59

Анонимен

преди 8 години

Ципрас превъран социализъма - инвестирай парите, за да се върнат още пари - в обикновен популизъм - харчи готовите пари и съсипа цалаат лява идея.

58

Анонимен

преди 8 години

Ципрас остава в ИСторията като човека който съсипа лявото, анархо-лявото и национализма с един замах.Кеф ви Льо Пен с нейниото желание да се разпаден еврото, кев ви Камерън с неговия реферндум (отсега мога да ви кажа как ще завърши реферндума), кеф ви баските с тяхното отделяне.... В бликото десетилетие неолиберализма ще властва, благодарение на него.

57

краси

преди 8 години

Мечо Пух: Здравей Прасчо. Кога ще ми върнеш парите?Прасчо: Какви пари?Мечо Пух: Моите пари, които ти дадох назаем.Прасчо: Твоите пари, като ми ги даде станаха мои пари. Защо да ти ги връщам?Мечо Пух: Ехххх ... ЦИПрасчо ....

56

Пешо

преди 8 години

Гърция ВЪН и разруха на ЕС! УРА!

55

1

преди 8 години

Омръзна ми тази голяма дебела гръцка драма! Няма ли умни хора в Гърция да седнат и решат дългосрочно накъде да вървят, ами в 6 без 5 цяла Европа ще се занимава с тях!

54

1

преди 8 години

Не знам н какво се надява тоя *** човек, като кажат "не" на Европа и започнат да печатат драхми интересно е кой ще им ги взема за разплащане? И те като нас нищо не произвеждат, ама искат евро заплати, е не става! За да получаваш, трябва да даваш и да харчиш с разум.

53

Анонимен

преди 8 години

Нещо много жално гледа нашият Че Гевара...

52

българин

преди 8 години

До Анонимен 60:Че "произвеждахте", "произвеждахте", ама продавахте ли? Даже и руснаците не ви ги щяха, въпреки "международното разпределение на труда в СИВ", въпреки че крадяхте разработките от Запад и им ги снасяхте. Не за пръв път ти чета драсканиците тук, в dnes.bg. Добре е, че сега всички могат да разберат какво си - комунистическо ченгенце, което плаче за привилегиите си при комунизЪма, пардон - социализЪма, зрелият, на бай ви Тошо. За вас - Никола Гешев, друго НИЩО не ви оправя.

51

българин

преди 8 години

Всички да разберат, че Ципрас и СИРИЗА ЗАЩИТАВАТ НЕ ГРЪЦКИЯ НАРАД, А НАЙ-КРАДЛИВАТА И НЕКАДЪРНА ЧАСТ ОТ ГРЪЦКАТА ОЛИГАРХИЯ от западната конкуренция. С простотиите си НЕ ПОМАГАТ , А ВРЕДЯТ, както на мнозинството гърци, така и на мнозинството европейци. Помагат на Турция и ***. Цялото им мошеничество все повече прилича на това, което прави нашата комунистическа олигархия с българите, в интерес пак на *** и Ердоган. Все пак, у нас ГЕРБ са малко от малко по-читави, макар и пак комунисти-лапачи

50

Анонимен

преди 8 години

Комунизма си беше суперДнес ме принуждават да живея с хора които не харесвам защото традицията им е да крадат от теб

49

Анонимен

преди 8 години

Пръдльото си въобрази , че може да разиграва цяла Европа !!

48

Анонимен

преди 8 години

Големият проблем на Ципрас, е че неговият престой във властта съвпадна по време с началото на новата Американо-юдеско-руска война! А пък той като капак отиде и да се прегръща с Путин! Как иначе може МВФ да отпуска милиарди на страна, която е в състояние на война и която никога няма да върне тия пари- Укропистан, а на гърците ще броиме минутите и секундите на поредният транш!! То не случайно Китай, Русия и Индия, спретнаха дублираща на МВФ структура!!! да не говорим, че когато Орбан си оправи и последният цент с МВФ, този ден се превърна в нещо като национален празник за Унгария!!!

47

Анонимен

преди 8 години

В Гърция ходеха основно българи за да работят като прислужници, овчари, селскостопански работници и прочие! Много от тия хора остават буквално на улицата! Има няколко погранични района, които също разчитаха на гърците- дребна търговийка, хотелиерство, проституция и прочие!

46

Анонимен

преди 8 години

От една страна грижа за интересите на своя народ, от другата-грижа за интересите на европейците !!! Всичко ще мине и ще отмине, но в България ще се запомнят уроците, които ни показаха гърците.

45

Анонимен

преди 8 години

Ципрас удариха един звучен шамар на българските гъзоблизачи.

44

Анонимен

преди 8 години

Набийте си в празните кратуни , че Гърция винаги ще е по - добре от задния двор на Европа - България ! Тях и САЩ ги дундуркат , и Русия , и Великобритания ! Питам кой худатайства за вас , 3-та ръка хора с 6 пъти по - нисък стандарт от гръцкият ?

43

Анонимен

преди 8 години

Като крадоха пари от Европа, чрез подправени финансови отчети, не реваха, а сега реват ?!*** и крадливи са гърците ... Много ***!Искаха комунизъм - получиха го!Не ги съжалявайте, сами си го докараха!

42

Анонимен

преди 8 години

Ципрас сам се наева с тоя референдум. ЕС искат да набият канчето на някого за назидание и гърците само се набутват да са битите.

41

Още на времето ...

преди 8 години

Един професор от Брюксел, още в началото на 90-те ми каза "знаеш ли, че има два вида гърци ???. Едните са тези дето се молят сутрин за пари на Брюксел, другите са тези дето се молят следобед".Та да не се правят на ощипани Европейците. Още от тогава се знаеше, че гърците могат само да получават пари, но не и да изработват пари. Та Европа е виновна, дандурка ги дълги години и те съвсем загубиха навиците си за работа.Нещо като при нас -- за 45 години комунистите изпортиха и оглупяха народа !!!

40

istinata

преди 8 години

Dostoino e da sprat da iskat pari i da sprat da plashtat dokato ne se suvzemat.e tva e picharsko.togava zitros e pich.sega e prosto terikat