47

наблюдател

преди 8 години

неочаквано референдумът в комшиите се оказа с голюм геополитически заряд това означава че нищо няма да реши

46

МРАВКА

преди 8 години

До TRUEОТВОРКО,НЕ Е ЛУД КОИТО ЯДЕ ДВА ЗЕЛНИКА ,А ТОЗИ КОИТО МУ ГИ ДАВА!

45

Анонимен

преди 8 години

Всичко е политика,не икономика.

44

Анонимен

преди 8 години

Авторката призовава ЕС и НАТО да клекнат пред гръцките капризи. Грешен подход. Членството в тези съюзи е привилегия, не милостиня. Да бъдат оставени гърците да опитат "приятелството" на евразийците. Няма да им излезе евтино. Явно са забравили беднотията от която ги извлачиха ЕС. През 70-те дори българите им помагахме с хуманитарна помощ.

43

Анонимен

преди 8 години

До До 4657 дай малко да по дискутираме да стигнем до някаква истина що годе близко до реалността я кажи твойте любимци до сега с какво са донесли на света и да започнем да сравняваме и разсъждаваме но по възможност и двамата да опитаме да сме възможно най обективни

42

До 46

преди 8 години

И кое е новото време?Времето на Русия и Сърбия? И какво ще донесат те на света освен шовинизъм, бомби, надуто нац.самочувствие и водка? Ако можеш да ми отговориш на въпроса...но без заучените опорни точки от Кремъл срещу империалистическия Запад.

41

Анонимен

преди 8 години

Писнаха ми наглиъе гърци. Да фалирват.

40

до 53

преди 8 години

Брей, много от рано днес сте се дрогирали.

39

МРАВКА

преди 8 години

Е.С. Е ПРОЕКТ НА Ц.Р.У. ЗА ПОДЧОНЕНИЕ НА ЕВРОПА БЕЗ ВОИНА.СЛЕДВАЩАТА ИМ СТЪПКА Е РУСИЯ КОЯТО ЕДИНСТВЕНА С КИТАИ И ИНДИЯ НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА СВЕТОВНИЯТ АГРЕСОР.ГЪРЦИЯ СПОРЕД МЕН Е НА ПРАВ ПЪТ ЩОМ ВСИЧКИ РЕВЪТ НА УМРЯЛО.КАКВО НИ ДОНЕСЕ НА НАС Е.С.?ВНИСАМЕ ДОРИ КАРТОФИ,РЕПИ И МАГДАНОС.НЯМАМЕ КОМБИНАТИ,ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,ВСИЧКО БЕ СЪСИПАНО ПОД ДИКТАТА НА С.А.Щ. ПРОВОДНИ НА КОЕТО Е Е.С. КОЛКОТО ПО-СКОРО БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО И Е.С. ТОЛКО ПО-ДОБРЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ.

38

Анонимен

преди 8 години

Излишни коментари. Гърция е глезеното дете на Европа от край време. А не ние.Така че тя винаги ще ги спаси от фалит. Предочитам да плача за собствения си народ, а не за Гърция, живееща в охолство и под вечна опека.

37

до 45

преди 8 години

Прав си, и на изток уважават най-много тая валута - доларчето.

36

РЕАЛНО

преди 8 години

"""""Ще разбере ли Гърция, че ЕС и НАТО са важни за нея?""""".....Нито Е.С. нито НАТО са важни за някого--това е същата насаждана пропаганда както навремето-когато ни говореха че не можем без СССР...........

35

бачо Илия

преди 8 години

Браво Мария, браво Несторова.Статията е много добра, но който чете и между редовете, ще разбере и още неща...Ха ха, гърците клатят дървото с *** джанки...ха да видим колко джанки ще паднат,...или още са много зелени..........ха ха ха голям страх ги тресе еврогейците..

34

Бултрас

преди 8 години

След ВСВ Германия е с отслабена военна мощ.За покоряването на една държава не и нужна армия.Банките вършат същата работа без жертви.Фалита на една американска банка ,заради лични мотиви и две финсови институции предизвикаха световна криза.Всеки божи ден САЩ губят над 500 милиона долара заради военната си намеса в близкият изток.Ако всички военни ресурси на петте победителки в последната световна война се отклонят да кажем в здравна насока,дали ще има умиращи от глад,болести или въоръжени сблъсъц

33

Ванга казва!

преди 8 години

Турците си гонят интереса! Гърците и те! В Москва виждат бъдеще а не разрухата ХАМЕРИКАНСКА! ЩЕ ИМА ДА СТАВА ОТ СЕГА НА СЕТНЕ! Сърбите са готови за РУСИЯ! Идва НОВО време!

32

Анонимен

преди 8 години

Тука всичи забравяте,че света се крепи все още на долара.Така че Гърция ще я спасят,ще и налеят още пари и всичко ще е чудо за три дни.P.s.Не забравяйте кой създаде ЕС и защо.

31

Анонимен

преди 8 години

Фалитът на Гърция е само началото. Ще последват още доста западни фалити. Затова на НАТО е нужна война - друго спасение за тия дългове няма. България, разбира се, отново е в губещия лагер.

30

Кукувица

преди 8 години

Аз ще ви кажа какво ще се случи при Грексит.1. Земята ще престане да се върти.2. В Йелоустон ще избухне супервулкан и ще затъмни небето за 20 години3. 5 милиарда души ще се разболеят от ебола4. Астероида Апофис ще се удари фронтално в Земята и ще я натроши на 3 големи парчета5. Слънцето ще угасне.6. Ще кацнат чуждопланетни канибалиСтига ли ви толкова или да ви кажа истината? Нищо няма да се случи. Дупе да е яко само на бедните гърци. Богатите ще се оправят.

29

Анонимен

преди 8 години

До 3:Интересно дали е възможно да съществува комунистическа страна в ЕС?!

28

Анонимен

преди 8 години

При Гърцоизлизане ще се отвори място за Българовлизане.