27

нищо лично ,но

преди 8 години

Китай е средноразвита страна до 2050 .Това по думите на китайския премиер онзи ден в Париж.

26

мнение

преди 8 години

В Гърция няма фасадна демокрация,а истинска демокрация. Имат православно християнство ,а не съветско" православие" Имат истинска армия и истински политици .Кое е смешното и кой е наистина смешния?

25

Наблюдател

преди 8 години

Какъвто и да е резултата от референдума ЕС пак ще налее пари в Гърция

24

Лавро

преди 8 години

"Китай има 4 милиарда долара резерв" :) :)Я пак? Да не си сбъркал нещо цифрата? Русия сега в кризата има около 300 млрд. резерв, 4 милиарда са смешна сума.

23

Анонимен

преди 8 години

Не че нещо, ама просто питам...Брюкселските лидери ни казват какво щяло да стане с Гърция, ако гласувала "НЕ"Да излязат и открито да кажат какво ще стане с Гърция, ако гласуват "ДА"

22

Божо

преди 8 години

До Анонимен22Тогава стреляха на границата , за да не влизат огромни тълпи от желаещи да се насладят на комунистическия "рай" :))))) Талибани сте си това, комунистите :(((((

21

Анонимен

преди 8 години

Ще видят проблеми гърците с национал-социало-комунизъмът на Ципарис.Но те са щастливи защото не знаят какво е 50 години съветски комунизъм в България !

20

Божо

преди 8 години

До взглядВсички червени талибани - комунисти , националсоциалисти си мечтаят да живеят като шведи, обаче да се трудят като гърци ????? Престанете да се лъжете от популизъм във всичките му форми !!!

19

vdch

преди 8 години

19, ако Ципрас беше *** по митингите му нямаше да се веят знамена с цветовете на дъгата. Той наистина е марионетка, но кукловодите му са не там където ги търсиш и скоро сам ще се убедиш в това.

18

Анонимен

преди 8 години

До взглядкато гледам накъде се запътва руската рубла през последните дни май руската сага ще изпревари всички други саги.

17

взгляд

преди 8 години

донякъде точно заглавие започва голямата сага на европеиският съюз

16

vdch

преди 8 години

12, това "социалистическо иго" дето го наричаш почна от 70-те години когато на гърците започнаха да им подаряват милиарди за да им поддържат изкуствено висок стандарт на живот въпреки, че разчитаха главно на земеделие и туризъм. На нас пак 89-та ни продъниха ушите за някакви си 9 млрд. (те бяха много по-малко, но това е друга тема) и някои "либерални" "икономисти" и Христо Христовци продължават да ни лъжат ш до днес, че сме били фалирали.

15

Анонимен

преди 8 години

По всякакъв начин се стремят да катурнат правителството на Ципрас,щото са започнати много комисии по разследване как Гърция стигна до това положение,има доста корумпирани,които са излезли като змии от дупките си и подкрепят да се гласува за "ДА".А г-н Габриел каза,че правителствата на Гърция са корумпирани..., а Гърция като иска от Германия да им предаде Христофоракос за аферата Сименс, Германия отказва, щото са забъркани и много германци.Хе-хе...

14

Анонимен

преди 8 години

Като гледам снимката, разбирам, че досега гърците изобщо не знаеха какво е социализъм от съветски тип и не бяха го изпитвали на собствените си гърбове, този социализъм им се струваше като нещо което щеше да разреши всичките им проблеми с магическа пръчка, затова и гласуваха за Ципрас. Ние българите достатъчно сме се блъскали по подобни опашки през последните 70 години и би трябвало да знаем че съветския социализъм е едно голямо зло. Но дали младите българи са разбрали това?

13

egeyska

преди 8 години

Problema e v interesa na zapadnia kenef i musa ne v referenduma shtoto ne im odgovara jivota na edna demokraticheska dyrjava...Pame Sirizaaa

12

Анонимен

преди 8 години

Основният проблем на Гърция днес е Ципрас и неговата популистка партия СИРИЗА. За да започнат да се решават останалите проблеми на страната трябва да се отхвърли най-напред социалистическото иго което гърците сами си наложиха.

11

Анонимен

преди 8 години

До дедо ВИЛявото не плаши ЕС. Всички се плашат от евтин популизъм, псевдо национализъм и пълната некъдърност. Виж северните страни - те построиха социализъм с работа и закони. Социализъм - социална дъражава, а не вашата чугунена червена представа - крадене, некъдърност, популизъм и демагогия. Спрете с евтините и *** лозунги от 12 конгрес на БКП.

10

междунар. журналист

преди 8 години

С референдум е без все тая. Това си е вътрешна работа на Гърция и по точно проверка на Ципрас докъде го е докарал . ЕС и МВФ повече не им се занимава с Гърция , защото приказките на тези от някаква си СИРИЗА им дойде в повече. Или накратко казано гърците ще живеят само със спомени за узото и сиртакито всяка вечер по кръчмите .

9

Божо

преди 8 години

До дедо ВИЗаради такива талибани като вас, Гърция е под "кривата круша" !!! Всякакви популисти идват на власт с обещания да свалят звездите от небето, взимат заеми, заграбват чужди пари с "национализация" , въвеждат комунизъм, националсоциализъм, чучхе и всякакви други идиотии, а когато свършат чуждите пари , обвиняват Европа , САЩ, евреите, лихварите и "международното положение" :((( Човешката глупост е безгранична и точно това използва човешката алчност, която също е безгранична !!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Колкото времето изтича, толкова и наедряват гръцките лъжи. Кой *** би повярвал на думите на Ципрас, че ако гласуват с НЕ още в понеделник ще има споразумение с кредиторите? Или по стар византийски обичай ще каже: аз не уточних кой понеделник!