха и контролираха. Чисто и просто, там където мусулманката ражда 10 а християнката 1 след 50 години ще бъде мусулманско. Кадафи каза на арабите: Не правете войни, правете деца и ще победите света !

3

Анонимен

преди 8 години

Няма никакви "въздушни удари срещу рафинерии и танкери" а основно върху сирийска инфраструктура и села. Нефтеният бизнес на ИД не се пипа, както и този с антиките! Вдигна се медиен шум за въздушни удари в Сирия и покрай всичкото имало и някаква модулна рафинерия, даже не се рапортува че, е унищожена. Това е несериозно, рафинерии и кладенци не се забелязва да се целят особено. Ако искаха, щяха да ударят по кладенците направо и проблемът с ИД просто щеше да изчезне! Същото и с антиките - защо не хванат някой друг "колекционер" и показно не го опандизят?

2

Анонимен

преди 8 години

Какъв трябва да си за да платиш половин милион лева за някаква *** ваза от преди 20 века?Освен всичко останало да знаеш че тези пари ще бъдат директно изхарчени за убийства ,изнасилвания и всякакви видове гадост която може да се сети човек.И за какво всичко това?За да може някой дебел дърт вампир да си я заключи в частната галерия и да се хвали на приятелчетата си кво си е купил на черно.

1

Анонимен

преди 8 години

Първо бяха американците в Ирак на по-дребните антики. На по-едрите са техните възпитаници от ИД. Все от котилото на ЦРУ.Безценни артефакти изчезват завинаги или за дълго от света.