7

Ред арми

преди 8 години

Ами с министър като Москов има още много болници да фалират

6

Анонимен

преди 8 години

ДО 8БОЛНИЦИ ТРЯБВА ДА ИМА . НЕ МОЖЕ ХОРАТА ПОСТОЯННО ДА ПЪТУВАТ ДО НЯКОЙ ГОЛЯМ ГРАД ВСЕКИ ДЕН. НЯКОЙ МОЖЕ А НА НЯКОЙ НЕ Е ПО ДЖОБА ИЛИ ЗДРАВЕТО НЕ ПОЗВОЛЯВА. И ИЗОБЩО ДА ПИКАЕШ НА СВЕТЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ...НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ В БОЛНИЦИ . БЕЗ ВОДА...ПРИ СОЦА ВСИЧКО Е БИЛО БЕЗПЛАТНО...А ТУК 2 ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ И СМЕТКИТЕ СА ПЛАТЕНИ

5

Анонимен

преди 8 години

Повечето болници в България трябва да се закрият. И без това са твърде много. Някой може ли да каже, например в Истанбул колко болници има, а там живеят около 15 милиона. Тук са десетки пъти повече болници, сме 6-7 милиона. Достатъчно е да има освен в София, в Пловдив, Бургас, Варна и Русе. В останалите градове да се закриват. И без това няма достатъчно качествени лекари.

4

Анонимен

преди 8 години

Дадената ни природа и минерални извори вместто да ги развиваме и печелим от това ,но не като съсипваме природата с бетон ,а като привличаме туристи тук и на лечение -само от студена Скандинавия ни стигат ние ще санираме бетон.Има ли Европа изгода от това да се развиваме няма ,а политиците ни са послушници.Както писа друг не е моя синтенция "ИМАМЕ БОЛ ВОДА И ЗЕМЯ И СИ ПРАВИМ КАЛ"

3

Анонимен

преди 8 години

Какъв им е проблема?! Нали много корифеи казват слагам си няколко фотоволтаика и скъсвам с енергото - тези имат предимство вече са скъсали остава да си произвеждат тока сами.И най важното вече няма да има фактури следователно и недоволни от високи сметки!

2

Стар комунист

преди 8 години

Е нали искахте свободен пазар, лъскави вафлички и много бутици, ей ви ги

1

Анонимен

преди 8 години

Много народ в последно време се мъчи да обясни че това да чакаш на държавата било лош навик от комунизма. В случая обаче държавата е длъжник на тези хора които са данъкоплатци и имат права не по различни от всички останали. Всичко е поради мързела и некадърността на някой ояден чиновник който е назначен и се държи на работа заради партийни пристрастия е не поради професионализъм