41

Анонимен

преди 8 години

то хотела ми за вечер в Слънчев мие по-евтин от колкото чадъра ееее....да го дхат, ко няя място за чадъра ми ще им тегля майната и повече на нашето черноморие няма да стъпя, да им опустеят хотелите и чадърите !

40

Анонимен

преди 8 години

Ивиците са 3, отдадени са на концесия през 2001-2002 г. за срок от 20 г. ......иии *** далаверите и чудото..някой пак се е нагрухтял с пари както винаги в тая държавица!

39

Анонимен

преди 8 години

а защо трябав да ти дават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО два шезлонга и цадър за 30 лева? ти може да си носиш плажни кърпи и да не искаш шезлонги? Откъде накъде.шезлонгите и всичок без чадъра е ЕКСТРА и не следвало да струва повече от 5 лева, а ако искаш да си купиш естри - това е бонус.

38

Ах,морето

преди 8 години

Абе простаци, защо ми триете коментарите?!!!Платени драскачи!

37

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

АБЕ МРАЗИТЕ РУСНАЦИТЕ ПЪК ГИ ОЧАКВАТЕ.ДА ВИ ВДИГНАТ ИКОНОМИКАТА.ОТ НАЧАЛО САНКЦИИ.ПОСЛЕ СЕ МОЛИМ ДА ИДВАТ РУСНАЦИ АБЕ МНОГО СТЕ УМНИ И ХИТРИ.ЩО НЕ КАНИТЕ НАТО И ЕС ДА ИДВАТ НА МОРЕТО .*** ТАКИВА А И УПРАВЛЕНИЕТО БЪЛГАРСКО СА ТАКИВА *** ОТ НАЙ МАЛКИЯТ ПОЛИТИК ДО ПРЕЗИДЕНТА

36

МРАВКА

преди 8 години

До саКАТО НЯМАШ ТОЛКО ПАРИ *** ЗА ПО-МАЛКО ДНИ ДА НАПРАВИШ РАЗЛИКА И ТОГАВА ПИШИ!

35

amбубата

преди 8 години

Малко е! Щом има селяни да се врат по разни "къмпинги" тип ткзс, тъй ще е! Бог високо, цар- далеко, концесионер чадъри сади! хахахах

34

sa

преди 8 години

да дойдат да ми ги вземат ако могат!

33

Анонимен

преди 8 години

Плажа е държавна собственост, защо трябва да се плаща за чадър?Все едно, аз да сложа бариера на пътя за банкя и да събирам такса.

32

Беселина

преди 8 години

До Анонимен 30: Много хубаво! Да са ти честити и си ги харчи разумно! На човек, който печели добре, през ум няма да му мине да даде на някакви *** 500 лв за чадър, а ще си иде на почивка със самолет, много по-евтно излиза, поне на мен. А ти блъскай, за да плащаш на някого да седи на дебела сянка и да плюе семки в пясъка, на който ще легнеш.

31

Daniel

преди 8 години

До Анонимен 30Ne te li e sram, nadut drishlio. Ogledai se naokolo, znaesh li kolko hora ziveiat s po 300lv na mesec. Bezochliv ***, edin den moze da razberesh kolko nagal komentar si napisal.Kolkoto do 50lv za chadar, eto edna ot prichinite da ima poveche balgarski turisti na Halkidiki, otkolkto na cialoto BG chernomorie.

30

Беселина

преди 8 години

А защо направо не го закръглят на 100 лв? Или на 1000? Хората, които могат да си позволят почивка сякаш предпочитат по-културното отношение извън България. Да не би като плащаш такса, да е почистен пясъка? Да не би да измиват от време на време шезлонгите?! Нека го направят направо един милион, та всичко да си дойде на мястото. Безсрамници и безбожници.

29

Анонимен

преди 8 години

цял ден се бачка на обекта за 25 лв а тия *** са тръгнали да крадат труда на хората за измислени чадър и сянка-да пукнат дано

28

Анонимен

преди 8 години

За мен не е никакъв проблем да дам 50лв за чадър. 10 дни х 50лв = 500лв, което не е кой знае колко много. Вместо да плюете, по-добре работете по-стегнато - така 1000лв няма да са ви проблем и ще ги дадете с кеф за почивка.

27

Курбалай

преди 8 години

Гледам, че до момента тоя *** "Народа асвалт не яде" има цели три плюса на малоумния си коментар. Явно има хора, които са по зле и от него/нея.

26

СА

преди 8 години

До Народа асвалт не ядеДо болка си прав и затова сме на тоя хал в тая жалка държавица!

25

Анонимен

преди 8 години

А какво ще кажете за таксата за преминаване през частен имот на Силистар и като тръгнеш да вадиш левчета да си плащаш на толупите почват да ти дават зор да побързаш, че нямало да те чакат цял ден прави и правиш опашка. Единия преди 2 години беше толкова нагъл, че ако не бях с детето щях веднага да му избия зъбите. Просто в бг повече никога! Да фалират и да се закриват тия "курорти"!

24

Народа асвалт не яде

преди 8 години

Хората в провинцията нямат какво да ядът а софиянците с голямите заплати им дай само по плажове да се таркалят. Ама те могът даси го позволят защото пребират парите на цяла България. Всички пари отиват при софянците.

23

Анонимен

преди 8 години

остана ли някой да ходи на нашето море вместо в гърция? там е по-чисто, по-приветливи хора, по-добро обслужване, а цените - същите?

22

са

преди 8 години

До МРАВКАто без пари бе-все едно каза 14.80 лева!На теб като ти се стои по 15 дена и имаш пари ние какво да направим,а?!