67

Анонимен

преди 8 години

Къде ги сега червените драскачи от Атака, които обясняваха, че сега Ципрас щял да покаже на европейския съюз от къде изгрява слънцето и нямало да плаща нищо. ХАхАхА дребни душици проповядват евтина руска пропаганда против ЕС, като целят дестабилизиране на доверието в ЕС и подобни институции.Смешковциииии сега се криете някъде под руските си покровители нали? По-ниски сте от тревата и гласа ви не се чува.Като гледам и САЩ не са фалирали, както прогнозирахте? Убитаци долни продажни.

66

Анонимен

преди 8 години

До 86Напротив. Радостта тепърва започва. Ако не приемат исканията това означава че фалират. Ура за социализъма.

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 86 Я дай един линк за по-сигурно :)

64

Анонимен

преди 8 години

е нещата си дойдоха по местата. Показаха на камунето среден пръст и то си клекна и чака за нови инструкции.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54, не се събират, ами провеждат телефонна конференция. Текста на писмотоможе евентуално да се използва за 3 програма. Но Шоибле каза вече, че писмото не променя нищо.

62

Анонимен

преди 8 години

Ще ги вземат 1200 евра колкото си ги взеха хората 1996 г. от Първа частна банка и Балканбанк. Като ги преобразуват ще вземат по 1.2 евра.

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64Днес пенсионерите ще получават по 120 евро ...НА ДЕН от банкоматите, колкото бе разрешено. Докато си вземат цялата пенсия от 1200 Евра. Къде си Воленееей?Къде си българский Ципрааас?

60

patrida

преди 8 години

До Анонименglasyvam za razpadane na ES

59

patrida

преди 8 години

До Анонименedin naistina ymen 4obek .bravo

58

Анонимен

преди 8 години

До славянинПарите не се дават наведнъж. От втората програма не се преведоха последните10 Млрд. защото не искат да реформират. Тези пари ще се използват в 3 програма. Няма реформи, няма пари. Освен това е въпрос, дали Меркел ще дава пари в бъдеще без участието на МВФ.

57

Сапатаа

преди 8 години

Докараха хората до лудост,замразиха икономиката,спряха достъпа до пари,заплати и пенсии на хората и на всичкото отгоре решиха да трошат пари за референдум,насрочен за след датата на падежа.И това само за 6 месеца. Да се чуди човек неграмотни ли са или са продажници.Същото си го представям тук ако *** е премиер в коалиция със Болен Сидоренко,за броени месеци могат съсипят и Германия дори.

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 66..........Щото искат още по-жестоки мерки за гърците, за да видят другите европейци и да не си надигат главата. Щото искат да сложат ДДС 23 % на туристическите услуги и да съсипят тежката им икономика, която е туризмът...

55

Анонимен

преди 8 години

Все си мислех, че по-некомпетентни и корумпирани политици от нашите няма, но съм се лъгал. Сириза са абсолютни клоуни, на които им се е паднало по случайност да управляват държава. Години наред слушахме как българите били много толерантни към политиците си, как били роби и т.н. Е, гърците са много по-толерантни щом изтрпяха всичко това на гърба си. Ние за едни сметки за ток свалихме ГЕРБ за няколко дни, а там банките спряха и те нищо не правят.

54

Анонимен

преди 8 години

Ако не се откаже от референдума,на който ще гласуват масово за,ще излезе,че Ципрас и правителството е действало срещу на народа си през цялото време.Тогава спасение няма,но предполагам,че още днеска ще го отмени.В стремежа да спаси кожата,го направи за сметка на гражданите..Много жалко и показателно наистина....Да, те Ципрас и неговия екип са глупави и прости, ясно е, нали така.

53

Анонимен

преди 8 години

Да, ама писмото го няма? Защо не публикуват писмото, досега журналистите да са го разнищили и проанализирали!

52

Анонимен

преди 8 години

Ако не се откаже от референдума,на който ще гласуват масово за,ще излезе,че Ципрас и правителството е действало срещу на народа си през цялото време.Тогава спасение няма,но предполагам,че още днеска ще го отмени.В стремежа да спаси кожата,го направи за сметка на гражданите..Много жалко и показателно наистина.

51

Анонимен

преди 8 години

Днес пенсионерите ще получават по 120 евро само при условие, че не се теглили от сметката си по 60 евро на ден от банкоматите, колкото бе разрешено. Къде си Воленееей?

50

Анонимен

преди 8 години

"Текста на писмото може да се види в "FOCUS.DE", но Меркел чака да минереферендума. Какво да обсъжда ако Гърция каже "ОХИ""...Във фокус.де пише, че се е появило ново писмо на Ципрас, но Шойбле и Еврогрупата не приемат предложението на Ципрас в писмото в което се съгласява с "всички" техни условия :) Що така?

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #56Edno pismo izvadeno ot foruma na spacebattle ??? Sigurno v Tribalwars ima pisma ot Obama

48

@62

преди 8 години

Амче ти си руски ***, що не заминеш в Русия ами лаеш. Там е земен рай!