29

Анонимен

преди 9 години

Малиии, големи икономически мисли изръси икономистът!От къде ги ринете такива с лопата, чак и медийно пространство получават?

28

Анонимен

преди 9 години

ДО 24ГУГЪЛ ДА ТИ НАПИШЕ И КОЛКО СА ЖЕРТВИТЕ И НА КАПИТАЛИЗМА... ВСЕКИ СТРОЙ СИ ИМА НЕДОВОЛНИ КОИТО ГИ НАКАЗВАТ. ДОРИ И СЕГА В НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СТРАНИ КАЗВАТ"НИЕ ИМАМЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО-НО НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ НА СВОБОДА СЛЕД КАЗАНОТО"

27

Анонимен

преди 9 години

Кръв повръщам пари не връщам- древна гръцка поговорка

26

До Анонимен 24

преди 9 години

Системата беше тоталитарна, да. Защо тогава се даде без бой? И не ми казвай че, е нещо икономическо - Кореа го кара и не се дава, нали? Комунистите сами направиха преврата, трябва да си кьорав за да не си го забелязал, станаха капиталисти та дрънкат!Излиза че, КОНЦИТЕ СА ИМ БИЛИ ДЪРПАНИ ОТВЪН от самото начало!В икономически най-удобния за запада момент, срената рухна - колко удобно, след най-големия борсов крах в историята 1987 ! О, чудо, нови пазари се отвориха и евтина работна ръка потече като река...Сега същите продажници най-много плашат с "комунизъм", понеже вече не им е удобен, свъ

25

койчо

преди 9 години

А България я фалираха насила с великия експеримент, който го няма никъде по света, да се направи 100% приватизация. Тези фабрики, които до вчера хранеха хиляди, при разпрадажбата напълниха гушите на единици! Да се задавят дано!!!

24

койчо

преди 9 години

Не защитавам комунистите, но за разлика от някои тук съм живял и преди 89 и това за пенсиите си е абсолютна истина! Билет в автобус беше 6 ст. Баничката, за която имам много добри спомени, беше 26 ст. и т.н. и т.н. и виждаш как две пенсии /120бв./на съпрузи напълно стигат и остава някой лев за младите!

23

Анонимен

преди 9 години

където стъпи цоцалист там трева не никне

22

Анонимен

преди 9 години

Не само еврозоната ,а като цяло гейсъюза /EС/ за едни е майка а за други като нас е мащеха .Такова мачкане на България и унищожение не е имало даже при тоталитарния режим ,контролатогава от Москва беше къде ,къде по либерален .

21

абе какво да кажа

преди 9 години

и слава богу че нямаме самостоятелна парична политика...то и сега парите отиват само при НЯКОИ, а ако българските политици правеха самостоятелна парична политика просто 99% от българите щяха да ровят в кофите

20

Анонимен

преди 9 години

за онези по 60 лева..При цена 0.20 лв.на 1 кг. хляб първо качество пенсията стигаше за 300 хляба. Днес 2лв за кг.калпав хляб х 300 =600 лв. би трябвало да е минимарната пенсия.Ако сложим и цена 2 ст. квт/час, безплатно здравеопазване,евтина почивка то идваме минимум на 1200 лв.

19

Анонимен

преди 9 години

DA SE PREMAHNE VALUTNIAT BORD I ZAPLATITE SHTE SKOCAT S 300 PATI.DOLU VALUTNIA BORD.

18

Анонимен

преди 9 години

Ама този евро.....ски съюз още ли е жив??????????

17

Анонимен

преди 9 години

ДО 13И ДЯДО ТИ Е БИЛ НЯКАКЪВ БАНКЕР И ОСТАНА БЕЗ НИЩО И СЕГА АКО ТИ СЕ БАЗБОЛЯ КУЧЕТО ПАК ЩЕ СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИ. АМИ КОСТОВ НЕ ТИ ЛИ ВЪРНАЛ НЕЩО? ХАХАХАХАХА

16

Спирос

преди 9 години

А в България всичко наред ли е?

15

Mimoza

преди 9 години

50 годишен е починал пред банкомат в Гърция. Никой не се е притекъл на помощ.Нещата излизат от контрол....И това е само началото!

14

койчо

преди 9 години

До Анонимен 13Преди 89-а година пенсионерите вземаха такива пенсии, че им стигаха за тях и подпомагаха и младите от тези пари! Това, което твърдиш, си е жива демагогия!!

13

Жип

преди 9 години

Доцент??? Тоя май е с ментална обремененост.

12

Елл

преди 9 години

Бе вие си гледайте "ромите"! Оставете ги другите, те ще се оправят!

11

Анонимен

преди 9 години

България за 5% майка, за 95% мащеха.

10

Анонимен

преди 9 години

Икономист: За едни еврозоната е майка, за други мащеха.................незнам за гърците каква е еврозоната----ама за нас със сигурност не е майка.............