77

Анонимен

преди 8 години

И какво стана, Ройтерс? Нещо поизлъгахте с има-няма 18%...Такива сте, западните манипулатори!

76

хх

преди 8 години

Гордия гръцки народ никога не унижаван така в съвременната си история. И автори на унижението са комунистическите *** ципуракис и фалиракис.Точно двамата докараха гърците до положението денонощно да висят пред банки и банкомати,за да изтеглят по 50 евро от собствените си сметки.И ако гърците още не са разбрали какво се случва и продължават да гласуват за празноглави авантюристи ще докарат страната си до подобна ужасяващата ситуация каквато ние преживяхме с нашите *** комунисти през 1997

75

Анонимен

преди 8 години

ама само как разбута змииското гнездно на брюкселските бандити браво и успех Ципрас бедния и ограбен българин от 25 годишния криминален преход е с теб

74

Анонимен

преди 8 години

Драги сънародници, ние никога няма да ги стигнем... Дори и да фалират, дори и да "обеднеят" , те ще си останат народ, а ние ще сме винаги ***... Тук 1 година протестирахме но така и никой нищо не разбра, никой нищо не направи. Тук Бог ни е забравил защото търпим и даже критикуваме тези, които се борят...

73

взгляд

преди 8 години

ако все пак да е преобладаващо така ще им стегнат колана че северозападнала бг ще им се стори лас вегас

72

:-)

преди 8 години

На кантарът, който вижда Ройтерс, е ЕС, а не Гърция. Овчиците трудно проумяват такива неща, но за сметка на това така хубаво блеят...

71

Ихуууууу

преди 8 години

До Ехо...!Нееее....:-)))Много ми се иска да кажат "Не"! Та отведнъж да им се опулят очите....Нагли въздухари с мания за величие.Умирам от нетърпение да се сблъскат с реалността:-))) Еврейското проклятие : " Да нямаш след като си имал" в техния случай ще е много действено.А при да ....най-малкото балона за великата им гордост се пука.

70

Анонимен

преди 8 години

"За да съществува, Империализмът има нужда от две неща:- достъп до ресурси и- гарантирани пазари"Й. СталинРазбрахте ли сега защо се напъват ЕС, Англия и САЩ?

69

bolbov

преди 8 години

Само твърд сталински комунизъм с нечовешко лице ще спаси народите от алчнитебанкери и капиталисти,които са загубилисвоя човешки образ в името на своитепечалби.

68

f

преди 8 години

da izmrat dano mrysnite proruski i komunisticheski nastroeni gyrci!

67

Анонимен

преди 8 години

Наистина е странно медиите как обслужват чужди - Европейски интереси!Ама и ние сме едни съседи за чудо и пример направо свят да ти се завие от толкова злоба и завист. Не мога да разбера, след като тях ги застигна това, а ние (българите) уверено вървим към същият сценарий (само да сменим левчето с евро и да почнем да си връшаме магистралките и екстрите, но не тези, които са ги усвоили, а ние простиоят български нардо, който позволява тази гавра) По голяма *** от нас няма да видим по света!

66

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа на Европа и Сащ е това правителство да се махне и да дойде дясно.

65

Анонимен

преди 8 години

Как не се сетиха и нашите управници да ни попитат за членството в НАТО или ЕС, или за броя на депутатите, за субсидията за партиите!?

64

гръцки опит

преди 8 години

Как не се е сетил Луканов да обяви също референдум , когато обяви мораториям по плащането на външния ни дълг . Щяхме да си спестим Жан Виденов.

63

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИЯ МОМЕНТАЛНО ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ЕС ЕВРОЗОНАТА И НАТО! И БЕЗ ТОВА СЕ ПОДИГРА С ЕС С ТОВА, ЧЕ ПРИСТАНА НА *** ЗА ЮЖЕН ПАТОК!...Гърция ще остане в еврозоната и ЕС каквото и да стане, никой не може да ги изхвърли. Дори те да поискат, а те не искат, пак няма как да стане. Гърция ще се оправи, а България ще продължи да тъне в мизерия.

62

Анонимен

преди 8 години

До НЯМАОстаналите 13% в "проучването" или нямат мнение или няма да гласуват. За това процентите са такива.

61

Анонимен

преди 8 години

ТЕ 40 % ОТ НАРОДА ДА ЗАЯВЯТ В ГЪРЦИЯ, ЧЕ НЯМА ДА СИ ПЛАЩАТ ЗАЕМИТЕ ЩОТО БИЛИ ВЗЕТИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ С ГЪРЦИЯ Е СВЪРШЕНО ОПОЗОРЕНА И ОМЕРЗЕНА ЗАВИНАГИ!!!ГЪРЦИЯ МОМЕНТАЛНО ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ЕС ЕВРОЗОНАТА И НАТО! И БЕЗ ТОВА СЕ ПОДИГРА С ЕС С ТОВА, ЧЕ ПРИСТАНА НА *** ЗА ЮЖЕН ПАТОК!В ЕВРОЗОНАТА Е ВЛЕЗНАЛА С ИЗМАМА!!!!!!! ИЕЗОБЩО ГО НЯМА ТОЗИ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ЛЪЖАТ С ДАННИТЕ НА ПОРАЗИЯ!! ВСИЧКО Е САМО И САМО ЗА ДА ИМ СЕ ДАВАТ ЗАЕМ ВЪРХУ ЗАЕМ ОТ ТОВА ИМ Е ЦЕЛИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!

60

kick them out

преди 8 години

Аз лично съм разочарован от слабостта на Европа пред лигавите и ревливи гърци.Сравнително големите им пенсии и заплати са резултат не на някаква икономика, на дългогодишно смучене на пари от Европа/с голяма вина за това разхищение/.Не искат да плащат,но искат още-отвратителна комунистическо-византийска философия.

59

Мимоза

преди 8 години

1% разлика!1% !!!!!Вие представяте ли си какво ще се случи след официалното приключване на референдума?!Ще се изтрепат по площадите!Ама какво да се прави? Живот!

58

Анонимен

преди 8 години

Слугинските медии промиват мозъците. Донякъде успешно. И Нова демокрация щеше да спечели последните избори, ама не стана така, както пророкуваха медийните социологически проучвания.Гърците ще гласуват с мощно "НЕ" и ще забият първия голям пирон в ковчега на банкерската олигархия.