18

Ред арми

преди 8 години

Д-р Цъкльо Цъклев е време да си ходи. С неговите назначения доктори УНГ да бъдат управители на белодробни болници, ветеринари да бъдат управители на ЦСМП и т.н. води до пълен крах здравните заведения. Хайде довиждане докторче

17

анонимен

преди 8 години

В някой друг живот може лечението да е безплатно, но не и в този.

16

Анонимен

преди 8 години

Как така, телевизиите Тв7 и БТВ вече започнаха кампанията за пропаганда на приватизацията на болниците. Объркахте вече манипулаторите, кажете им какво да говорят от екрана.

15

Асеновец

преди 8 години

Не задна за приватизацията на болници, а ОСТАВКААА

14

Анонимен

преди 8 години

Той и Костов много обичаеше правитазицатята. Така де, тя го превърна от едно бедно дупнишко ромче във виден столичен милиардер. Дори смени дупнишкия коптор с палат в Драгалевци. Как да не обича човек тая сладка ПРИВАТИЗАЦИЙКА.

13

до 19

преди 8 години

Как бе, важното е че ГЕРБ управлява, това му стига на простия материалец.Нали Бате Бойко е пич - мачлета това онова, говори народен език.Това им стига - нищо че ще *** като кучета пред праговете на приватизираните болници.Нищо, че тези които работят го правят за 10 евро надница, колкото в Дания е заплащането на час.

12

Анонимен

преди 8 години

Чета някои коментари и се чудя, толкова ли са изпростяли някои хора. Тук не става въпрос за СДС, БСП или ГЕРБ, а за болници! Когато всички болници се приватизират и станат частни, наясно ли сте какви цени ще плащате за медицински услуги, операции и т.н.? Тогава пък изобщо здравната карта и осигуровките които се плащали все едно няма да ги има. Мислете малко, стига с тези политически пристрастия. Москов е поредният некадърник, който просто заблуди хората с УЖ грижата си за Спешна помощ.

11

Анонимен

преди 8 години

Вместо да приватизират държавни болници, по-добре е да позакрият някои частни, които изсмукват здравната каса. Като са частни, да са наистина частни.

10

гошко

преди 8 години

Абе ***, как се руши нещо което го няма?

9

Иска му се :)

преди 8 години

Приватизацията е сладка работа, ама мина това време. Който крал, крал... за Москов остана съвсем малко. А и Тиквата сигурно си ги е заплюл за негови хора и чака да се отърве от наглите дефлоратори, за да вземе 100% !

8

Тиквочев

преди 8 години

Как няма да даде задна като оня Банкянски *** на простаците го е натиснал и може би заплашил!Тези дето сте гласували за това посмешище и кофа с простотии- Тиквата, хубаво си помислете какво сте направили, държавата продължава да затъва заради вашите първосигнални постъпки! Боко ви каже някой селски лаф , поизлъже ви малко и сте готови и задните си части да дадете за това!Ама той хубаво ви каза - Вие сте прости и аз съм *** , затова се и разбираме!

7

Анонимен

преди 8 години

Москов : И аз ще си купя на безценица печелившо отделение. Харесъл съм си едно в " Иван Рилски " И на това ще му дойде времето . Моят учител Иван Костов разруши българските предприятия, аз ще разруша българското здравеопазване.

6

ВГ

преди 8 години

Просто си нямате представа за усилията, които полага този човек да направи промени в корумпираното и некъдърно здравно чиновничество. Ясно е, че държавните болници са трън в ... на министъра и постоянно оплакващите им се "ръководители", "клатят стола му, но идеите за приватизацията им в скапаната ни Родина са още по лошо и постъпката му е правилна. Друг въпрос е кому той би желал или принуден да угоди, предлагайки приватизацията им и каква атака ще очаква от тях в отговор на отеглянето му!

5

Анонимен

преди 8 години

Москов не може да се бори сам срешу цяла корумпирана система. Прекалено са много корумпираните в тази държава и всички са по високите етажи! Същото е и с министърът на правосъдието. Има желание, има идеи, но дъртите мутри не искат промяна. Старите номенклатурни кадри просто трябва да измрат, че да има реформи. А до тогава може да не е останал човек в България, който да има сили или желание да променя нещо. На хората им писна от бетонираната корупция и напускат масово България.

4

За РЕФОРМА

преди 8 години

Какво ви е виновен Москов , че досега всички нищо не направиха , а само крадяха ? Намери се един свестен и интелигентен министър и червените крадци ревнаха , защото няма да има какво да крадат. Щом реват значи сме на правилен път . А тролчетата да се замислят дали искат досегашното здравеопазване .

3

Т.Т.

преди 8 години

ПРЕДИ ГОДИНИ ИВАН КОСТОВ ПРЕВАТИЗИРА ВСИЧКО В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ОСТАВИ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ БЕЗ РАБОТА И ГЛАДНИ ----СЕГА ДАЛ АКЪЛ НА ТОЗИ ДОКТОР /колко ли е работил като такъв???/ ДА ПРЕВАТИЗИРА БОЛНИЦИТЕ -- ТЕЗИ ХОРА НЕ СА ДОБРЕ ПАК ЛИ ЩЕ КУПЯТ ЗА ЕДИН ЛЕВ БОЛНИЦИТЕ ВАШИ ХОРА????? ХУБАВО ЧЕ ГИ СПРЯХА И ДАНО ГО СМЕНЯТ ТОЗИ МОСКОВ ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО

2

Подлогов

преди 8 години

Американчетата искат да ни досъсипят като приватизират болниците и ги направят още по недостъпни. Клоуните герберасти им съдействат с всички сили......

1

гошко

преди 8 години

Евала на човека!