9

До 15

преди 8 години

Кой кой е във виртуалния свят няма значение в случая. Ако аз съм Гуда, това какво променя? Нищо. Тук въпросът е кое прави един човек ***, ама в реалния му живот. Мен това ме интересува, защото аз мога да дам реални примери за да напишеш goodbye на някого, да му го кажеш, ако е нужно, но разбира се г-н "Да оплюем Гуда", където и както намери за добре и да я изкара Черна и Ква беше друга... въпросният издиша, защото не може да даде един пример от реалния живот на въпросната, защо тя е ***!

8

Анонимен

преди 8 години

До до лудата гудаДа Ви "светна" - не разпознавате въпросната. Бъркате я с друг човек.Като не сте сигурен, не е зле да уточните и после да се изказвате. Особено ако не сте наясно с мотивите на "гудите".Отворили сте се за коментари. Търпете.

7

До 13

преди 8 години

Коя е "Гуда"?

6

До 13

преди 8 години

Ти отговор на въпроса ми имаш ли или ще продължиш да търсиш нечий виртуален образ по що сайтове ти дойдат наум?

5

до 7

преди 8 години

Не е гняв. Отдавна го няма. Какво остава след гнева? Ти си помисли. Като се намеси осъзнаването и преценката отстрани, когато си извън ситуацията, не може да си гневен. Друго е. Емоционалната интелигентност е да преценяваш трезво, когато вече не си емоционално свързан с филмчето. Трезво написах думите по-долу и не е гняв. Някой му викат безразличие, но не е и безразличие. По-скоро безличие.Изваденото от думичката е "раз",което като прочетеш наобратно е "зар". Зарче за безличните. Тълкувай си го.

4

Анонимен

преди 8 години

Имам нещастието да познавам една, дето "преподава" емоционална интелигентност и дори е написала книга.ПО-ГОЛЯМ *** ОТ ТАЗИ НЕ ПОЗНАВАМ! Да не говорим, какви методи използва бандата и, да "наказва и приобщава"определените като емоционално не интелигентни.Претенциите на тази "секта" са за едва ли не божественост.Отвратяги.

3

Анонимен

преди 8 години

Не,не съм.

2

Даа

преди 8 години

Да пуши много! Много искам да пуши! Да се пропие! Да надебелее като ***, в каквато се беше превърнал! Да грачи и да псува без думи и да го заровят същите лицемери, които излъга в очите, със същите клетви с които продаде душата си. Искам да умре, за да бъде забравен. Ама наистина искам да умре.Емоционално интелигентна съм. Искам да спася света от ***.

1

знайко

преди 8 години

Вие ли най добре го знаете това?!?!????