18

анонимен

преди 8 години

ЦСКА Е НАДЕЖДАТА НА БЬЛГАРИЯ ЛЕВСКИ Е ВЬРХЬТ НА НАДЕЖДИТЕ

17

Анонимен

преди 8 години

Те че ще се върнат е ясно, но ще гледаме голямо подпиране и циркове из долните дивизии :)

16

Лупи

преди 8 години

След две години ще ме приемат като месия...отново, за да заредя банковите сметки :)

15

Анонимен

преди 8 години

Абе, Александър Попов, не ти ли писна да се излагаш...--------------------------------------------------------------------------------Business bro, just a business. Don't pay attention.

14

Анонимен

преди 8 години

Сега да видим силата на подуянци. Ясно, че чорбата изстина, залои се... Сега да видим кукленото шоу какво шоу ще ни покаже.

13

Анонимен

преди 8 години

"Отбори с традиции като Беласица, Пирин (Гоце Делчев), Вихрен, Рилски Спортист, кюстендилският Велбъжд"...Абе, Александър Попов, не ти ли писна да се излагаш като кифладжия заради едно (вероятно доста смешно) заплащане само? Вижда се, че пишеш по задължение, само за да има и друго мнение, ама...Гореизброените отбори имат традиции само в продаването на мачове.

12

муспи

преди 8 години

ЦСКА забравиха че са наказани да играят в аматьорска група, и си раздават нечувани заплати от 3000 лева (хиляди)! Въпросът трябва да се повдигне пред УЕФА и да ги разкарат. Също УЕФА може да се направи че не чува, и към края на първенството да им отнеме 20 точки.

11

To6ko1956

преди 8 години

Важното е че ЦСКА съществува и има бъдеще. Другото е ала-бала.

10

Анонимен

преди 8 години

Обора от софийското село е в елита. Това е важното.

9

Купата на България

преди 8 години

ще я вземе още следващата година. Оттам - лига Европа и... всичко си идва на мястото.

8

Тома Неверни

преди 8 години

Казах ли ви аз ,че ще оправя цесекато другата седмица излизат на търг седалките и арматурата от стадиона оле оле.

7

Анонимен

преди 8 години

ЦСКА наистина ли са -20 точки?

6

11

преди 8 години

НЕ. ЦСКА вече не съществува.

5

1

преди 8 години

До За Витков!,не си никакъв Левскар,още по-вече,че не четеш и вестници,УЕФА накадва цска с отнемане на 20 точки,като няма значение,в коя група ще играе,а -20точки,много трудно се наваксват,тези според тебе "истински цесекари,след втория кръг ,ще се разбягат,никъде по света,футболисти-аматьори,не получават по 8000евро заплата,разбрали ме фалшив левскарьо,ти да нямаш родствени връзки с политика янка янеф,защото и той ,искаше да уволнява бойко ,но уви стана му съветник,затова препоръчвам ти,стани

4

Гецата

преди 8 години

ЦСКА ще се върне в А група, много ясно!Интересно обаче е друго - дали с Иво Тонев и компания Левски ще успее да се задържи в А група?

3

За Витков!

преди 8 години

Левскар съм ,но мисля ,че ЦСКА е на много по-верен път от нас и ще се върне в А група по-силен от всякога. Това им пребиваване в аматьорските групи така ще сплоти колектива който на финала ще се присъедини към А група ,че няма как да не излязат по-силни от това положение. В отбора им сега остават истински цесекари и най-важното и собственика им е цесекар. Има и друг сценарий ,но не е темата тук да го обсъждаме, пожелавам ви успех цесекари и дано имаме дерби за купата !

2

Анонимен

преди 8 години

До Синьото говедоКакъв по-голям ПОЗОР от това, да се отречеш от собствения си отбор?!

1

se

преди 8 години

Няма нищо лошо ,че ЦСКА е във В група.Трябва отрезняване и обновяване след 10 години погром над марката ЦСКА!Полотикоикономическите промени се отразиха и на българския спорт.ЦСКА не беше подминат.Най важното е ,че ЦСКА е жив и ще пребъде под ръководството на г-н Ганчев.Дори и А окръжна не беше лош ход.Но всички които обичат този клуб вярват,че лошото е отминало.ЦСКА е лицето на България в спорта и то отново след ,,лечението" ще бъде такова!