14

gtf

преди 8 години

тук вече съм съгласен с производителите, който докаже, че е търгувал и/или е подсигурил пазар м.г. в Русия, следва да бъде компенсиран. Понякога наистина е невъзможно да се развие нов пазар за кратко време ! Не е справедливо, част от производителите в ЕС да получават компенсации а други - не.

13

Производител

преди 8 години

ДЪРЖАВАТА ДОПУСКА ДЪМПИНГОВ ВНОС ОТ ГЪРЦИЯ НА ЧЕРЕШИ, ПРОИЗВЕДЕНИ ПРИ ДВОЙНО ПО-ГОЛЕМИ СУБСИДИИ! В МОМЕНТА НИ УПРАВЛЯВА ПРАВИТЕЛСТВО, В КОЕТО УЧАСТВА И МЕГЛЕНА КУНЕВА, КОЯТО ПРЯКО Е ОТГОВОРНА ЗА ХИЛАВИТЕ СУБСИДИИ ЗА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ!ДЪРЖАВАТА НОСИ ПРЯКА ВИНА ЗА ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И СЛЕДВА ДА ВЗЕМЕ БЪРЗИ И АДЕКВАТНИ МЕРКИ!СИТУАЦИЯТА Е УТЕЖНЕНА И ОТ ЗАГУБАТА НА РУСКИЯ ПАЗАР, КАКТО И ДОПУСКАНЕТО НА КАРТЕЛИ ОТ ПРЕКУПВАЧИ И ПРЕРАБОТВАТЕЛИ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ!

12

: - ) До Ном 1

преди 8 години

Виж какво се случи с цска и кремиковци, и ще разбереш защо подкрепям Президента, Премиера и про-западната ориентация на България. От това което виждам, на "Русия" и "комунистите" които създаде, не им пука за никой друг освен за "техните си хора", а рекетьорите по селата са тяхно наследство. Сигурен съм че ЕК и правителството ще компенсират производителите на череши. Все пак всяка година черешите носят доста пари на бюджета и са препитание за много хора.

11

bebok

преди 8 години

Zatvariaj.Az kupuvam samo tursko.

10

умника № 6

преди 8 години

До Анонимен - пич, аз съм пенсионер по болест, к'ва ти е файдата като ги обереш, па не можеш да ги продадеш? не си ли си мислил преди да ги отгледаш, къде ще ги продаваш? държавата ти е виновна, занам!

9

Анонимен

преди 8 години

Да бяха произвели ток вместо череши хем има пазар хем и по-изгодно

8

Анонимен

преди 8 години

Напълно ги разбирам, защото ние имаме само 10-тина дръвчета с череши и знам каква разправия си е този труд. А на умника 6 ще му препоръчам да ходи да бере и тогава да приказва.

7

Чичо пич

преди 8 години

Да кажат колко тона са изнасяли по документи за русия и за други страни преди една две години за да се направи сравнение и на какви цени.а цената като за юли месец е добра защото вече има и други плодове. Ето това трябва да обясни Мая.

6

Да питат

преди 8 години

защо кметът допусна картел на италианските фирми за изкупуване

5

Анонимен

преди 8 години

дебре, наемете си голем камион и карайте на пазара и по борсите, що ми чакате прекупвачите, или Мая ви каза да протестирате, да сваляте Боко! задръстеняци сте вие и сами сте си виновни! грехота е , само хабите реколтата!

4

Пешо

преди 8 години

Сринаха пазарите ни сега ни замазват очите със субсидии от 1000 лв на 10 дка череши и то който се добере до субсидия...И това не е само с черешите и много друга стока ще отиде на сметището

3

vesko02

преди 8 години

Другарския капитализъм е така ,частници искат държавата да изкупи произведеното

2

АТАКИСТ

преди 8 години

АЛОО ЧЕРЕШАРИТЕ ИДЕТЕ ПРЕД НС И ЗАМЕРЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО С ЧЕРЕШИТЕ ЗЕЛЕНЧУКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ С ДОМАТИ НАРОДА ДА НЕ СПИ АМИ ДА ГРАБВА СОПИТЕ

1

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ПРОДАЙТЕ ГИ АКО МОЖЕТЕ НА РУСИЯ.НЕ МОЖЕТЕ НАД ВАС Е ЕВРОПА БГ Е ЗАВИСИМ ОТ ЕС ХА ХА ХА ПРОДАЖНИЦИ ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ИСКА ДА Е СЪС РУСИЯ ДА СА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ А ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ СРАМ Е ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН ЗАРАДИ ТАКОВА ТЪПО ПРАВИТЕЛСТВО *** ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ