56

Анонимен

преди 8 години

До 1232015 сме а ти още верваш на тая секта

55

wtf

преди 8 години

Ma как така икони горят? Нали са чудотворни, нали господ ги пази?

54

Анонимен

преди 8 години

Toi Bog vigda..porugsvachite che si platat..ako veche ne sa..takova necho kato bezplaten obad nama..

53

Анонимен

преди 8 години

Време е всички арабски и мюсюлмански *** да бъдат мачкани до откат. Навсякъде- на улицата, в градския транспорт, никаква работа, никакво уважение и никаква аванта за тези които ни мразят, възползват се от добрината ни и говорят как да ни затрият зад гърба ни!

52

123

преди 8 години

БОГ ПОРУГАН НЕ БИВА!!!! ЧЕСТНИТЕ ИКОНИ СА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА СВЕТЦИ-СВЯТИ И БОГОУГОДИЛИ ХОРА,ЗАСТЪПНИЦИ ЗА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ! ХОРА,ДРАГИ БЪЛГАРИ,ТРЯБВА ДА СИ ПАЗИМ СВ.ПРАВОСЛАВИЕ!

51

до 60 от славянин

преди 8 години

Да, в името на вярата много хора са загубили или своя или чуждия живот, но скоро четох едно чешко изследване за престъпленията на православната църква в Русия и Украйна през средновековието колко ''еретици'' са измъчвали, избили, изгорили, изклали, набили на колове и прочее! И в това е проблемът на всички религиозни, че имат вяра (макар че и тя е под голям въпрос), но нямат Любов към Бога и особено към Бога в човешката Душа!

50

Румбо

преди 8 години

Айде,почна голямото нощно ***!Щом Одисей е на работа....

49

Паметлив

преди 8 години

До ПаметливОстаналите партии също искат достъп до тоя ресурс(гласове),но ДПС си пази територията-отпускат само на когото и колкото поискат.А етническото напрежение само му вдига цената!Има ли изход от ситуацията?Радикален и траен-очевидно НЕ!Може да се заложи само на по-решителни ЗАКОНОВИ мерки,които да успокоят донякъде ситуацията и то временно.За трайно решение на проблема няма воля,сили и средства,а и в международен план нещата се зле,засега.

48

Пищова

преди 8 години

До 49 Простичък си ! Нямаш капацитет ! Ако се запали джамия какво ли ще се случи ! Има хора които искат дестабилизация на държавата това е главния проблем !

47

Анонимен

преди 8 години

Мислете за лошата карма, на която обричате себе си и близките си.

46

до vlady

преди 8 години

Не са горяли толкова добре , колкото ти се иска.Иконите на Свети Георги са оцелели.Свети Георги Победоносец!Онзи , дето убива змея. Сещаш ли се ?

45

Православен

преди 8 години

До vladyТи по нищо не се отличаваш от тези, които са ги подпалили! Ти знаеш ли, че живееш в православна страна, знаеш ли че Св. цар Борис ни е покръстил преди 1 150 години??? Знаеш ли колко мъченици са дали живота си за православната вяра! Пей си любимите песни извън нашата страна!

44

Кукувица

преди 8 години

Пък баба ми не викаше османско владичесто , а направо си викаше турско робство. Не знам какво са се променили турците за 50 години, че преди им викахме турци, а сега им викаме османци?

43

Православен

преди 8 години

До Анонимен 46Абе аз ако изгоря снимка на твой роднина приятно ли ще ти бъде? Сигурно не. Същото е и с иконите - това са образи на Бога, на Пресвета Богородица, на светиите и затова ги почитаме. Не хули иконите, защото вие иконоборците сте секта, осъдена още на третия вселенски събор

42

Анонимен

преди 8 години

Много безбожни хора има в България ,и то все се подразбира от коментари тук...,една държава , в която хората нямат вяра,книжовност и религия,това не е държава,там няма семейство ,няма нищо ,друго освен във вяра към парите...е комунистите го постигнаха ,направиха повечето хора да не вярват в доброто,а то е единственото ,което може да въздигне духа им,и да направи живота им по добър....

41

По-леко

преди 8 години

Хайде недейте да вадите ножовете докато не се изясни ситуацията! Лесно е да се запали чергата...после гасене няма! Някакви форумни *** веднага решиха кой го е извършил и вие хоп, като некакви шарани! Изобщо не е в стила на българските турци да палят църкви. Ако това е умишлен палеж е с цел манипулация и провокация! Независимо кой го е сторил.

40

Анонимен

преди 8 години

Който посегне на ИКОНА, посяга на себе си и на поколението си до десето коляно. Не му завиждам.

39

Анонимен

преди 8 години

2015 сме а вие още вярвате на тая секта....

38

Анонимен

преди 8 години

Братя българи, стига с тази дабрина и търперивост. От това се възползват сега и *** а отдавна това правят най-работливата и чиста част от България, хъхлещите.

37

Анонимен

преди 8 години

Карловци пожалиха *** който дойде да протестира и ето резултата. Ако ги бяха посрещнали подобаващо нямаше да се стигне до тази наглост.