16

Анонимен

преди 8 години

Никой няма право да обвинява другия дакато не се докаже, ако палежът е от българи тогава какво правим

15

Ккк

преди 8 години

Народа го е казал : " Гузен негонен бяга." Всички чуждоверци и небългари се изредиха да се обясняват.

14

Анонимен

преди 8 години

NA SNIMKATA ALISH BABA OT KOROVO,A KADE SA RAZBOINIZITE MU.

13

Анонимен

преди 8 години

Според каноните на исляма не е грях да лъжеш неверниците. Могат да си правят каквито искат декларации. Виждам обаче, че някои са забравили какво се е случвало в продължение на 500 години по тези земи и се питам неволно толкова ли трябва да се прикляка, че да се правим, че нещо не го е имало? Мюсюлманите винаги са било ***. Владеят мимикрията до съвършенство. Но все пак е добре да сме интелигентни и да знаем с кого точно си имаме работа.

12

Анонимен

преди 8 години

DA SI ATEIST--ZNACI SVOBODEN.

11

Анонимен

преди 8 години

15, кух си като градинска лейка. Атеизмът възниква в Индия доста преди да се появи юдаизма и е част от хиндузима. В ерата на Интернет неграмотността е престъпление! Ало!

10

напротив

преди 8 години

Бог има .Човеците са малко ,вече. Имам предвид свестните.

9

Анонимен

преди 8 години

BOG NIAMA,NE SASHTESTVUVA. NO ZARKVI IMARLIAZI KOITO GIVEYAT NA GARBA NA ZABLUDATA SA MNOGO.

8

Анонимен

преди 8 години

всички религии са създадени да ви разделят и управляват...и накрая да си изпратите децата да се бият и да умрат за една глупост... и която страна да вземеш си прецакан мисли за себе си създателя ти е дал мозък не бъди овца.

7

мнение

преди 8 години

Спорът за иконите е много ранен .Имало е не малко събори посветени на тях . Но мене друго ме притеснява в нашето православие.За съжаление то отдавна загуби от истинския си блясък и е под похлупака на така нар.съветски православен фронт.Тук си православен не защото обичаш Христа,а защото мразиш западнячеството .В България е пълно с православни ,които не знаят една молитва и не вярват в Бог. Църквата нехае и се е подготвила за второ турско робство .Е, още ли сте против Американската военна техника

6

бг

преди 8 години

Мюсюлманите ни мразят и презират точно заради иконите. За тях сме идолопоклонници. Кланяме се на дървени идоли като езичниците. И са прави за което.

5

Анонимен

преди 8 години

ми щото са в същия бизнес...вие представяте ли си да промиеш целия свят и да го превърнеш в заблудени овци които по цял ден се кръстят и вият по някви килимчета и си режат ч*76ките... и още няколко тариката да се появят със същите номера и да се опитват да ти откраднат овците...ще се изправиш пред сериозната дилема дали да ги охулиш или да си солидарен с тях щото ако ги наклепаш яко стадото може да се осети, че и ти си същия ***:)))

4

Анонимен

преди 8 години

BG turcite nikoga nqma da posqgat na religioznite hramove,tova e provokacia da se namerqt vinovnicite i da se osudqt

3

Анонимен

преди 8 години

Този пък ЦРУ... Какви промити мозъци сте вие с тези конспиративни теории, само вие си знаете. Прочели по 2-3 статии някъде и вече наясно с всичко. За*би...

2

Айде бе

преди 8 години

Осъждате го, ама оня ден кой пококоросваше мюсулманите в Карлово? Това е следствие от вашата акция! Иначе е лесно да си измиете ръцете с декларации!Двуличници!

1

Анонимен

преди 8 години

добре е, че има такава позиция. Мюсюлманите, а и мюфтийство държат на мирното съжителство.