9

Атакист

преди 8 години

Като Украйна няма друга държава тъй динамична на света. Екшъна е колкото чест и голям толкова и брутален. Обаче са як и красив народ. Ето това е народ който бих приел да дойде в България за да си решим демографския проблем. Евала на Кличко. Нашета мутра лихвар реши че може да му скача и на него. И сигурно още му бучат в главата залповете на Кличко! Не случайно в химна на Украйна се пее "враговете ни ще изчезнат като роса на слънце"! Украйна е острието на СССР.

8

Анонимен

преди 8 години

"Събщи Украйна" - мене ей това ме притеснява!

7

vesko02

преди 8 години

БСП за днес не предвиждат мероприятия на открито,може пък наистина да няма опасност.

6

Анонимен

преди 8 години

тоя пожар гори от един месец, вие сега разбрахте за него

5

Анонимен

преди 8 години

Гледам прозорците на новата сграда на общината днес са плътно затворени и кафенето на Графити вътре е пълно, а отвън на открито масите са празни като никой път през лятото. А дедо попе що рече.

4

активен

преди 8 години

Защо ли цяла сутрин слушам управляващи и специалисти все едно, че говорят през м. май 1986 год. На това доказва истината- социализма в мисленето и действията в България все още не си е отишъл.

3

Галин

преди 8 години

И сега кво....още 150-200 пожарникари (християни)ще берат ядове в следващите месеци защото някой е решил да драска клечката, дето не му е мястото...ама да забравих нали е демокрация, есеки прави квото иска...

2

VaultDweller

преди 8 години

Радиацията пропълзя в България, мутанти вилнеят из Стара Загора, епидемия от лъчева болест взе живота на хиляди в Ботевград, Койнаре и Шумен. Президентът Росен Плевнелиев се оказа пластмасов киборг.На населението се препоръчва да си седи вкъщи и да се маже с боза.

1

Анонимен

преди 8 години

НЕ ВИ ВЯРВАМ!