9

Алекс

преди 8 години

До ТТIPСтига с това МВФ бе. Фонда държи 10% от гръцкия дълг не повече. Разпенявили сте се срещу него понеже случайно сега е падежа на този дълг. А като дойде време за плащане на Германия с 35% от дълга? А Франция с 20%? Те ли ще станат поробителите? *** *** се докопват до компютри.

8

ТТIP

преди 8 години

Представлението е за пейзаните. Това което става под повърхността е че, ЕС и Гърция изхвърлиха МВФ от картинката. От момента на отстраняването на Стросс Кан, МВФ е маша на САЩ, лост по-малко за натиск върху Европа да подпише Трансатлантическото споразумение. С него ще се изсмуче европейската индустрия и заграби пазара - това всеки го знае! Цялата гимнастика се свежда до това. Включително и демонизирането на Русия. Европа трябва да бъде скарана с всеки. Понеже е най-голямият пазар и има много индустрия, на която искат да сложат ръка.

7

хм!

преди 8 години

Като не щат, не им давайте бе!Имали си били богатства, флот и други тинтири-минтири... Ами да си платят версиите като имат!Докато не си платят старите задължения, кранчето да остане затворено! Наглостта не трябва да се толерира.

6

Абе...

преди 8 години

Писна ми от тези гърци! Като не щат помощ, пускайте ги по нанадолнището и да се спасяват, както си знаят! Повече нито цент за тях, докато не се помолят учтиво!

5

Анонимен

преди 8 години

Абе, какви, са тези измислени банки, ако народа тръгне да тегли пари масово, всички банки фалират. А това означава, че в тези банки пари няма, има ги само в компютрите на ***, някакви виртуални пари, които нито можеш да ги видиш, нито да ги докоснеш, а камо ли да си купиш нещо с тях. Родшилдовата банкова система е една финансова пирамида и нищо повече.

4

Анонимен

преди 8 години

Тук някои с такова нетърпение чакат гърците да стигнат до просешка тояга, за да могат да се изкефят хубаво, че ако не се случи ще трябва да минат на успокоителни.

3

до 2.

преди 8 години

Каква приватизация бре, там има само туризън и чиновници

2

АНТИ

преди 8 години

Явно Обамчу е позвънил където трябва! Ако ли НЕ, няма страшно - ще се обади.

1

крес

преди 8 години

Явно ги карат да правят приватизация Дано не я направят бандитска като нашата