23

Шаран_БГ

преди 8 години

И най-важното- да е Б Е З С М Ъ Р Т Е Н ! Той и цалото Му БРП ! Възможно е зад гърба му да има и два хамерикански танка с пълно бойно снаряжение !

22

gost

преди 8 години

просто не са имали никога да са доблестни само това което знаят това знаят да правят да си голедат собствения интерес и с това за сажаление сам и израснал и затова сам и пренебрегнат а и омерзен като гледам в каква деиствителност живеем но за сажаление просто садба

21

gost

преди 8 години

самняваме какво ме накара да мисля така хора които не се променят нито с годините нито с образованието си докато има такива хора да мислят просто подмолно като тия които аз познавам за тия си години няма да се оправим и след 30 години какво ли сам констатирал това което просто знам живи и здрави да са както винаги и просто кам обикновенните хора нямат те нямат кам никого разбиране да са добре само те а за останалите кво ги интересува кои как работи просто няма да се оправим ама никога

20

Bb

преди 8 години

Kuneva pramova vse pive4e laji govori

19

анонимен

преди 8 години

Г-жо Кунева,имаше период когато ви харесвах.Но г-жо почтения човек не постъпва мръснишки.В желанието си за власт вие постъпихте подло,подкрепяхте протестите срещу Орешарски и защо,какво ви беше направил,той не управляваше зле държавата даже по добре от сега.Но за вас властта беше по важна и я постигнахте с цената на всичко-дори с цената на хилядите лъжи които изговорихте от телевизиите.Какво все още мислите за Борисов?Така че думите изречени от вас за смел и почтен просто не минават- лъжа е.

18

ха-ха-ха

преди 8 години

Не разбрах защо не харесват опита на Румъния , ами се занимават с Хърватия и Полша.Не че тази кукумявка не е част от корупцията , ама все пак.

17

Profiler

преди 8 години

Профила на директора на Националното бюро за предотвратяване на корупцията : "смел, почтен, с желание да работи и носи".

16

истината

преди 8 години

За служители в него ще търсят "млади и компетентни хора"...................................Мафията ще ги остави завинаги млади!

15

Анонимен

преди 8 години

KORUMPIRANITE STE STANAT OSHTE PO-KORUMPIRANI.

14

Панаири панаири !

преди 8 години

Ха ся де корупционната(държавната) машина си направила бюро срещу корупцията :))

13

Анонимен

преди 8 години

Чакаме и се надяваме някой ден да се насочат заслужаващите към затвора за дълъг период от време.

12

Лъжи, Лъжи, Лъжи !

преди 8 години

Пръмовица пак ни баламосва. Откакто излъга, че няма да участва в правителство на Тиквата не мога да я гледам тази. И сега лъже !

11

Анонимен

преди 8 години

Шефът на бюрото срещу корупцията - смел, почтенОзначавали, че досега сте назначавали ВЕФЧЕТА - СТРАХЛИВИ и НЕпочтенни?А вие от коя порода сте?

10

ОТ 10

преди 8 години

АКО НЕЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ-ЗНАЧИ НЯКОЙ НЕЩО НЕ Е ПОЛУЧИЛ....ХАХАХАХАХА

9

Анонимен

преди 8 години

НА КРИВОУСТАКИС У ГАЗАКИС ДЕБЕЛАКИС КУРАКИС.

8

хахаах

преди 8 години

"смел, почтен, с желание да работи и носи отговорност"- еми аз освен за Делян Пеевски, за друг с подобен профил не се сещам.

7

Анонимен

преди 8 години

ИНТЕРВЮ-ВИЕ ВЯРВАТЕ ЧЕ КОРУПЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕНА-ВЯРВАМ. НО МЕ ИНТЕРЕСУВА СЛЕДНОТО-ПО ВРЕМЕ НА КОРУПЦИЯ 1 ЧИНОВНИК ВЗИМАЛ ПО 1000ДОЛАРА РУГВЕТЮ ПО ВРЕМЕ НА НАЙ-СИЛНАТА БОРБА С КОРУПЦИЯ- ПО 2000ДОЛАРА. А КОЛКО ЩЕ ИСКА ТОЗИ ЧИНОВНИК КОГАТО ПОБЕДИМ ТАЗИ КОРУПЪИЯ- 3000 ДОЛАРА?

6

Смотан и олигофрен

преди 8 години

Най-вероятно ще е поредния американски лабораторен робот(виж Митов, Дянков).Предпочитам умен и компетентен вместо силен и смел....Ало, тва да не ви е националния по борба?Вижте как времето се връща с обратен знак.Навремето комунистите-светло бъдеще,империалистическите сили от САЩ .Сега троловете-*** пишат същото за Путин

5

Почтен

преди 8 години

Заради липсата на тази дума в закони и поведение сме затънали в мизерия.Я вижте какво пише в тълковния речник:Почтен - безкрайно предан на Партията....Това ли има в предвид Кунева?Надявам се не.Ще видим.

4

:-)

преди 8 години

Мегленче, захванала си се с неща, които не разбираш. Също както и с преговорите за присъединяване към ЕС.