11

В-факис

преди 8 години

Значи Шойбле е познал още преди три години :-D

10

Анонимен

преди 8 години

Десетилетия оха, оха - а сега охи, охи. Или казано по нашенски - га ядаха маслинити ни риваха.

9

Анонимен

преди 8 години

До заряСкоро ще развее бялото знаме, не бой се.

8

Никола

преди 8 години

Ако беше само Гърция сигурно по геополитически съображения щяха да и дават кредити до безкрай , но в този момент по гръцкия път вървят далеч по-силни икономики като Испания например. Още аванти за гърчолята ще бъде знак и за другите длъжници да не връщат нищо , а само да искат още и още . Така че каквото и да кажат на референдума гърците , Ципрас ще си ходи 100% , защото окончателно оплеска пейзажа !

7

Анонимен

преди 8 години

Гледам тролската бригада е организирана яко. Дигнаха ви надниците що ли?

6

Ангел

преди 8 години

Искал!!!Още преди 3 години?????Това доказва високата му професионална компетентност.А защо не са го послушали?Да си понесат вината!

5

трагедия

преди 8 години

Такъв цирк дори и ние българите не сме правили.Простите гърци не разбраха ,че вият напразно.Никой сериозен човек няма да иска да види грък оттук насетне,а те още пари искат.

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩе си заложиш ли главата, че НИКОЙ! не може да изкара гърците от еврозоната?

3

Анонимен

преди 8 години

САЩ, както и най-богатите западни държави са натрупали сума си трилиони дългове. Някой да коментира? Но дълговете на по-бедните държави непрекъснато се коментират. Непрекъснато ги притискат с искания да си спазват сроковете и да провеждат реформи. Това последното означава да им свалят и ризите от гърба. Добре е, че народите все повече разбират това.

2

Анонимен

преди 8 години

Има разлика между "би предпочел" както е в същност, и "иска". Шойбле е във властта повече от Тодор Живков - от 70те заема все министерски постово и знае как да се изразява, знае, че никой не може да изкара Гърция от еврозоната или ЕС. Това са фишеци на пропагандата от Брюксел,

1

Анонимен

преди 8 години

Оказа се, че Шойбле и бил прав още тогава!