8

анонимен

преди 8 години

Много е лесно да се критикува всяко ново правителство. Това е специалитет на всички партии. Винаги се гледа ПЪРВО в "чуждата паничка".

7

PILOT

преди 8 години

Иван Костов кога ще го вкарат в затвора , нали той ни набута с тези централи !

6

Анонимен

преди 8 години

Янков да не се дърпа от комбината - БСП в тройната приеха закон и енергия от фец се изкупува за 800лв. мегават час, гробаджийте пък закрилят фецовете - целта е една фали на енергетиката и продажва за 1 рубла на магучая!

5

Разсипване

преди 8 години

Разсипване на държавната енергетика , заради баснословните печалби на частниците- собственици на ВЕИ - фотоволтаици , ветрогенегатори , биомаса и др., американските ТЕЦ , частни централи и приватизирани ЕРП-та. Тези властимащи , които провеждат тази политика са ликвидатори на енергетиката ни. Засега тя се крепи на държавните АЕЦ , ТЕЦ М.Изток2 ,ВЕЦове на НЕК, Подстанции и електропроводи ВН на ЕСО и Мини М.Изток. На тях обаче не се отпускат достатъчно средства за поддържане , ремонти и инвестиции

4

Анонимен

преди 8 години

Хич не ми пука кой какъв е,искам да знам истина ли говори и ако е така,кога другаря борисофф ще преразгледа договорите с американските централи,нали все това му беше в устата

3

Анонимен

преди 8 години

Щом цвърка като приклещена коза ,другаря Янков,значи са му накърнили интереса някъде в родната енергетика.Сигурно има участие в някое соларно или ветровито паркче.Голям капацитет се извъди бе,Янков.Тая световно неизвестна академия дето си я завършил ли те прави толкова устат.Ако беше много умен щеше да и изкарал пари без да си социалист на държавна хранилка.

2

Анонимен

преди 8 години

BRAVO NA BORISOV --GRABI KATO ZA SVETOVNO.

1

Анонимен

преди 8 години

Хем ги е шубето да не паднат от власт, хем неискат да си намалят печалбата от слъчевите централи.