19

Анонимен

преди 8 години

До Колата е бомбаВ колата няма кислород бе алчо.Бомба ти е тиквата.Ти да не си по-умен от инженерите на Тойота та ръсиш мозък ?

18

любителка

преди 8 години

Смислено, ама друг път. Mirai e като Camry, само че на водород. Какво се получава- това е само за американския пазар! Camry 4 cyl. цена 24К. Разход гориво- градски условия - 25mpg. Годишно дори да се нас*реш от градско каране- пробег 50 000 мили или са потребни 2000 галона гориво. Галон бензин в момента(грубо) е $3 т.е. за 1 година горивото ще е 2000 х $3=$ 6000, за 3 години- $18К. Да обобщим Camry $ 24K+ $18K- бензин за 3 години=$42К vs $58K цена на Мirai с безплатен бензин за 3 год.

17

Колата е бомба

преди 8 години

И кво?Течен водород и течен кислород в бутили с адското налягане тънки тръбички,маркучи и мноого електроника.Направо си слагайте една лентичка на предният джам да пише "алах акбар" в багажникът яко бомби да подсилят взривът като дойде моментът, може би 2-3 бутилки метан и колата става мечтата на изтрещелото камикадзе.По едно време са се напъвали кола с ядрен реактор да правят никога не и свършва горивото и е 5000 коня.Сега тва безумие.

16

Свинаря

преди 8 години

Има оше добри новини - в Тихия океан потъна кораб превозващ 3206 банкери и 8042 адвоката.

15

СеляВин

преди 8 години

Па аз си сбирам дърва с един УАЗ и мисля да го карам поне още 100 и кусур години.Работар е, ако няма прегледи-мрегледи, винетки- минетки и прочие.*** таз новина рязко ме стресна - ми то след 20-30 години няма да има с що да го заредя.Брехмаамустара.

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМай не сващаш идеята на колата. Предполагам караш BMW e36-ца. Не се напрягай, седи си кротко и си събирай за e65.

13

физика и политика

преди 8 години

Освен това ще намерят данни за оръжия за масово унищожение или терористични групи, коятоиска да разбие самолет в Капитолия или етническо напрежение между осовски албанци и сърби.Или група, която иска да прави Японски халифат. Веднага ще помогнат на Демокрацията...

12

Анонимен

преди 8 години

100 бона!!!! хаха!извинявайте, исках да кажа: ХАХАХАХАХАХАХА! ШЕГАДЖИИ! всеки, който си закупи веднага може да се обяви за балък или е само за ненормално богати хоракола в този клас + доживотно гориво (бензин, дизел) илиза по евтино

11

физика и политика

преди 8 години

Пичове,Няма експлозия при този метод, а имплозия и електролиза.Метод изобретен от наш - български учен. Прочете за Юл Браун и за неговияБраун -газ генератор. Прави ли ви впечатление, че пускат много ограничен брой на пазара.Иначе Големия брат, ще отиде да ги освободи както през 1945 година, но не с имплозия, а вече с експлозия на водородна, демократична, защитаваща свободата бомба. Ще им направи един японски Майдан и справедливостта и свободата ще възтържествуват, ....

10

***

преди 8 години

Добре дошли в бъдещето !

9

До1

преди 8 години

По скоро ще гАрми празната ти кратуна! !!

8

Анонимен

преди 8 години

добре бе, защо е толкова грозна?!

7

Анонимен

преди 8 години

Водородни коли = замазване на очите.

6

Анонимен

преди 8 години

ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е САМО НАДОЛУ!!!!!!!! С ВРЕМЕТО НЕ НАГОРЕ!!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

120 бона за нещо с размерите на опел астра или форд фокус?!Аз не мога ли да си купя нов мерцедес (60000 лева) + 25 тона бензин или нафта?

4

знайко

преди 8 години

до боркоМного точно,тва ме изкефи

3

борко

преди 8 години

Ако не са взели под внимание таксиметровите , тойота ще патят с тия 3 години аванта :)

2

ТЕХАСО

преди 8 години

Абе, ще ви друса земетресението пак, май.

1

vesko02

преди 8 години

Кола на вода,същия ден у нас водата и бензина са с еднакви цени.