14

партиен член

преди 8 години

Само да не стане така че , след време Кубинците да викат : при Кастро беше по добре.

13

Анонимен

преди 8 години

Харизанов,Теб от коя лудница те изпуснаха. Путин никога няма да играе на голи обещания.И за какво са му военни бази след като дори Русия да взриви всичките си ядрениоръжия на собствена територия, това ще бъде край на света.Първата и втората светаовни войни бяха за ресурси, т.е. новоразвитите страни катоГермания нямаха колонии и откъде да грабят.На Русия не и трябват никакви колонии защото е най-богатата на ресурси държава в света.

12

Анонимен

преди 8 години

До 15:Много си ***. Децата и те ли трябва да работят за да ядат?А старите хора, болните, инвалидите?Бременните жени и бебетата също ли трябва да работят?

11

Анонимен

преди 8 години

До 10 ако не си мързелив, и бачкаш/дори метач но бачкаш/всеки ще яде три пъти на ден:-) :-) :-) /е не в ресторант,но...какво да се прави/Кой за каквото е учил:-) :-)

10

Анонимен

преди 8 години

До 13:Точно така, Куба ще дръпне като една друга съседна на нея страна - Хаити, която с помощта на САЩ стана най-бедната държава в северното полукълбо.

9

Анонимен

преди 8 години

От тотално изостанала комунистическа държава много скоро Куба ще дръпне яко напред и ще се нареди до най-богатите американски държави!

8

Анонимен

преди 8 години

a ние като 30 години уж се развиваме :) поне те сега си извоюваха стабилноста и ще започнат да растат до 30 години в куба ще има хотели казина и най новите технологии , това , което по долу не казват мнимите туристи е че клиниките , които имат и специалиститите в тях са едни от най добрите в света ако и не най добрите :) и веднага да уточня , че не са само кубинци има немци , англичани руси и американци :) ако във финладия взимат 15 000 евра на месец то тук са на процент и са над 50 :)

7

Анонимен

преди 8 години

До 9:Напълно си прав - Кубинците сега не са цъфнали, карат стари коли иносят стари дрехи.Обаче, всеки един кубинец яде три пъти на ден и има подслон над главата си, имат старчески домове където хората посрещат последните дни от животаси с достойнство. Имат достъпна медицинска помощ за всеки - не най-последнататехника и медикаменти, но високо квалифицирани кадри. Продължителността на живота в Куба е с около 10 години по-дълга от тази у нас.

6

Анонимен

преди 8 години

До 5-абе те сега да не цъфтят и просперират.Ти ходил ли си в Куба че блееш.Такситата са им масово стари волги.Газ21,24.Добре са само шепа хора около ком партията,и тези в туризма.другите гледат и карат велосипеди:-) :-) :-) .Кубинка за 10 долар чудеса прави.Хубави сгради-само хотелите за чужди туриси.

5

Анонимен

преди 8 години

До Burzum бе каква победа,какъв венСерееее..те гони.Той Касто ще си оплюе брадата ако знае наследниците му как искат да ставатт приятели със САЩ. То така се почва-първо посолства ,после търговиика.....и т.н.:-) :-)

4

Анонимен

преди 8 години

А burzum_а бе ти не пишеше ли преди малко по темата за ципрас и кредиторите.Кога оспя да скочиш в тази тема.Май си на всеки километър а...другарю ха-ха-ха-ха.Удри още една парцуца и са небой.Ха на здраве:-) :-) :-)

3

Анонимен

преди 8 години

Честно казано съжалявам кубинците за това, което им предстои,те просто са в голямото си мнозинство добри по душа хора и не заслужават това.Първо, братята американци чрез ЦРУ ще проведат една цветна революция,като преди това допускат в САЩ само с виза,следва девалвация на местната валута, идване на власт на продажниции продаване на плажове, заведения, фабрики и земя нахамериканци на безценица.След 10 години кубинците ще мигат на парцали и ще говорят какво го мислехме, а какво стана.

2

Анонимен

преди 8 години

До една година в Куба ще има майдан .

1

Анонимен

преди 8 години

Историчесли: Куба за Крим или " имаме сделка! "