78

Dubious

преди 8 години

КОТАКА защо не ги прибереш да ти изядат КОТЕШКИТЕ ... Никой не мрази животните, мразим уличните *** и тия дето са психически повредени като тебе!

77

KOTAKA

преди 8 години

Най вкусните гранулки за кучета и котки стават от маймуни,от тези маймуни които мразят животните-може и от пълнички балкански маймуни.

76

Dubious

преди 8 години

Нещастницииии приберете уличните *** в къщите си! Звяра над човека поставяте, кучкари долни о*рахте улиците зарази пръскате.

75

Анонимен

преди 8 години

Антифрииииииииз.

74

Анонимен

преди 8 години

Абе животни....защо ли не се яде всичко за да има крехко месце. Котенце, кученце....цяла Азия ги кльопа. Ние какво чакаме??????

73

teo

преди 8 години

Как ще постъпи тази ЗООПОЛИЦИЯ когато е нахапан човек, както днес питбул разкъса мъж в Берковица? ЩЕ САНКЦИОНИРА ЛИ СОБСТВЕНИКА НА ТОЗИ ПИТБУЛ, КОЙТО Е РАЗХОЖДАЛ ТОВА ЖИВОТНО УБИЕЦ ? ДА,ДА АМА НЕ, НЕ !?!? БЪЛГАРИНО ?????

72

Котарака

преди 8 години

Според науката-къща без животно-па макар само куче,котка или папагал-развъдник на болести.Обратното на това,което си мислят повечето българи.

71

Котарака

преди 8 години

Отнася се до всички-не случайно на запад всички имат кучета и котки-хората там знаят.че животните лекуват.Хората ,които живеят на село включително и в България,боледуват два пъти по малко от хората в градовете.Връзката между човека и животните е от милиони години-живите същества се имунизират едно друго.Ако има много хора или животни на едно място-възникват епидемии.Най много боледуват хората -включително от рак-които общуват само с хора и странят от животните.

70

Анонимен

преди 8 години

До Котарака, трябвало е да уточнят, това се отнася до самотниците

69

Котарака

преди 8 години

: стопаните на животните изпитват истинска радост и чувстват покой, докато са близо до своите любимци. Тези емоции намаляват стреса и нормализират работата на организма. С други думи, котките наистина имат ефекта на лекарство. При това те създават приятна атмосфера и сменят светоусещането на човека. По този начин, смятат учените, котките помагат при лечението на инсулт, артрит и атеросклероза.

68

Котарака

преди 8 години

Учени доказаха: Котките наистина лекуватЧетириногите свалят стреса и лекуват депресията Публикувано: 18 ян. 2015, 02:27 | Обновено: 18 ян. 2015, 02:27Лондон, ВеликобританияБритански учени установиха, че котките наистина са способни да лекуват своите собственици от редица заболявания, както и прекрасно могат да намаляват стреса и да гонят депресията. Освен това, учените доказаха, че четириногите създания също са спсобни да почувстват недъзите на стопаните си. Специалистите са проверили своите теории и на практика. Оказало се, че всичко е много просто: стопаните на животните изпитват ист

67

Анонимен

преди 8 години

До Котарака, тогава какво стана с любовта ти към животните, а? оказа се, че ти си поредния лицемер, панелен животновъд, е щом може да се колят, прасета, пилета, защо да не се колят и уличните ***, а същество лицемерно

66

Котарака

преди 8 години

Месо ям-свинско.пилешко.риба-ако се забрани месото--нямам нищо против.

65

Котарака

преди 8 години

Просвета за балканските народи-------Ако например пчелите изчезнат изведнъж-хората ще изчезнат до 5 години тъй като повечето растения загиват-няма кой да ги размножава.Ако например котките изчезнат -помиярските от казаните-настават епидемии от чума,холера,церозен минингит,хепатит Б иоще 30 смъртоносни болести причинени от гризачи.Пример---двойка плъхове дават поколение--3000 за година.В Англия има сериознио призиви да се размножат именно уличните котки.

64

Анонимен

преди 8 години

До Котарака, та не разбрах, месо ядеш ли

63

Котарака

преди 8 години

Просвета--Най важни животни--куче,кон и котка-опитомени в зората на цивилизацията,преди десетки хиляди години.Без тях-цивилизацията е невъзможна.Кон-основа на икономиката и най важната и част-транспорта в течение на над 30 000 години.Куче-пазач и помощник в единствения поминък на човека в течение на хиляди години--лова.Котка--спасител на зърнохранилищата в течение на над 80 000 години,спасител от смъртоносни болести и днес-унищожител на гризачи.

62

Анонимен

преди 8 години

До Котарака, я кажи бе любовчио, месо ядеш ли

61

Анонимен

преди 8 години

До Котарака според тоя ззж се сещам поне за 3 начина легално да претрепя ***

60

Котарака

преди 8 години

За хората,които мразят животните : Омразата към животните е признак за тежка психична болест-конфликт околната среда и живата природа се казва на езика на психиатрите.Който мрази животните-мрази и хората-казва се нетърпимост към околната среда.

59

Котарака

преди 8 години

Който го ухапе улично куче-общината е длъжна да му плати обезщетение.Кучета,които нападат хора или животни подлежат на ефтаназия-смърно наказание.Учете законите.Ако кучето е домашно-собственикът плаща и кучето отива на смърт-ако е безпричинно.Ако си го ритнал-пиеш една студена вода и отиваш за инжекция против тетанус.