12

Анонимен

преди 8 години

На снимката: Кери показва правия *** на Лавров.

11

Анонимен

преди 8 години

КРАВАРИТЕ ОСМЪРДЕХА ПЕЙЗАЖО И СЕГА ЩЕ НАБУТАТ РИСНАЦИТЕ ДА ИМ ИЗРИНАТ ФЕКАЛИИТЕ. Е ПО НАГЛИ СЪЩЕСТВА ОТ КРАВАРИТЕ ЕДВА ЛИ ИМА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ! ХЕМ ШУТО ХЕМ СЕ ОПИТВА ДА БОДЕ. НЕ СИ СПОМНЯМ КРАВАРИТЕ ДА ИМАТ СПЕЧЕЛЕНА ВОЙНА. ТОЛКОВА СА БОСИ ГОРКИТЕ ЧЕ СИ НЯМАТЕ НА ПРЕДСТАВА. ИНАЧЕ НАДУВАТ МУСКУЛИ И СЕ ПРАВЯТ НА КАРАТИСТИ И КУЛТУРИСТИ. А СА ВЪЗДУХ ПОД НАЛАГАНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ. КОЙТО НЕ ГИ Е ХВАНАЛ САМО ТОЙ НЕ ГИ Е НАЕ.АЛ.

10

Василев

преди 8 години

Интересите на САЩ,Израел от една страна и Иран от друга се преплитат в Близкият изток!Интересите на Русия и Иран се преплитат в Близкият изток,Средният изток и Кавказ, както и в нефтеният бизнес!Русия предаде ли Иран , свършила е в Сирия като кучето на нивата!Русия е в изолация и американската анаконда може да отхлаби предсмъртно примката! Ислямската държава генерира мощ и власт на американските нефтени и военни корпорации!България е в икономическо робство от мултинационалните корпорации!

9

До 10

преди 8 години

Велика Америка е откакто Почнаха да ПЕЧАТАТ пари До тогава бяха Обикновена Територия с Доста Рогат Едър *** и Населена С Чужденци от Отпадъкат на Европа

8

ПУТИН-СВЕТЕЦ

преди 8 години

Нека обявим Путин за светец на форумните писачи, той ни плаща заплатата. евала Св.

7

До 6

преди 8 години

Минусите на 6 да се считат за Манипулативният коментарДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА ПО СВЕТА На останалите САП

6

Анонимен

преди 8 години

да дакупувате руски двигатели а от днес започвате производство на ак-47за половин век един автомат неможаха да направят само от лихви живеят и учат другите да си повишаватпризводителността - краварски мутри

5

Новината

преди 8 години

"Израел е още по-безцеремонен в заплахите си да предприеме въздушни удари"-------Научихте ли, че 40 000 евреи, избягали по времето на перестройката от СССР в Израел са се обърнали с писмо към Владимир Путин с молба да им разреши да се заселят в Крим?

4

Анонимен

преди 8 години

този отдясно е егати терориста скапан

3

АЛФА

преди 8 години

Американците са най големите Интерисчий и Двуличници на Планетата наречена Земя В скоро време отново ще се убедите Сами

2

Анонимен

преди 8 години

Защо ни занимавате с тия бе, щом са казали нещо значи ще стане точно обратното на планетата се нароиха страшно много хора. Представете си след 20 год какво ще е аз лично почвам да вярвам на надписа на оня камък. Cвета върви към хаос-война бели сpещу черни християни слещу мюсюлмани, араби срещу жълти и прочие неща.

1

Анонимен

преди 8 години

двамата извънземни са на линия